Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-12-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-12-28

Hello!

Olvasgattam..
Az egy évvel ezelőtti naplókban a depresszió vagyis inkább a nagyon nagy mértékű rosszkedv jelei fedezhetők fel..
Most viszont nincs rossz kedvem..

Mert hát egész jól elvagyok..
Még mindig duckó vagyok, de legalább fogszabályzóm nincs ami..azért..nagyon jó:)

Ezt persze 27.én kezdtem el, de mire észrvettem h éjfél már elmúlt, addigra már..elmúlt..:DDD hát ezt nagyon jól megaszontam..

De egyébként nem volt úgy nagy semmi extra tegnap..
Voltunk Esztivel Zsúnak ajándékot venni, aminek az lett a vége h Tam-tam után a Terranovában kötöttünk ki és én a magam részéről elég jól bevásároltam..vettem 3 felsőt meg egy pulcsit. Utána átmentünk a Westendbe, Tallyba, itt beértem 1 pólóval meg egy nyaklánccal.:D
Aztán hazamentünk és 5re volt megbeszélve az ajándékozás. Eszti pontosan jött, de miután a többiek nem nagyon érkeztek meg, azért telefonáltunk. Mint kiderült, Zsú nem tudta h lesz-e, de ő tudott jönni, Niki viszont sajnos nem. Hát ez kicsit azért árnyékot vetett a dologra, meg néha valahogy elakadt a társalgás mintha nem lenne mondanivalónk egymásnak. Végülis olyan angyon érdemleges nem történt sztem senkivel azon kívül h sokat ettünk, ajándékpokat kaptunk, családdal voltunk..
Aztán ajándékoztuk, kaptam csomó jó dolgot, ezúton is köszönet értük. Az a kép olyan jó..olyan szépek vagyunk:) Lehet h nyomtattatok majd osztályról és kiteszem a falamra..és mellé Zsút meg Esztit..:)
Utána filmet néztünk, A nagy Lebowski-t.. Hát ja, nevetni nem nagyon nevettünk, bár sztem jó film..nem is annyira a viccek miatt hanem az a vices h milyen arcok vannak benne.. Nem vicces hanem inkább röhejes..:)
Aztán elmentek..

Másnap..
Rendet raktam a szobámban meg át akartam jönni a mamáékhoz csak hát másképp alakultak a dolgok..
Délre be voltam írva a műkörmöshöz.. Hát amit csinált, az kb nekem is ment volna, de hát tanultam a dologból, arra jó volt..
Utána úgy volt h jön a Dorci..1-2 körül. Ehhez képest kb 5kor kerültek elő, én meg eleinte morcos voltam, de hát nem sokáig, mert persze szeretem a Dorcit, nem si az, csak mindig beleb*sznak anyuék a programomba..így meg mindig a Dorci szív mert én meg morcos vagyok, h összevissza beszélnek arról h mikro jön meg hasonlók. Na mind1, azért jól elvoltunk, beszélgettünk, kaptam meg adtam ajándékot. Elmentünk sétálni, a házból kilépve természetsen pont ott ment el a Pozdi, hát miért is ne?!?!:s A karácsonyi szünetben se csúnyult meg, ejj ejj..:D Bár asszem nem is fog, de hát a beképzelt és öntelt képe, az túl árulkodó és negatív..és nem pozditív..:D
no mind1..
Lesétáltunk a Plusba, láttunk kézifékkel szórakozni egy Audit, Dorcival feliratkoztunk a szoliba aztán egy óra múlva lementünk, utána otthon gépeztem meg aludtam..

Ennyi..
Ez persze már megint memory, mert ma 30.a van, itthon csücsükélek, Niki meg Zsú HRen vannak, remélem jól érzik magukat:)
Én jól vagyok:)
Már alig várom a szilvesztert, de pont éjfél van, úgyhogy már csak pontosan egy nap és 2008!!!:DDD

Na megyek fogat mosni meg csicsikálni:)
Pussz!
Peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat