Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-04-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-04-21

Hello!

Húderég írtam utoljára..azóta kismillió dolog történt, persze senkit se érdekel egyik se, szóval nem is írom le..:)
Zsu már nem ír naplót itt..:S
Hmmm..csomó dolog megváltozott és még több van változóban..én is változtam.. Ne kérdezzétek, h milyen téren..csak úgy. Nem lettem jobb ember, ezt így nem állítanám...nem tudom, h pozitív v negatív irányban változtam..
Persze attól is függ, h miben nézzük..például..nem sírtam ám miatta..mikor mondta...csak így ültem..nem tudom, mit éreztem..mintha hirtelen elveszítettem volna egy darabot magamból..de majd visszaszerzem, nincs értelme, h sírjak utána/miatta..nem éri meg.
Mindig azt hallom, h akkor fog eljönni a "herceg", amikor nem is számítok rá blabla...hát én biz' nem tom, mert én mindig épp várok valakire, úgyhogy nekem nincs olyan időszakom, amikor ez bekövetkezhetne... Bár nem is tom, lehet h most épp ott vagyok... Most várok valakire? Nem hiszem...
Mostanság ő volt a minden...és ez tényleg a szó szoros értelmében..de most úgy eltűnt..és ezzel eltűnt a várakozás, a reménykedés...meg ilyesmik. Így msot nem várok senkire....de..nem fog eljönni az idézójeles herceg, mert..nem. Nekem nincs olyan szerencsém, h megtaláljam valaha is..:)
De azért majd körülnézek...:D

Megyek lasan..álmos vagyok..lefárasztott a nagy bulizás..:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat