Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. szeptember 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. szeptember 8.

Hello!

Tegnap nem tudtam befejezni a napolóm. Pedig elszántam magam, h megírom. Megnéztem a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?-ot. Nagyon jó volt. Csak az a afura, h az egy vígjáték én meg majdnem elbőgtem magam. Közben persze annyit nevettem meg tiszára jó volt, nagyon imádom Matthew McConaughey-t, annyira jó pasi. Fúúúú...nagyon.
A sztori meg a film műfaja is feküdt, szóval nagyon jó volt. Perzse nem tanultam, így aztán jó szar lett a francia dogám. De sztem hülye ez a tanár. Mi lett volna ha rászán 2-3 órát az ismtlésre? Nem hiszem, h belehal, nekünk viszont jó lett volna. Én legalábbis nem vagyok olyan, aki leül azt átbújja a füzetet, h mit tanultunk..
Aztán mi volt ma? Csak szokásos műsor, Juro nem köszön, Mózes meg nem tudhatja mi van.. De ő legalább aranyos. Nem bánt meg. Érdekes dolog ez..nem is tud róla, h azzal h rámnéz mennyire jó kedvre derít. Juro meg elintézi az egészet. De ma láttam nevetni...jó érzés volt..nem rám nevetett és valószínűleg a barátnője miatt, de így is örülök neki. Fura..örülök azért, h boldog.

Hát ez van. Mi van még? Renátó már tudja, h én én vagyok, és aranyos volt, mikor találkoztunk ugye.. Kis ari mosolyt benyomott. Meg amúgy is rendes srácnak tűnik. Nem is olyan macsós, mint elsőre gondolnám. Ott ölelgette a barátnőjét, aranyosak voltak. Persze a Nikinek nem tetszik a csaj, meg hülye, mert most úgy néz ki, tetszik neki a Renooooo. (Ez most az MSNes neve.) Szóval sztem is rendes, bár nem állítom, h ismerem, de rendinek tűnik.

Ma volt tesi óra meg francia meg aztán biosz. Meg aztán dupla angol meg dupla matek. Nagyon élveztem... Rózsa néni meg elkezdte nekem meg a Nikinek a szentbeszédet. H ha nem figyelünk le fogunk maradni, főleg én. Nem tom, tényleg nem mindig figyeltem, de ma még jobb voltam, mint szoktam. Erre pont most csesz le.. Meg azt mondta, h a teámmal voltam elfoglalva. Ami hülyeség, mert almalevem volt, másrészt meg óra elején elraktam és utána eszembe se jutott... Ennyit erről.
Hát double angolon se volt semmi. Ott voltam, ki voltam, nem tom, elég könnyen kibukok. Oti néni is látja gondolom, de hát mit tehet? Az kell nekem h békén hagyjon. Betartja.

Nem tudok már tényleg mit írni.. Benthagytam a suliban a Gerás poszterem..shit! Majd holnap kérek másikat. Vagy ha nincs, akkor kérek a Balutól!:D

Jó éjt! És köszi Zsu. Nem is tudod milyen sokat jelentett pár szavad.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat