Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. szeptember 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. szeptember 28.

Jó estét kívánok!

Mert tudniillik most este van.. egészen pontosan 20: 24...hohóó...20: 25...na jó, hagyjuk..Inkább vágjunk bele a mai nap eseménytörténetébe:

Ma szerda volt..tehát bementem a Nikivel a suliba reggel. 1. óra....őő..francia volt, aztán jött a többi. Semmi különös nem volt ma sem, utcsó órában a diri tartott egy "előadás"t az emelt szintű érettségiről. Kicsit unalmas volt, de nem volt rossz. Úgy gondolom, h kb egy szint a közép meg az emelt szint, csak persze az emelttel többre megyek..:)
Utána volt még valami megbeszélés, de végül nem ment Zsu se, és megnéztük a 10.Bseket, kint fociztak. Tök jó idő volt, elhülyéskedtünk ott 1 órát, jó volt. Juron a Juros meze volt..narancssárga..tök jól állt neki, jó kontrasztot ad a bőrével.:DDD

Fuck...írtam még ehhez egy csomót..és kitörölte. Na mind1, úgyse volt semmi fontos, csak egy kevés Renátóról meg a házikról.

Amúgy elég fura vagyok mostanában. Mert végülis elhatáriztam h keverem a fejemből Jurot. De rohadt nehéz.. Főleg h mostanában csomószor köszön. Újra a régi Pozdit látom. (Csak a haja más..:DDD De már ahhoz is hozzászoktam, tetszik.) Lehet h tévedek..nem tudom..lehet h belül teljesen más még mindig...Úgyhogy inkább úgy mondom: ahogyan hozzám viszonyul, az olyan mint régen. Vagyis nem egészen...valamelyik nap 2x is köszönt...ilyet régebben se tett soha. De ezzel nem keltett bennem reményeket. Csak nem bassza el a kedvem. És ez azért jó...a körülöttem lévők számára is...nincsenek kirohanásaim...cöcö...azóta is szégyellem amit akkor csináltam. Mind1, múlt.
A jelen meg az, h 21:07 van...hohó...21:08...:D

Aki olvassa ezt a naplót és nem ismer engem (pl. nem tudsom a rendes neved csak azt, h kelacy. Bocsi!) szóval annak furcsa lehet amiket írok. És azt hiheti h nem vagyok teljesen komplett. Megnyugtathatok mindenkit, aki így gondolja: nem téved! :DDDD
Tényleg nem vagyok teljesen 100as, de ez van. Próbáljatok elviselni. Sok sikert mindenkinek..:)

Pusszi, sziasztok: Vikóca :DDDD (Tetszik, Niki?) :DDD
Ha nem felejtem el, holnap a hibáimról olvashattok majd.. nem tom miért írtam le...úgyis elfelejtem..:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat