Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. augusztus 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. augusztus 28.

Hell!

Azt hittem ma nem fog semmi izgalmas történni, nem is nagyon volt egy darabig. Délelőtt felkeltem, lementem boltba, jó volt, beöltöztem lepukkant cuccokba, így senki nem vesz észre, de amúgy se találkoztam ismerősökkel. Tengtem lengtem, jártam 3 boltban, élveztem, olyan hülye idő volt, nem volt meleg, ezt az időt szeretem én. Aztán feljöttem, csináltam 1-2 dolgot, MSNeztem főleg, aztán kajáltunk, aztán folytattam az MSNt, mert van egy nagyon jófej partnerem. Vicces, kedves meg még jól is néz ki, és mellette nem lehet unatkozni, mindig ír valamit, ezt szeretem, mikor nem nekem kell vezetnem a beszélgetést.
Aztán anyu elment találkozni valakivel, én meg lementem Zsuval. Nem mondtam anyunak, kicsit le is cseszett, de hát istenem, nem mind1, h itthon poshadok 1edül vagy lenz beszélgetek a Zsuzsival?
Sztem tökre. Neki. Nekem nem.
Zsuval nyilván jobban elvagyok, mint 1edül. Szóval lemntem, vártam rá kicsit, aztán elindultunk sétálni a Park fele. Mentünk egy darabig, aztán viszafordultunk, elmentünk felénk. És tök fura, ez a sors keze lehetett, h a Zs u azt mondta, nézzük már meg ezt a plakátot. Néztük és megkérdezte, h ez volt-e már? És akkor szemem sarkából megláttam a Marcit. De eddig a pillanatig nem vagyok benne biztos, h ő volt az, mert nem mertem ránézni. Inkább a telefonomon néztem, h hányadika van. Mikor elmentek, akkor se mertem rájuk nézni. Pedig ilyen közelről még nem láttam... Ha nem ismerene, jó lenne, de így nem jó, pláne, h ugye a múltkor nem mentem el. Na mind1, majdcsak mondja, ha látott engem. Én meg majd mondom, h én nem láttam őt.:))
Azután tovább sétáltunk, újra vissza a parkba, leültünk pár elég lökött csávó mellé, meg persze hamarosan megjelent a Janika, és elkezdett dumálni, meg ha valamerre néztünk, ő is arra nézett, kicsit idegesítő volt. Kb 5ször meg kellett nézni, h fut, ami jó volt, mert addig tudtuk nézni a meccset, ami a pályán ment, ott volt a Nagy Ádám meg a Dietrich Peti (hát nem biztos, h így kell leírni a nevét) meg a Balu, meg még néhányan. Nagy részüket ismertem. Az Ádám aztán elment, ott volt vele egy kutyus, tök szép kutya volt. Futott vele, arik voltak. Mostmár nem annyira kelt bennem érzéseket, de még nem vagyok azért közömbös. Jó lenne megbeszélni vele ezt a telefonos ügyet, bocsánatot akarok kérni meg azért is, mert néha olyan bunkó tudok lenni, csak olyan kényelmetlenül érzem magam. Egykor akartam, ma már azt se akarom, h barátok legyünk feltétlenül, nem lenne baj persze. Csak azt akarom, h ne haragudjon, de nem tudom, h bezséljek vele. Majd kitalálok valamit. Jó lenne ezt tisztázni.
Szóva üldögéltünk ott, aztán tovább sétáltunk, bementünka boltba, és tök büszke vok, nem vettem csokit, pedig tök jó lett volna, de így jobban érzem magam.

Hmm, asszem ennyi, mert nem sokkal után hazajöttünk, még beszélgettem kicsit Zsuval, aztán feljöttem, megjött anyu, és veri kicsit a cirkuszt, de remélem megbékél. Be kéne kötni a hülye könyveket... Jaj, nincs kedvem. Na mind1.

Pussza, sziasztok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat