Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-08-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-08-21

Hello!

Már reklamált a Niki, h ez nagyon értelmes és hosszú bejegyzés lett.

Így hát kénytelen vagyok befejezni..
Na jó, nem csak azért teszem, mert szólt érte, hanme mert annyira jó volt ez a 3 és fél nap, hogy muszáj leírni..és így örökké megmarad..:)

Na hát kezdjük ott, hogy hol is voltunk:
Cshországba mentünk, Brnoba, a cseh Motor Grand Prix-re.
A Niki apuja jött értem, miután fél órát vártam rá, mert félreértették egymást leánykájával..:DD Nem baj, megérte várni:)
Aztán elmentünk hozzájuk, elindultunk, Zsámbékon találkoztunk a Mutyóval, feleségével /Kriszta/, a lányukkal, Katuskával (az a kiscsaj olyan ennivaló..=)) meg a Zsoltival, feleségével /Teca.....nagyon rendes csaj......:// meg a fiukkal, Florcsival (ő is nagyon cuki kisfiú). Én átültem a Mutyóékhoz amitől eleinte tartottam, de hát tök jó fejek meg rendesek voltak. Jó hosszú utazás és megállások után végre megérkeztünk a camping-be, ahol felállítottuk a sátrakat, feltérképeztük a terepet meg este kajáltunk aztán mentünk aludni. Ez volt csütörtökön.
Másnap már szabadedzés volt, regel felketünk és felgyalogoltunk megnézni. Kaptam egy 46-os polot, mivel Rossi Forever!!!:DD S2 Aztán néztük a motorosokat..a Ducatik hangja nagyon állat..:DD
Hayden egszer még oda is integetett a leendő feleségének meg ott állt meg, h megszemlélhesse..:D Hozzátenném: a leendő feleség nem én vagyok, hanem a barátnőm, Nikolett.
Nagyon jó vot az edzés, délután igencsak fáradtan, de rengeteg élménnyel gazadgabban baktattam lefelé a többiek társaságában. Mondjuk annyi volt csak a fura, h a Mutyóék meg a Teca a Florcsival nem jöttek fel, hanem strandra mentek.:s Lementünk, elkezdtünk kaját csinálni. Aztán lassan befutotak a Mutyóék is, ment a beszélgetés stb. Én meg elkezdtem tollasozni a Jennyvel..na hát igen, az faszán jött össze..
Azelőtti napon is tollasoztam már, de akkor még kevesebben voltak a camping-ben, most csak a kocsik mellett tudtunk játszani..Én meg a zseniális bnéságommal véletelnül megütöttem a Zsoltiék kocsiját..mindenki nézett rám, mintha kb embert öltem volna..persze azonnal bocsánatot kértem és mondotam, h véletlen volt, ne haragudjanak..de hát ez nem sokakat érdekelt..a Teca fogta magát, odajött, ránézett a kocsi hátuljára és rámutatott egy már régi karcolásra a kocsi lökhárítóján..Na tessék, azt is te csináltad! Mi van apád fényező volt v mi a fene?!?!
Háát..ezek után nem tudtam semmi értelmeset tenni sé szólni..mikor mindenki visszazökkent a normális kerékvágásba akkor folytattuk a játékot de az első ütést elszartam, a Roli kinevetett és ez már sok volt..
Nem miatta - pedig a Niki rögtön nekiesett, h mi a fenét csinált - hanem inkább a Teca meg a Zsolti miatt...meg ahogy nézett rám ott mindenki azt sosem felejtem el. Bemnetem a sátorba és elbőgtem magam..ez így ment kb 20 percig, nem bírtam abbahagyni..közben odajött a Roli meg a Jenny, a Niki végig vigasztalt, meg a Niki anyuja is jött, h menjek ki, próbáljam elfelejteni ez a nő már csak ilyen.. Mikor azt hittem megnyugodtam akkor kimásztam, de ott meg megint rámjött. A Zsolti oda is jött, h mi a baj meg h megbántott-e, de mit mondhattam volna? Semmi gond, csk a feleséged olyan kedves volt velem..Így inkább csak annyit mondtam h én ezt nem akartam és nagyon sajnálom h így alakult.
Atilla később elmesélte h tavaly miket csinált a Teca és h menyire nem bírja ő sem, de nem akart megint veszekedést, azért nem szólt inkább semmit.
Utána aztán kajáltunk, beszélgettünk de engem nem nagyon lehetett visszazökkenteni a régi kerékvágásba..megfogadtam h én többet Gpn nem tollasozok és nem beszélek annyi hülyeséget, hanem inkább hallgatok..utóbbit nem könnyű megvalósítani.
Később megint volt egy kis kalamajka, mert jött a baráti társaság egyik tagja, a Fábi (akinek úgy mutattak be, h én vagyok a jövendőbelije..:DD), de ő nem talált oda könnyen, és úgy volt h ő visz el minket zuhanyozni, de nem volt kocsi, így meg úgy volt h akkor mégsem megyünk. Niki kissé kibukott..én sem örültem a hírnek, de hát gondoltam ez van..
Aztán a Fábi mégis odatalált, de akkor emg az volt a gond, h melyik kocsival menjünk. A Nikék BMW-je nem akart beindulni, a Mutyóék Vectrá-jában benn volt a hűtő, nem fértünk volna be. A Fábi kocsija szintén tele volt. Maradt a Zsoltiék Volvo-ja..a Zsolti oda is adta, de annyira parázott, h nehogy valami rosszat csináljunk vele, h már szabályosan sajnáltam..látszott rajta, h nem nagyon adja oda szívesen, de azért megtette..de sztem nagy kő esett le a szívéről mikor úgy egy óra múlva visszamentünk épségben..a Teca persze nem hazudtolta meg önmagát és akkor is beszólt a Zsoltinak, h : Hozd már ide a fölsőmet mert megyfagyok mire ezek visszaérnek..
Hát kösssz..
Ja és ki vezessen? Mindenki ivott már a fiatalokat kivéve. Így aztán végül a Fábi vitt el minket, mert ő volt az egyetlen akiben nem volt semmi.
Aztán elmentünk a benzinkúthoz. A Roli meg a Niki a fiú részlegben, a Niki anyuja, a Jenny meg én meg a lány részlegen fürödtünk meg. Nik meg én hajat is mostunk, de persze a Fábi egyből kijelentette, h nem festünk sokkal jobban ilyen csapzott és vizes fejjel, mint előtte..:DD
Visszamentünk, lefeküdtünk. Én még sokáig nem tudtam elaludni, mert a melletünk lévő németek vagy olaszok valami baromságot néztek a TVjükön ami folyon fura hangokat adott és az egész camping hallotta. Aztán a camoing másik végében egy ausztriai banda ordítozott meg röhögött, a cseheket sem nevezném éppen cseneds társulatnak, szóval jó angy hangzavar volt még éjfélkor is. Na meg persze a Fábiék is benyomtak kcisit és pont a sátor előtt beszélgettek..a hálózsákomban nem tudtam megfordulni, Teddy folyton kiesett..(na meg már alapból a Niki alól kellett kirángatnom..ejj ejj Nikolett:DDD), szóval minden bajom volt. De végül olyan 4-5 órát biztos aludtam.
Reggel mentünk ki megint időmérőre ezúttal busszal. Felmentünk néztük a 125-öt, 250-et meg a GPt persze. Az új Rossis topunk volt rjaztunk Nikkel, rajta jól állt, rajtam szarul..megint megállapítottam, h le kéne fogynom, h nagy a hsam, vastag a karom és hülyén áll rajtam az a farmer..:(( Emellett béna voltam és hülyésegeket beszéltem..nem tudom miért nem bírom egyszer befogni a szám..ráadásul ezzel a fogszabályzóval még mindig nem tudok rendesen beszélni..Amúgy nem votl semmi extra, a Tecáék megint nem jöttek ki, beszélgettünk, a Zsolti megint megkérdezte, h mi volt a baj, de megint nem mondtam ez az igazat, csak hogy hát bánt h így történt a dolog. Merth azt kihagytam, h a kocsin amúgy egy karcolás v horpadás nem látszott, és úgy baszott le ennyire a Teca..
Este grilleztünk meg beszélgettünk vagy WCre mentünk ami mindig egy 'élmény' volt a pottyantós illatosított retyókba.. Kaja után aztán nem akarodzott lefeküdni..az utolsó esténk volt ott és én nem kartam elmenni..egy két momentumtól eltekintve annyira jó volt..Kinn maradtunk beszélgetni, a Niki apujától kaptunk egy jókora fejmosást..:(( Bár..megérdemeltük..de nem teljesen..végülis sztem nem vagyunk olyan rossz gyerekek mi..
Nézegettük a Dömér nagyon hasonlító pasit meg elmentünk megnézni a magyarkat akik túráztatták a motorjukat..előzző este egy másik magyar banda csinálta aznap meg ők..hát..semmi extra..jó hangja volt, de különösebben nagy látványosság nem votl, nem tom egyesek minek fotózták olyan lelkesen..mert ha a hangját veszi fel az oké, de lefotózni..:s
Aztán lassan mindenki elment aludni, csak a Fábi, Teca, Niki meg én maradtunk..a Fábi elkezdett mesélni mindenféle vicces sztorikat. A Teca néha közbeszólt, h jaja hát igen neki is így meg úgy volt, de azért a Fábi előadása szórakoztatóbb volt..Csak hát egy idő után hideg lett, késő és sötét és fáradtak lettünk..Így mikor a Teca elment aludni, mi is mondtuk, h megyünk ha nem gond..pedig a Fábi épp akkor kezdett belelendülni..:D Aznap este valahogy tök jól tudtam aludni..mivel előző este meg azelőtt fáztam, most csomó cuccot felvettem..persze reggel arra ébredtem, h de baromi melegem van..
Éjjel esett az eső, de szerencsére másnap a nap hamar felmelegítette a pályt és egész nap tűzött utána..minden jó jel megvolt ahhoz, h Rossinak jó versenye lesz, az első helyről indult, a motorja tehát jól ment, az idő is kedvezett. A második Capirossi (Capirex:DD) volt, harmadik Roberts, negyedik Hayden. Remélem jól emlékszem.
Másnpa reggel a buszokra nem nagyon fértünk fel, a fiúk gyalog mentek fel, Niki anyuja meg a Jenny felfértek egy buszra mi meg a Nikivel kb a 7. busszal mentünk fel az Etelével meg a Krisztával. (egy évvel korábban találkoztak velük a campingben Nikiék és most sokat ott voltak, beszélgettek a társasággal)

Na aztán felértünk..és elkezdődtek e versenyek..Talmácsi 3. lett, jól ment, csak sajnos Pésekkel volt egy kétes dolgo, nem tudni, ő hibás volt-e. Niki!! Sajnálom amit mondtam meg Péseket is..:)
Tóth Imi a 20. lett..Ő Keszis csávó ám..Yeah!! Dkeszi Foreva!!:DD Jah azt a versenyt a izé nyerte..nem jut eszembe a neve..majd megkérdzem Niket.
250es is jó verseny volt, Bautista nyert.
A GP volt persze a legjobb. Sajna Capirex hamar az élre állt és behozhatalna előnyt csinált magának..Rossi meg Pedrosa harcoltak a második heylért, de szerencsére az Isten jött ki belőle győztesen. Végül Dani lett a 3. asszem.. Nickynek nem ment jól a motorja, előtte volt ugye Capirex, Rossi, Pedrosa, Melandri, Stoner, Hopkins is a végén megelőzte asszem..meg talán Roberts volt még előtte..lényeg, h végül 8. lett. Nikikém nagy bánatára..de nembaj, akkor is ő lesz a férje, a barátnőm hűséges típus..:)

Vicces vot mert a Teca meg a Kriszta a két gyerekkel kb a versenyek közepén állítottak be..ezért érdemes volt megvenni a jegyet..:s
A verseny után sajna menni kellett haza..szegéyn Fábinak dolgoznia kellett menni, az még rosszabb...:(
Én a Mutyóékkal jöttem végig, aludtam is kicsit, többször os megálltunk, út közben beszélgettünk, szóval jó volt.

XX
A tűzijátékból semmit nem láttam, de azt tudom, h mi volt..:(( Még a városon is látszott azért..nem tudom attól-e de a népligeti buszmegálló teteje le volt szakadva..

Hát..dióhéjban és nagyon röviden (:DDD) ennyi. Baromi jó volt..úgy néz ki, h Nikiék jövőre is mennek..remélem elhívnak engem is, mert ez akkora élmény volt, h minél többször szeretném átélni..:D

Nos..kész is vagyok. Megyek pakolni.:)
Pusz, a hejesírási =) hibákért bocsi, Peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat