Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-11-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-11-10

Szevasztok!!

Hova süllyedtem...elásom magam, Tiesto-t hallgatok..
Igaz, egyetlen számot hallgatok meg tőle, mert ez egész jó, ezt már megvitattuk a Kissel.
A Kiss amúgy akár jó fej is lehetne, ha nem lenne ilyen f***...

Nem fejztem be a tegnapi naplóm... Ma is annyit gondoltam arra a bizonyos emberre..
Érdekes amúgy, h év elején mindig egyedül voltam és hiányoltam valakit magam mellől, nagyon szerettem volna valakit.. Més mindig folyton egyedül vagyok, de jól el vagyok... Nem bánt az sem, h nincs kit írni a szívekbe..mert nem rajzolok szíveket..ha meg mégis, akkor beleírom, h Viki...:DDD Na jó, nem...:P
Szóval nincs hiányérzetem meg ilyenek..hanem jól megvagyok így magamban..kezdem megszokni a magányt..remélem azért nem ez lesz az életem vezérmotívuma..
Szóval furcsa, h hogy elmúlt ez a nagy egyedüllét-fóbia..ez persze nem jelenti azt, h nem jár sokat az eszem azon h tulajdonképp olyan egyedül vagyok...de egyre jobban viselem..

Ma amúgy nem volt rossz napom, sőt akár jónak is nevezhetném..
Reggel elmentünk Nikivel alakformáló órára...háát..elég húzós volt..:) jól meghajtottak minket..de nem baj, teher alatt nő a pálma..:)
Olyan jó egyébként ez a fitness terem...mindenki kedves meg barátságos, viccelődnek, a lány aki tartja az órákat mindig megdicsér..:) olyan jó..:) tényleg élvezem a dolgot, megkönnyítik a dolgot..
Pesten olyan hülyék a recepcióscsajok..az alakja mindnek jó, ez kétségtelen..de a fejük töküres, ráadásul még bunkók is mellé..mármint beképzeltek.. Itt aki van, olyan aranyos..mindig van valami kedves szava, múltkor kérdezett valamit az előző héttel kapcsolatban és nem értettem miről van szó, mert már rég elfelejtettem..:) Hát nem jó? Ennél jobb környezetet nem is akarhatnék..:)
Mondjuk az óra után kivoltunk rendesen..hazahoztak a Nikiék, felfelé jövet eszembe jutott, h elmegyek a henteshez..el is mentem, vettem még egy kiló sertéscombot (megint szépet kaptam anyu szerint, megint ugyanattól a palitól..meg ott volt az a kendős vicces krapek :) az tök jó fej:) ). Aztán feljöttem, kiteregettem, vasaltam, takarítottam, rendet raktam, elmosogattam, ilyesmik..
Utána megbeszéltük Zsuval, h lemegyünk sétálni..kis késéssel, de odaértem, elindultunk..lementünk a Dunára is, ott álltunk vagy 15 percet és beszélgettünk gyerekkori dolgokról, meg h mi jut eszünkbe a dunakeszi levegőről meg ilyenek..jó volt..szeretem az iylen dolgokat, sztem ezek a percek azok amik megmaradnak az emlékezetben..fel tudom idézni (most még legalábbis...:D) az ég színeit, a fákat, a fényeket, zajokat..:) jó volt:)
Utána sétáltunk tovább, ittunk forró csokit, hintáztunk, libikókáztunk..én jól éreztem magam..Zsuzsival mindig jól elvagyunk..és már rég volt ilyen mostanában h elmentünk sétálni..mindenkit lefoglalja a saját dolga..és nem nagyon foglalkozik másokkal...:( fura ez a mi osztályunk..imádom őket, de asszem mi sosem voltunk ( talán egy napig...) és soem leszünk igazi jó osztály...nem megy egyszerűen..többek közt azért is, mert az olyan kis szarok mint a Csongor azt hiszik magukról, h ők az istenek..a Csongor sztem nyugodtan elhúzhat a búsba mert olyan egy kis f***...
nem csak azért mert képes egyedül tönkretenni egy napomat, hanem azért is mert ő mindenkit leszól, neki mindenkiről van véleménye, ő mindenkit leugathat, mert ő szent..de ha bárkinek hozzá lenne rossz szava azt egyből elkezdi csesztetni, meg te hülye zsici.. ennyit róla...ezt a pár karaktert sem érte meg, de mostmár mind1..
Szóval nem valami jó az osztály..sok az egyéniség, a mini zseni, a tanulógép meg a satöbbik...én mondjuk egyik se vagyok..én olyan senki vagyok az osztályban..csak úgy vagyok..sosem éreztem magam egy jelentős személynek, asszem nem is voltam meg nem is leszek az..de hát ez már így van..

Kicsit eltértem a tárgytól, a mai naptól..
Miután hazajöttem számítógépeztem, aztán később hívott anyu h menkünk el az Auchanba..jó mondom, menjünk..
A Tony bezárt, így jobb híján a Triumph felé vettük az irányt..anyu szervált magának egy melltartót (jó rám, hehe..:D) meg egy bugyit, nekem vettünk egy melltartót meg 4 bugyit..azok is jók..nekem legalábbis tetszenek..:) mások meg úgyse nagyon fogják látni..
Ott eltöltünk egy jkó időt a válogatással aztán átmentünk a Promodba..ott zárásig voltunk..:D
Végül kaptam egy szoknyát ami sztem jól néz ki (mások szerint meg jól áll rajtam), csak nem nagyon van felsőm hozzá..anyu vett magának 2 felsőt..

Aztán hazajöttünk azóta MSNezek, főzőcskéztünk, ruhát próbáltunk meg a téli cipőmet kerestük, de nem leltük meg...nem tom hol lehet...:s
Megyek játszok egy kicsit aztán meg hajcsizok..

Jó éjt cicabubusok!:D
Csákkány, peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat