Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. október 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. október 23.

Üdv!

Hát vazzz... Úgy látszik mindenkire rájött, h én hülye vok.. A Niki azt írta naplójába, h nem kéne elszállni. Persze nevet azt nem írt vazz..akkor már írja meg, hogy rám gondolt..
A Zsu meg azt írja az övében, h kíváncsi rá, tudom-e mi az az eroterika... He? Ezt nem egészen értem..Lenne tippem, de ilyen gyagyák ne tippeljenek.. :)
Nem azé, nem hangoltatok le, és nem is sértődtem be. Na mind1, volt kérés, hát betartom. Maj akkor holnap utánakérdezek, h mi a faszom baj van velem már megint...

Na, akkor ma:
Hát itt sincsenek valami rózsás hírek. B.V. semmit nem tanult hétvégén, viszont kellően szarul van, fáj a torka, gyakran a feje is, a szeme (nem vicc) olyan mintha egész nap bőgött volna egész nap, tisztára vérben van.. Szóval nem vagyok egy épületes látvány. Ennek ellenére nem áll szándékomban holnap nem suliba menni, mert lázas nem vagyok, meg igazából kedvetlen vagyok, erőtlennek érzem magam, ez a baj. Meg az, h nincs kész egy házim se..
Há nem is volt semmi ma. Anyuék kimentek a 301.es parcellához, de azt mondták, ne menjek velük, elég tréül nézek ki. Na jó, nem ezt a szót használták. Aztán hazajöttek, én addigra megterítettem, kajáltunk. Utána beszélgettük, semmi extra.
Megtudtam ma valami tök jót. De nem fontos, csak tök jó, vagyis nekem tetszett. Persze most itt írok erről, azt nem mondom el, mi az, hát ez van. Mert tényleg semmi fontos..
Nem is tom, mit írjak még.. Írt e-mailt az Elemér. Csak olyat, amilyet én is akartam már neki, mi van vele, ilyesmik. Bár én nem akartam hívni őt a Hungexpora... Ő hívott. De nem sok kedvem van menni, ott lesz a hülye Péter Gábor, akiről nem vagyok nagy véleménnyel enyhén szólva.. Na mind1, lehet, h rosszul ítélem meg..

Most így eszembe jutott, nem tom, miért csak elkalandoztak a gondolataim, erre-arra. Szóval, h tényleg jó lenne ha találnék valakit magam mellé. Társat. De sajnos olyan, amilyet én szeretnék, nem nagyon találok. Pedig annyira nincsenek magas elvárásaim..:) Nem kell supermanek lennie. Csak olyannak, aki engem szeret és én is őt. Meg azért ha lehet legyen vicces, focit szerető, kedves, legyen rám ideje, meg ilyesmik. De úgy igazán extra dolgokat nem akarok én. Még ha van is olyan pasi, aki megfelelne a dolgoknak, annak meg én tutira nem jönnék be, nem vagyok egy hűdenagyszám csaj.
De jó lenne valaki, akivel megbeszélhetném a dolgokat, akihez na igen, hozzá lehetne bújni:) Persze a lányokkal is megbeszélhetek szinte bármit, de az más. De ez nem az ő hibájuk, egyszerűen más..

Na mind1, ezt most csak úgy leírtam, jó lenne ha beteljesedne. De hát előbb utóbb majdcsak bekövetkezik.. Vagy elmegyek apácának..:))
Akárhogy is, most mindenképp megyek, nem apácának, csak bepakolni holnapra, reggel 0. órában röpi.. Remélem elérem majd a buszt.. Aztán majd akkor megtudjuk, mi baja velem a világnak.
Sziasztok, jó éjt!

U.i.: Remélem nem baj, hogy így köszönök el, ez úgyis mindenki által laátható dolog, meg tudom, h vannak állandó olvasói és itt most nem az osztálytársakra gondolok. Speciel egy emberre. Vajon tudja, h rá? Hát nem tom.:) Majd mondom neki..vagy felhozhatja ő is.:)

Na mostmár tényleg csáó!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat