Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2009-01-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2009-01-30

Hello!

(na most ne szívasson már a teveclub h a hello-t helytelenül írtam le..tudniillik aláhúzta..hehh..ki érti ezt..)

Na de nem azért jöttem, hogy a helyesírásról értekezzek, mint a múltkori naplómban..:)

Ugyebár..a naplójában őszinte az ember..de felmerül a kérdés, h ha azt a naplót BÁRKI elolvashatja, akkor is őszinte lesz-e az illető..:)
Hát nem tudom.

Igazából nem tudom, hogy mikor írtam utoljára (megnéztem, 15.én)
Azóta volt 2 marketing vizsga :D nem nehéz kitalálni, hogy az elsőn nem mentem át..nyilván ezért lett 2. is..:) annak ma lett meg az eredménye, és 2es lett..:) tudom, hogy nem valami jó, de nekem tökéletesen elég ez is. igazából ez a félév..nagyon elszúrtam.. pofára esésnek tökéletes volt, egyetemkezdésenek nem annyira..
De mint tudjuk ami nem öl meg, az megerősít..hát mindenesetre tanulnom kell a hibáimból, odatenni magam és jobban csinálni..különben semmit se fog érni a diplomám..

Nohát..23-24.én voltam megint dolgozni..és jövő hónapban megkapom végre a teljes fizum..nagy része el is fog menni a bukott kreditek kifizetésére..
szóval a CORA-ban voltam, Alpro Soya italt kóstoltatni. Volt vaníliás meg natúr a csokis és nátriumos helyett.. mind1, jó volt mert mondta a Gergő, hogy általában nem szokott nagyon fogyni, kb 10 dobozzal vesznek belőle..hát nem akarok hazudni, de tőlem kb 40 dobozzal vettek naponta..:D És ami az elején érdekes volt..az utána jóra váltott. Pl a pakoló pasik..először lecsesztek, utána segítettek összerakni a pultot. Másnap meg, mikor mögöttem pakolt egy valaki, odaszólt neki az egyik, h: Ne piszkáld a csajom! :DDD Mondom, nem semmi, hogy már itt tartunk. A másik meg tök ari volt, mikor hozta a pótlást, odahúzta mellém, mutatta h na itt van és mosolygott:)
De mégsem ők voltak a kedvenceim..az egyik biztonsági az tök jó arc volt, jókat dumáltunk. Kár, hogy a biztonságiakat cserélik, bár örültem h a vörös hajúval nem találkoztam össze...:D:s
A legaribb az egyik pakoló volt a bio cuccoknál..mindig segített, aztán odajött beszélgetni velem, mikor végzett a melóval. Tök aranyos volt. Mert azért az a 8 óra álldogálás nem pihentető meg sokszor nem is szórakoztató. De így azért jobban telt.
A legcukibb pedig hát..a srác volt a műszaki osztályról:) Első nap a Chios nénivel beszélgetett, aztán addig szuggeráltam, míg odajött hozzám is:D Mondta, hogy LG 'szakértő' hehhe:D aztán meggyanúsított, h biztos kamuzok sokat, de tévedett..magából indult ki, mint elismerte utána :DDD Szóval ő tök aranyos volt, mondta, h majd még jön, de pénteken nem jött, csak másnap, akkor is csak 3 percre kb.. Hát sajnáltam, mert elszórakoztathatott volna egy darabig.
Az egészben az a vicces, hogy ezek az emberek totál aranyosak voltak velem én pedig még csak a nevüket sem tudom..igaz, ők sem tudják az enyémet, de ez akkor is furcsa. Hogy nagyjából megismered őket, de mégsem teljesen.. hát..érdekes.
Minden esetre, jó kis 2 nap volt a körülményekhez képest.

párápp..párápp
lehet hogy tényleg bunkó voltam a múltkor a naplómba a Nikivel. no de nem törte össze a poharát s ez a fő:)
na jó nem..vagy de..vagy tököm se tudja..
szóval király, h nem törte össze..hahha most majdnem leírtam hogy csak az én kicsi szívem, de az úgy hangzana, mintha szerelmes lennék..no..ottan még nem tartunk ehhe :D
Áááá nem is az, csak szar. Hogy elvesztettem vagy mi. És rohadtul utálom hogy ezen én még nem léptem túl pedig úgyis mindegy..de majd túl fogok, csak asszem túlságosan fáj hogy így nem is tudom hogy lett vége az egésznek. Oké, hogy igazából nem csak vele, mert az egész volt világomból kitépett az élet és nem hagyott meg semmit..csak a Kisst:DD háhá..:) Kiss mint lelkitárs és barát..kb az év vicce..:)
Na ez tök szánalmas amit írtam. Igazából nem számít, csak félek..a Nikitől.:s Hogy bánt. Jó, nem fog átjönni és behúzni egy kurvanagyot (bár még az is megeshet kituggya he bár meg kell hagyni Niki nem az a verekedős fajta..ez persze nem jelenti azt, h velem nem tehet kivételt..).. de úgy vágjátok, lelkileg. Ahogy korábban. És baromira megzavarodtam mikor ott voltunk egyszer HRen és a Robbie azt mondja, hogy a Nikinek is rossz ez. De az nem volt fair play mert úgy lett beállítva, mintha teljesen én lennék a hibás. Hát azért ennyire még én se vagyok kurvajó, hogy egyedül elkúrjak mindent...
Áhhh..nem tudom mit akarok kihozni ebből az egészből. Lehet, hogy mérges meg ideges éleszek magamra.. Mert azzal amit le fogok írni, azzal olyan mintha kimondanám hogy gyenge vagyok.. De a nagy igazság az, hogy kurvára bánt, hogy nem vagyok már része a Niki életének. Ahogy visszaolvasok SMSeket, a sok BFITW.. ki nem állhatom, hogy könnyes lesz tőlük a szemem és hogy hiányzik az a valami, akármi is volt. Az a kötődés, az a valami, ami..elmúlt. És egyszer írtam egy SMSt neki, hogy miért meg hogy meg satöbbi. És igazából azt akartam kifejezni, hogy nem jó ez így...de válaszul kaptam egy SMSt, amit nem értettem..:) de nem az jött, amit vártam. Lehet, hogy az a baj, hogy a lányok szeretnek utalgatni és a végén már mi se értjük, hogy honnan indultunk ki?:) Nem lenne meglepő..:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat