Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-01-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-01-22

Jé, a múltkori bejegyzésem nem is mentette el..:s

Hmm..nem sikerült rájönnöm, h az önbarnító jó vagy rossz dolog..sikerült bebarnítanom magamat, valamint a sportmelltartóm, a fitnesstopom, a szőnyegem, sőt még a papucsomat is...:D Erre azért nem mindenki képes..:D Remélem azért kijön belőlük.
Amúgy tök bajos bekenni magad..én figyelek h ne legyek csíkos, de valahol mindig elrontom..büdös is egy idő után, meg ragad meg vááá..:D
Viszont mindenki kejelentette, h tök jó színem van és hogy meg mint estébé..Igaz már az agyamra mentek h: De jó színed van Viki, szoliban voltál? Még a tanárok is...:DDD
Hát mostanra nagyjából lekoptam..és mostmár 600x átgondolom h használjam-e újra..

Tök sok dolgot nem írtam le...szilveszter óta azért történt egy s más..
Lehet h most tényleg összejön..Nem akarok, nem is merek már hinni benne..Aaanyiszor szívtam már meg.. És ezzel az (is) a gond, h meglátom a brazil-portugál-kubai (franc tudja melyik..) származásút..és még mindig rossz. Most ugye összejött a Bogival, aki tök szép csaj sztem.. És nem zavar igazából..de valahogy meg..nem is értem magam..
Az a fura, h most hogy van barátnője, mintha sokkal kevésbé figyelnék oda rá..:s Vagy ez éppen hogy természetes? Hemmm..tudja a fene..
A másik a flatlandkirály..Na igen, ez enyhe túlzás volt..:) De szóval néha úgy érzem, rajta sem vagyok túl..phortshee..ahogy Nik mondaná vagyis írná..

Tegnap voltunk a Margitszigeten..tök jó volt..utána nagy nehezen átvergődtük magunkat a Citadellához és felmásztunk a Szabadság szoborhoz:) Volt ott 3 dobos srác..tök jók voltak, oylan hangulatossá tették az egészet:)
Odamerészkedtünk nem messze tőlük..Nekem ilyenkor olyan fura..megkukulok és nézem azt a "varázslatot"..az iylen emberekkel nem tudok mit kezdeni, mert ők valahogy különlegesek..tudnak valami érdekeset, valami extrát..én meg annyira átlagos vagyok, olyan semmi...hogy az ilyen emberek jelenlétében mindig fura nekem..úgy érzem többek, jobbak mint én..
Persze ők is emberek..bizonyára nem éreznek másképp mint mindneki más..nem is rajongással nézek rájuk, még mielőtt valaki úgy értené..hanem...hűha...nagyon nehéz ezt megfogalmazni..nagobbra tartom őket, mint azt a valakit, aki én vagyok..és akivel semmiért nem tudok megbékélni.. Hát igen..a világon legjobban magamat utálom, a legnagyobb ellenségem is saját magam



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat