Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-08-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-08-02

Helloka!

Jó kedvem van, úgyhogy írok..az előző bejegyzést..Erdélyről, Lororól meg minden egyébről majd még befejezem..:)

23.ai héten eldöntöttem h apuéknál leszek..Végül kedden sikerült átjutni..miután megnéztünk az ötödik Harry Potter filmet...hááááááát...nem adja vissza könyv élményét..meg hát nem tom..sztem nem a legjobban sikerült alkotás.
Másnap semmi küli.. este elmentem angolra, aztán mentem vissza apciékhoz. Másnap webkamoztunk Zolival..:D Este mentünk a Ráday kuplába Zsúval..hát jó olcsó volt a sör..meg a belépő..a pultos fiú meg cuki..:D meg lökött is:) a zene az nem feküdt annyira, bár erre is ellettem volna..csak Zsúnak nem feküdt, és a DJ azt mondta rockot csak később játszik...vazze..mindig akkor indul be a buli mikor mi elhúzunk.. Nagy baj nem is lett volna...eljöttünk az utolsó metróval..de anyuék azt mondják azt beszéltük meg h 11kor kinn vagyunk a megállóban..hát lehet... Lényeg h nagyon megkaptam a magamét és eléggé berágtak..Másnap visszementem apuékhoz..aznap nem történt semmi különös..elvoltunk hugival meg én a géppel és a többiekkel (elsősorban Zolival..:))..
Szombaton dél körül jöttek értem anyuék..tök váratlanul...mérges voltam..meg akartam nézni a Gábort TVben, beszélni akartam a Zolival..meg még akartam valamit..de az egész program eltolódott, semmi sem alakult úgy ahogy akartam..

És akkor az egész betetőzéseképp jön a Dóri...múltkor is belecsesztek a programom közepébe..igaz h a Nórinak végül nem lett jó....de akkor is..(na meg az a beleolvasás-beszólás...hűűű, de égett a pofám...) Nem vettem ajándékot, hangulatom semmi nem volt az egészhez....és utálom h mindig ez van..h közlik h ja, jön a Dorci..nem a Dorcival van bajom, aranyos lány meg kedve meg minden...csak az időzítés nem volt jó..
Mind1, kényeg h az egész tiszta szar volt, bunkó voltam.. Na mondjuk...jó érzés mikor az ember anyja nagyobb hűhót csap a barátja lányának születésnapjából mint a saját lányáéból..nem fura ez egy kicsit?! ................. hagyjuk..

Anyu alaposan berágott rám emiatt is...
Aztán Nikiék jöttek értem..na az már elég jó volt..eredetileg íróasztalt mentünk volna nézni, de az elmaradt motorszerelés miatt. Ott volt Nikiéknél a Fábi meg a barátnője (tök szép):) és Niki apujával szerelték a kocsit..
Nikkel jól elvoltunk...ettünk, megnéztük azt az idóta filmet..most is kifektetett h hogy lehet ekkora hülye filmet csinálni...:D de azé jó volt..
Aztán jött értem anyu..hát mire kiértem már ott beszélgetett a többiekkel...jajj annyira bírom h mindenkinek képes beégetni...aztán itthon nearly lekurvázott...bírom anyut
Na ez úgy eléggé taccsra tett...Marci meg Gergő mentettékmeg az életem..:) és megismertem a Liberta-t, van táncpartnerem (jipppppiáéééééééé:DDD...remélem jók lesznek neki a próbák..) meg a Marci tök aranyos volt...(lehet még a 20.ainál is aribb..:D)...de persze mindjárt ott van az érme másik oldala...de hát ezt úgyis ismerjük...meglehetősen és sajnos túlságosan is jól...:((
Hát lényeg h felvidítottak nagyon..tök jó volt velük..nem azok akikkel nagy dolgokról lehet beszélni, lelkizni pláne nem...de ha rosszkedvű valaki és ki akar kapcsolni és vidámmá válni..akkor a javallat ők...:) Úgyse olvasssák úgyh nyugodtan leírhatom h bírom őket nagyon...:) És hálával meg köszönettel is tartozom nekik, mert nagyon szar estém lett vona nélkülük...:)

Másnap úgy volt h találkozom délelőtt a Zolival, du meg átmegyek Marcellhez megmasszírozni..na hát igen, a dolgok nem pont úgy alakultak ahogy szerettem volna, így masszírozni nem tudtam átmenni...másnapra pedig amit megbeszéltünk, azt a Marcika elfelejtette..de hát ez megszokott..
Na mind1...Zolival találkoztunk..hmm, enyhén kész volt, mivel előző este berúgott...úgyh egyszerűen isteni társaság volt..bementünk a Westendbe, néztünk moziműsort..eldöntöttük h átm,együnk a Duna Plazaba Mr Bean nyaral-ra...nem nebezném jó döntésnek, de mi akkor ezt nem tudtuk..
Mind1, átmentünk..lesétáltunk a Dunához..aztán vissza..ettem egy salátát a McDonald's-ban aztán beültünk a filmre...háááát...láttam már jobb Bean filmet is..voltak benne jó poénok, de iszonyatosan gagyik is..ja és hát lehet jobban oda tudtam volna figyelni a végére is, ha a Zoli nem bökdösött volna folyamatosan, mivel ő meg unatkozott..
Film után visszementünk a Westendbe, de egészkor nem jött vonat, úgyh meg kellett várnom a felest..Zolinak mondtam h menjen nyugodtan mert fel kellett hívnom a Marcit meg Nikit (mesélni azt a jó kis mozdulatot...ajjjh...:((( utálom magam...). És hát nem mintah gáz lett volna előtte beszélni..vagyis de..:)
Hívtam anuyékat h később megyek haza...persze még inkább haragudtak rám..hogy még Ráday mellett ez is.

De végül nem volt semmi különös..hazamentem, itthon voltam.
Marcika a masszázsát azóta se kapta meg, de ezek szerint nem nagyon hiányzik neki...:D
Na pusssz! Peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat