Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. szeptember 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. szeptember 13.

Üdvözletem!

Hát a tegnapi napom estéjének során érdekes dologra bukkantam, amely tényeken kissé kibuktam...na jó..nagyon kibuktam.
Aztán MSNen is hát elég szarul alakultak a dolgok. Tulajdonképp a lányok csak jót akartak nekem, de valahogy a dolog eltérődött egy másik irányba, úgy érzem.. Nem tudom, h miért meg hogy. Valahogy a végén már teljesen úgy éreztem, h a Zsu haragszik rám valamiért.. De nem tom, mert lehet h csak én érzem így meg hát már fájt a fejem rohadtul..
Aztán meg..arra gondoltam, h pár hete arról beszéltünk, h úgy fogadjuk el a másikat, amilyen. Okés, h nekem ők jót akarnak, de hát nem tom.. Úgy érzem, a Zsu hargszik rám, amiért nem tudom, mit akarok. Mondjuk ő nem szól bele azt mondta. Szóval nem tudom. Én nem akarok most olyasmiken rágódni, amikről vajmi keveset tudok.. De ami most van, az meg megint nem jó.
Úgy érzem, h a kapcsolat köztünk (mindhármójukkal) megváltozott. A Niki is haragudott rám reggel, legszívesebben ott hagytam volna az egész szar rajzórát meg a sulit és hazajöttem volna.

Na mind1, ezt a témát élőben kell megdumálni. Talán ha pénteken Zsuval bémegyünk Pestre a piercingjét megcsináltatni..vagy nemtom..a suliban is lehetne...de az nem annyira tetszik. Na mind1, majd meglátjuk. De úgy szeretnék vele beszélni, h csak mi ketten..mert ma is beszéltünk..de nem tom..nem érzem tisztázottnak a dolgot.
cöcö..most mondja, h bemegy holnap lehet egyedül...hát akkor nem tom..pedig ez olyan jó alkalom lett volna. De akkor majd valamikor egyszer délután..nem tom..majd ahogy hozza a sors. De úgyis fogunk járni kosárra...tutira veszem, h rendben lesz a dolog...csak nem úgy mint eddig...
Jajj, istenem miért vagyok ilyen hülye?!?!?! Ha nem lennék, minden a régi lehetne.

Fuck..nem mentettem el...

Namostmár nem kezdem újra. Elegem van.



Fuck




Shit





Ideges vagyok






Ennek semmi értelem





Abbahagyom. Szóval most ennyit írtam emberek, mert beidegesedtem.

Imádom a barátaimat!!!
Tényleg!!!
Mert mindig jót akarnak nekem..

Puszi nekik.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat