Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-04-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-04-30

Hát...vége.
Elég nehéz lesz most írnom erről az egészről. Még olyan friss élmény..és..nem jó. Mert szeretem azokat, akiktől el kell válni, akkor is ha néha bántanak és én is őket..szóval..rossz.

Meg valahogy..olyan lezáratlan lett az egész.. Amikor vonultunk végig a termeken, még az is olyan rohanós volt, ahhoz képest h ballagás..:s Na de hát..ez van.

Na hát..hol is kezdjem?
Mondjuk kezdjük hétfővel:)
Hát hétfőn kezdődtek a búcsúzások. Elég rossz volt, mert én még nem akartam búcsúzni. Belegondolni is rossz volt, h már csak 3 napom van velük.
Marika néni a duplaórán még próbálkozott..aztán hát..nem volt könnyű velünk.
Utána matekon a Zoli kb semmit nem csinált. Próbáltam csinálni a kérdőívet, de nem hagyta, inkább nyüstölt h a matekot oldjam meg. De kedvem se volt, meg áá.. nem értettem minek kéne matekozni. Különben is fáztam és a Zoli még mindig nem akart felmelegíteni..:DDD Na de majd talán nyáron..:P Bár gondolom a Nádi hülyét kapna, ha ilyesmi megesne..:D
Na utána töri.. Erika néni elbúcsúzott, lezárt minket (5ös lettem, hurrá..:D). Hát megint majdnem sírtam. Olyan rossz volt az egész, nézni az osztályt, tudni mindjárt vége és én nem akarom h így legyen..
Utána nem volt tesi, a Karskó ugye hiányzott meg pénteken zárta le a dolgot, mikor az utolsó iskolakört lefutotta velünk. Mi már nem emlékeztünk, de mondta h a legelső iskolakört is velünk futotta. Na hát ez így megint rossz volt..már pénteken.:(
Szóval tesin ballagást próbáltunk. C-sek problémáztak h nem látszanak tőlünk, de hát nem tehettünk róla. Magasabb emelvényre viszont nem akartak állni, mondván h már ezen is félnek. Szóval vicces volt mert minket állítgattak fel meg le, egymás nyakába már kb.. Persze még virág nélkül elfértünk nagyjából, de tudtuk h a bazi csokrokkal ez nehezen fog menni.

Kedden se volt semmi küli. Reggel emelésen tettük a semmit, kiderült h elmarad az uccsó 2 óra, de 6.ban azért ott kell maradni (főleg a Juhásznak..:DDD), hogy megírjuk Esztinek azt h milyen lesz 8 év után szétválni. 2 szó: k*rva sz*r...:( de télleg. Aztán lyukasban megcsináltam a bioszt, althought a tanárnő nem is volt, mert megbetegedett. De tök ari volt, küldött nekünk ajándékot:) Aztán matekon Zoli vicces volt. Mondta h majd menjünk le hozzá a Balatonra szerenádozni.:) Ari volt. ja meg mondta h ezentúl semmi csókolom meg tanár úr..:D Csongor erre nagy lazán leköcsögözte..:DD Nádi sztem tök fel volt spanolva h húú de jó lesz majd nyáron..na igen és még ő mond rám ilyet meg olyat cömm..:D Na mind1, Zolit azé én is megnézném póló nélkül.:D Aztán irodalmon Marika néni is elbúcsúzott. Tök aranyos volt, felolvasott nekünk egy verset..szép volt. Most annyira idegesített h az Andi meg az Anikó belepofáztak. Legalább búcsúzkodásnál fognák be a lepénylesőjüket..na mind1..
Angol jujj..tót megin felb*szta az agyam, meg tudtam volna ölni. Húúúúú, de utálom. Oti néni tök édes volt, aaaanyira szeretem:) Sikerült odaadni a tálat is, örült neki:) Vicces h végül angoltanároknak adtam ajándékot:) Nati néninek hétfőn..ő is tök aranyos volt. Oti néninek meg kedden. Amúgy ő végigpuszilta az egész csoportot, ami sztem tök aranyos volt és amikor a Kiss ilyenkor húzza a száját, szívesen behúznék neki egyet.
Utána megírtuk a fogalmazást s hazapályáztunk..:)
Matekom nem volt délután.

Esztivel elmentünk beszerezni egy két cuccost. Vízipisztolyt, gázdudát, bubifújót, kereteshez meg a sapimért Libertába. Rossmanba vettünk gyertyát mer azt hittem fog kelleni. Persze nem.
Aztán elmentünk Libertához, zárva volt. Autósbolt zárva volt. Keszi Nyomell zárva volt. Keretező nem vállalta a keretezést... Sikeresek voltunk.:)
Liberta ajtaját 3x néztük meg, zárva volt. Erre mondtam nézzük meg hátul. Nyitva volt, de megjelent a csíkos feje h a másik oldalon menjünk be.:) Mondtam jó, de zárva volt eddig. De csak azért mert "beszart az ajtó"..
Másik ajtóhoz menet arról beszéltünk, h biztos azért látszott csak a csíkos feje mert nincs rajta gatya. Épp így mondom Esztinek h hát csak nem jár gatya nélkül dolgozni, mikor befordultunk a sarkon és kinn állt bazz..:DDD Nem volt semmi..:D
Mondtam neki h igazából csak egy kérdésem lenne..kérdezte h mi az, miközben előreengedett az ajtóban. Mondtam h itthagytam a múltkor - elég múltkor:D - a sapkámat és h nem találták-e meg. Mondta h találtak 1 egy sapkát és kiderült h az enyém volt. Ezzel a dolgunkat el is itéztük, menni akartunk. Erre a csíkos így kérdezte h te magasabb vagy nálam?
Én: -Attól függ hány centi vagy.
Ő: -Hát kb 183.
-Akkor nem, mert én 180 vagyok.
(odaáll mellém) -Hmm, neked nem lehet udvarolni, túl magas vagy. Hát ezek a mai láyok sajnos ilyen nagyra nőnek. (pffffffff:D)
(nem tok mit reagálni, zavaroban nevetek, indulnánk)
-És kosaraztok is?
-Hát csak kosaraztunk.
-Már nem?
-Inkább focizni szoktunk.
(elköszönés, miegymás..)
A csíkos hülye..és biszexuális..és mindenkire ráhajt legyen az ember vagy épp kecske..Am nem tom mit parázik, viethez képest magas:)
Fucklyás ballagás előtt meg átmentem Esztihez, együtt néztük a gyülekező népeket.:) Aztán mi is lementünk, kaptunk fucklyát, meggyújtottuk, aztán némi éneklésnek nem nevezhető kornyika és egyéb haszintalan időfecsérlés után útnak eredtünk fantasztik dirink röviden Tibi nyomában.:)
Ja. Mentünk közben ki-ki benyivákolta h énekeljünk már, mire elkezdődtek Kispálék ill néhol a Tavaszi szél vizet áraszt. Röviden szólva: nemrég szabadult sültbolondok hatását keltettük. Csak hogy öregbítsük a suli hírnevét..:) Radnóti 4eva:)
Aztán a Bárány Gergőhöz jutott a magnó, aki a közelünkben volt, úgyhogy kb a Kőrösítől Eddával beindult rendesen az éneklés. Előtte a Casalgrande téren nyivákoltunk valamit. Hogy mit, már nem tom..:)
Utána a Marczipán előtt is megálltunk, éppen az Afrika szólt üvoltve..:D diri nézett, de aztán végül ő is beszállt.:) úgy tűnt, még élvezte is:) Mi is:D Főleg a MAKÁKÓÓÓÓÓT meg a KÓKUSZDIÓT meg azt h ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ AFRIKA (szvasztika..:D) Utána tovább mentünk.. 2esen simán át, mert cukker rendőrbácsik megállították nekünk a forgalmat.:) Danálva elmentünk a polgármesteri hivatalhoz, ott nem is tom mi ment.:) Kecskeméthy úr mondott beszédet, nagyon vicces volt (ha ha ha:DD) aztán bedöglött a magnónk.:D (cikk amit írtak rólunk ezt írta: technikai szünet..:DDDD) Na mind1, elmentünk a sulihoz, tanárokhoz:) Rendejött a magnónk, de elég gázul énekeltünk plusz nem volt a 100 út se, de am többé-kevésbé jó volt. Aztán bementünk és a tanárokkal elénekeltük a Honfoglalás zenéjét. Tök szép volt. Ők meg lejöttek hozzánk. A szám alatt amúgy majdnem bőgtem má.:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat