Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. szeptember 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. szeptember 11.

Hella!

Ma 11kor keltem,mert este kicsit sokáig MSNeztem.:) Aztán egy darabig nem csináltam semmit, aztán reggeliztünk, utána meg elkezdtem tanulni. Aztán 2ig matekoztam, utána meg el kellett kezdenem készülődni, mert mentem találkozni a Marcival.:DDD
Hajmosás, fürdés, aztán hajszárítás rohangálással megtoldva, de a lényeg, h pár perc késéssel, de elindultam. A Parkban beszéltük meg, h találkozunk, hát oda mentem. Először kicsit meglepődtem, mert nem volt egyedül és tökre féltem, h úristen, itt van valami haverja és itt fognak majd dumálni én meg mit fogok csinálni itt? De felesleges volt aggódnom.

Hát mindjárt azzal nyitottam a puszi után, h van egy kis gondom. Szegény, egyből azt hitte, h el kell mennem, de csak annyi volt, h boltba elmentem. Hát beszaladtunk, kint hagyta a bicajt, mert volt nála és bementünk. Vettem amit kellett, és mikor fizettem, tök aranyos cüvolt tőle, elrkta a cuccokat a szatyorba, amit kaptam. Ez kedves gesztus volt, sztem ilyen kis dolgokból is sok mindent le lehet szűrni. Aztán elmentünk hozzánk, felszaladtam a cuccal, utána elindultunk sétálni, csomó fele voltunk. Aztán lementünk a Duna partra, ott a strandnál, de az le volt zárva. Így aztán kicsit följebb mentünk és elindultunk ott. Namármost, elkezdett esni az eső és mire az úton végigmentünk, le a Duna partra, kicsit vizesek lettünk. Akkor durvának tartottam, de a későbbiekhez képest semmi volt. Na, aztán ott voltunk, beálltunk egy fa alá és ott voltunk egy darabig. Láttam tök édes virágokat. Aztán továbbmentünk, és találtunk egy helyet, ahol rendesen fel tudtunk menni. El is indultunk, és hát mit ad Isten, úgy elkezdett zuhogni az eső, ahgy előtte és utána sehogy. Csak akkor. Amikor mi olyan helyen jártunk, ahol semmi fa vagy ilyesmi nem volt. Ráadásul oldalról fújt a szél, így az egyik oldalunk lett vizes. Nem volt hosszú út, kb 3 perces, de az alatt megkaptuk rendesen. Hát így utólag nem bánom. De tök sokat röhögtünk közben. Aztán felértünk a Parkba, és ott volt mászóka, ahová beállhattunk volna, de akkor már olyan mindegy volt, Így aztán tovább sétáltunk, egy kocsi le is fröcskölt minekt az út mellett...Remek volt. De olyan szinten vizesek voltunk, h nekem teljesen beázott a cipőm és neki is, a hajamból meg csavarni lehetett a vizet. Felértünk és kérdezte, h haza akarok-e menni, de én nem akartam. Olyan jól elvoltunk. Így aztán tovább sétáltunk. Beszélgettünk, nevettünk csomót, de én annyira jól éreztem magam tényleg, tök jót dumáltunk, ahhoz képest, h azt hittem, h abszolút nem hasonlítunk annyira jól megértettük egymást, h nagyon.
Aztán kb fél 5 fele megálltunk itt a ház előtt, mert úgy volt, h megyek haza és beszélgettünk, eljöttek itt az Ádámék, köszöntem neki, meg ő is beszélt pár szót az egyik sráccal. Aztán dumáltunk még egy darabig, amikor megjelent egy srác, akit a változatosság kedvéért ismert. (Annyi embert ismer, nem tom, hogy csinálja.) Na és azzal a sráccal volt egy másik kiscsávó, aki nem hagyta békén a Mrcit, h adja oda neki a bringát egy kicsit. De ő meg nem akarta és mondta, h menjünk inkább sétáljunk még egy kicsit. Nahát mentünk még. Kb fél órát. Elmentünk ott a Niki nagymamájáék felé, aztán feljöttünk, de közben is folyamatosan beszélgettübk és hát tényleg tök jó fej. Meg aranyos, kedves, csak jót tudok róla mondani. Tényleg. Nem is tudom, mit írjak még...
Hát aztán hazajöttünk, és ment haza meg én is, de annyira boldog voltam meg vagyok is, mert tényleg annyira jó ötlet volt, h találkozzunk, úgy megszerettem.
És a házasságot nem tartja fontos és jó dolognak, mégis elveszi a tevém. Hát nem aranyos?...

Dede, nagyon.
Na mára ennyi, tök jól vagyok, vidám is vagyok. Így most megyek és elválok.
Puszi, bály mindenkinek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat