Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-07-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-07-24

Hello!

Előfordulhat h tényleg zavarosan írok...
Sőt, hát szinte biztos..uhh, de gáz. Pedig szeretném értehtően leírni a dolgokat. Olyan jó visszaolvasni. Mikor a másik (a legvénebb) tevém naplóit olvastam vissza, akkor is olyan információra akadtam..sosem hottem volna, h leírtam, h mikor írt nekem Ő. Ezt senkivel nem tettem meg..ez nem lehet h valamiféle jel? Vagy csak beleképzelem? előfordulhat..:)

Én olyan hülye vagyok emberek!! Nagyon!
Én elhittem egy utolsó baromnak amit mondott. Nem hiszem el.. Olyan mérges voltam magamra.Persze nem egészen igaz, h csak úgy elhittem. Mert volt mögötte valami, akármit is mond az a p***.
Ez megint nem érhető sztem. Van egy srác. Hívjuk b-nek, mert bunkó. Vagy furkó? Melyik tetszik jobban? :DDD
Szóval b-t innen ismerem. Ilyen hülye embert nem ismertem még meg a TTCn. Találkoztam vele 4x. Részleteket nem mesélnék, mert tökre szégyellem magam miatta. Hagyjuk...
Bemesélte nekem, h ő miattam megváltozik épp meg ilyenek. Nem tudtam mit hinni..tudtam, h nem lesz belőle semmi, mert nekem ő nem jön be meg mást szeretek. De azért törtem a fejem, hogy hogy mondjam ezt neki meg úgy, h ne fájjon.. Nem tudom miért tettem.. Sztem ez azért jószívűségre utal, azok után h milyen szemét volt velem már a 2. találkozáson is...
Aztán telefonban felhúzott és azt mondtam, h akkor nem. Kb 3 óra múlva felhívott és közölte h ez jó döntés volt, mert ő úgyis csak szórakozott velem. És ezek után olyan sértéseket kellett végighallgatnom, amikből nem fogok leírni egyet sem, mert ezek egy olyan ember szájából jöttek ki, aki meg volt sértve férfiúi hiúságában és amúgy is egy tökfej. (De ha esetleg érdekel valakit a rengeteg olvasó közül, írhatok neki levében párat...)
Szóval egy idő után elegem lett és letettem a telefont..elegem lett belőle. Azóta letiltottam MSNen és nem szándékozom többet egy gondolatot sem vesztegetni rá..lezártam magamban a dolgot.
Annyit még erről, h az egész arra volt jó, hogy tanuljak belőle, ami meg is történt.. Tulajdonképpen még hasznos is volt..mert nem ért csalódás minthogy nem szerettem az illetőt.. Ha ez később történik velem, lehet h nagy csalódás lett volna vége.. De így reméljük nem fog ilyen érni, mert odafigyelek majd arra, h kivel állok szóba.

Ukrajnáról majd legközelebb írok..meg Győrről is. Meg a koncertről. Ugye nem baj?:)

Jó volt a hétvégém. Főleg a vasárnap. Anyuval meg Audra nénivel lementünk a Balcsira. Odaértünk Siófokra és letelepedtünk a partra. Átöltöztöünk, de senki nem volt a vízben. Aztán 1 körül Audra nénit elvittük, h találkozzon a Tomival (fia):)).
Mi meg elmentünk megnézni, h hol vannak a Nikiék. Olyan jó volt találkozni vele, így másfél hét után. Úgy hiányzott már.. Lementem a partra, anyu meg visszamnet Audra néniért. Mi a Nikivel bementünk a Balcsiba, labdáztunk a Rolival, Jennivel. Tök jól elvoltunk. Mikor kimnetünk ettem egy szendvicset, Nikinek vettünk hot dogot. Anyuékat megkerestük, mert addigra már ott voltak és oateleptek a közelbe.
Voltam a Nikkel csúszdázni. Az volt a legjobb, mikor együtt csúsztunk. Vicces volt.:))
Aztán ettünk vattacukrot.:) Tisztára mint a kicsi gyerekek.;) Után még visszamnetünk a vízbe. Egy csomót voltunk benn. Labdáztunk, hülyeskedtünk meg játszottunk "Ki tudja tovább benn tartani a levegő"-set...:DDD A Niki nyert. Aztán már elég késő volt meg anyut is láttam, h integet, így aztán kimnetünk.

Hát aztán már felgyorsultak a dolgok. Mentem átöltözni, ahjat töröltem, összeszedtük a dolgokat és elbúcsúztam a Nikiéktől. De azért Siófoknak még nem volt vége. Ha én ezt tudtam volna, h így alakulnak a dolgok, akkor nem tom..hoztam volna korrektort vagy fésűt vagy avlamit mert természtesen úgy néztem ki vizes hajjal mint egy ázott béka. És még elmentünk koktélt inni...amit a Tomi csinált meg. Hát ennek meg egyértelmű következménye volt, hogy találkoztam a Tomival, ami utoljára úgy 6 éve történt meg.
A koktélt amúgy a Tomi csinálta meg, mert mixerként dolgozik egy ilyen bár-féleségben. Tök szép meg finom volt. Pláne közben még a látvány is szép volt..
Hehe..Siófokra meg a TOmira is gondolok.. Miután megcsinálta a koktélt, odaült hozzánk. Nem változtak az arcvonásai 6 év alatt.:) De komolyan.
Megmaradt a kék szeme, a szőkésbarna haja meg az arca is ugyanolyan maradt. Csak hát egy cseppet magasabb lett meg hát..pasisabb. 6 éve azért mindketten gyerekek voltunk...igaz én még most is az vagyok..meg ő is, de ő már kevésbé. Remélem azért ez így nagyjából érthető.:)
Mindegy, a lényeg hogy a TOmi már akkor is tetszett, meg ha szóba került így a 6 év alatt avgy eszembe jutott, akkor is mindig úgy gondoltam rá, mit egy aranyos srácra, aki biztos még mindig jópasi és jó lenne vele találkozni. Hát most megtörtént és olyan, mint vártam. Nem az a tipikus szívtipró..sokkal inkább olyan kisfiúsan aranyos.:) Tudtok enél cukibbat? :D
Megittuk a koktélt, megettük a gyümölcsöt ami volt benne..kaptunk puszit a Tomitól (zavarban volt..én is..) és eljöttünk.

Szóval..jó nap volt, tele élményekkel. És azt hittük a haza út is nagyon hosszú lesz a sok kocsi miatt, de szerencsére tévedtünk. Minden sikeresen és jól alakult. Ahogy kellett.

Szebb nem is lehetett volna, azt hiszem.
Puszi, Peace and Love.:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat