Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-11-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-11-14


Hell(o)!:)

Nikoleszitta már megint beszólt..h micsoda bejegyzés mán ez..nem volt időm megírni, de h ne felejtsem el, miről akarok írni, hát leírtam..ilyencsoda bejegyzés..
Olvastam Zsu naplóját..nem kell megemlíteni, nem várom el..nem akartam amúgy f*** lenni ma, remélem nem bántottalak meg.

Na ja...voltam OKTVn..hát vazzzzzeg..ez egy nagy szemétség volt...Oti néni szerint méltánytalanul nehéz feladatok voltak..na mind1, nekem nem votlak elvárásaim se..mivel h igencsak béna vagyok amúgy is...a srác aki mellettem ült, továbbjutott..egyértelmű, h rólam másolt...:DDD
A miénk még nincs kijavítva, de nem számítok semmire...

Eszti kölcsönadta a Batment..ez a Christian Bale baromi jó pasi..:) jó lenyalt hajjal tényleg nem a legtutibb, de azért el kell ismerni, h jó...meg hát a film se rossz:D

A Kissel szerdán 9ig szenvedtünk a projecttel..ehh...hogy ez mekkora egy köcsög ez a gyerek..rádaásul kétszínű is..és kétségbe vonom, h a testi dolgokon bármi egyéb érdekelné a csajokkal kapcsolatban..
Kedden ugy enem vcoltam suliban, csütörtökön meg leléptem fogszabályzásra magyarról..azért akadt a Nikinek padtársa...:)

Na hát igen, mostanában a dolgok amúgyis alakulnak..zavaros lett, tudom...de hát őszintén szólva nem tom mit is mondhatnék...majd ha tudja Nik, h mi a pálya...:)

ez a 14.ei bejegyzés lenne, de csak most (péntek, 17.) írom meg..
a mai nap végülis nem volt rossz...semmi küli nem volt..kivéve azért egy mozzanatot..:)
Én nem tudok kiigazodni a Pozdin...hol tök bunkó és legszívesebben leütném, hol meg olyan édes..hogy csak úgy odamennék hozzá és megölelném..:)
/There's nothing more that I want, but to touch You.../:DDD
Szóval ma ismét megmutatta utóbbi oldalát..Balu meg a Levi mostanság elég bunkók, ez a tipikus menőzős időszakuk zajlik, vagyis levegőnek néznek minket, és csak a Lola és társainak köszönnek..na ja, elég jellemző..
Ma sorban álltunk büfében és hirtelen eszükbe jutott h ismernek minket é ilyenkor mindig akarnak vetetni maguknak valamit..Na hát a Levi bejött közénk, a Balu is ottállt mögötte...erre odafordulok, h: Ti csak akkor tudtok köszönni, ha akartok valamit?!?!
Éppen akkor jelent meg a Pozdi és odajött a Baluhoz amit mondtam azt meg pont hallotta...erre elkezdi: Sziasztok! Én nem akarok semmit...:)
De ezt olyan aranyosan mondta meg mosolygott hozzá...olyna kis édi volt..
Na nem mintha magában a szövegben nem lenne ellentmondás...mert a Pozdi sem szokott köszönni, csak a legváratlanabb pillanatokban..
De azért nagyon édi volt..:)

Délután meg benn maradtunk meg Nikkel, aztán .......... (történt sokmindenféle dolog..)
utána bementem a lelátóra...Szandi meg a Hegi érdekes stílusban röpiztek, vicces volt...de nem nagyon rájuk figyeltem, a Pozdiék edzését néztem..volt egy olyan szép csele, h hú, ha én olyat tudnék..:)a Bögi is olyan ügyes, nemigaz má...:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat