Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-01-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-01-11

Üdv!

Már 10 napja nem írtam, de ez csak időhiány miatt van meg azért mert nem nagyon volt miről.
Újra elkezdődött a suli, megy minden úgy, mint eddig.

Ja mellesleg hát van aki tetszik..:) Elvagyok, álmodozom, de persze a tettek mezejére nem nagyon merek lépni..:)
Nyuszi vagyok..:D illetve nem is mert Füles..:D

Na hát erről beszéltem...nincs miről írnom.

De azért mondjuk leírom a mai napom..jó volt.
Szóval korán felkeltem, megszárítottam a hajam, becsavartam, felöltöztem elkészültem. Anyu mondta h bevisznek minekt kocsival úgyh mégse mentünk vonattal. Kiraktak minket a Forgách utcánál, felszálltunk a metróra, elmentünk a Kálvin térig. Ott sétáltunk a Váci utcában utána bementünk megkérdezni h mikor kezdődik a Nyílt Nap..10kor..frankó..:D
Lementünk a Rakpartra, elszórakoztunk..:D beszóltak a munkások, de nem adtuk oda a sapkánkat, azt pedig h szépek vagyunk..eddig is tudtuk..:DDD na jó, vicc volt..:) /tudom, rossz..ez van../
Elmentünk kaját venni. Utána bementünk..beültünk a 2es előadóba, de ekkor még csak fél volt kb. Hát nem volt baj, h időben érkeztünk, mert végül annyian voltunk h nem tudtak sokan leülni.
Az általános tájékoztató vicces votl, jó képekkel.
Utána a többi előadás elment.
Igazán csak a turizmus-vendéglátásra figyeltem oda, meg arra az éneklősen-sírós hangú nőre meg az SGs srácra, aki az egyetemi életről beszélt. Azt hiszem, mondanom sem kell, hogy utóbbi votl a legjobb...:)
Felsorakoztatott a Corvinus mellett olyan érveket mint pl itt van a legtöbb szép lány és ehlyes pasi, valamint h ahogy egyik 7éves ismerőse fogalmazott: Sosem lehet megunni..:DDD
Szóval nagyon jó volt. Mindezeknek délre lett vége, kimentünk, összefutottunk Imivel, Gergővel, Imivel beszéltem is, de a Gergőnek csak integettem. WCre mentünk aztán helyet kerestünk és leültünk kajálni. Csak hát Esztinek nem ízlett a kajája.
Utána beszereztünk igazolást (attól az ari csávótól..csak most más volt a haja..de elég..hát szóval így nem volt olyan jó..de azért rossznak így se lehet nevezni). Utána irány Nyugati. Bementünk Westendbe, kerestünk Funky Fish-t, de nem találtunk. Helyette kikötöttünk a Bijou Brigitte-ben, ahol beleszerettem egy dobókockás fülbevalóba. Olyan jól nézett ki, fekete piros kockákkal..nem tudtam otthagyni..:DD Úgyh nem is tettem, megvettem.
Utána elmentünk kajálni, de persze én nem bírtam megenni amit vettem, a kakaóscsigával előtte nem számoltam. Úgyh a krumplit vittem magammal Oktogonra az óraboltba.
Nem volt semmi ez az eladó csávó..először kb 4x elindultunk különböző irányba. Merth a pultnál már álltak..mind1..:D
Lényeg h utána félrehallott egy fogkefés megjegyzést, poénkodott azzal h feltette az órám, elmagyarázta h kell úgy feltenni h ne dörzsöljem ki a szíjat, mesélt egy vicces sztorit. Szóval baromi jó fej volt.
Érdekes volt h nem volt egy nagy szám külsőre, de tökre nem foglalkozott vele az ember, olyan jó fej volt.:)
Utána visszamentünk a Nyugatiba. Felültünk a vonatra, láttuk Kláriékat, odaültünk hozzájuk s hazajöttünk.

Totál kifáradtam a nap során. De azért naon jó volt.

Pápááá!
Pussz!
Meg a szokásos..:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat