Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. szeptember 9.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. szeptember 9.

Na cső!

Aránylag jó kedvemben vagyok most, nem is tudom, ma valahogy így jött, nem mintha a helyzet sokat változott volna..csak...a remények meg kilátások..jajj, de nem könnyű ez az egész. (i'm in love)
Na, de nézzük a mai napocskámat... említettem már, h napocska voltam az oviban? Sztem ez tök jó..nem tom, miért, de utólag így tök jó, tetszik.
Na ma reggel mentem a suliba Nikivel. Sajnos ma sem sikerült menni, h a Mózesékkel, de mind1. Aztán később kiderült, h nem is volt ma suliban..:((((
Naszóval mentünk be Nikivel, dupla irodalom, mely uncsi volt kissé. Amúgy sajnálom ezt a tanárt, mert szerintem elég jó, meg okos meg tényleg látszik, h szereti ezt az egészet. Amikor az első óráján azzal nyitott, h elmondja miért is lett irodalomtanár, akkor az tetszett már. Szóval sztem elég okos meg rendes mi meg hangosan beszélünk és mivel még kicsit kezdő, nem tud még jól ordítozni... nem úgy, mint Erika néni..hehe :DDD
Aztán kémia...Farkas Éva is jófej..ma is tök ari volt, látta a Klári füzetét, amin egy virág volt..shit..nem jut eszmbe a neve..és mondta, h ezt a virágot úgy szereti. Meg az is tetszik, ahogy tanít..kis pöttöm, de olyan aranyos. Csak az a kár, h én utálom a kémiát..:))
Ja hát ki is hagytam h első irodalom után láttunk a Renot. Tökre aranyos volt.. ari srác..de asszem ezt már írtam tegnap. Szóval láttam, aztán meg a második irodalom után a lépcső mellett álltam, vártam a Nikit, aki a Vivivel beszélgetett, így lecsúszott egy tök ari dologról. A Renátó észrevett én meg integettem neki, ő meg visszaintegetett, a szokásos aranyos kis mosolyával meg a szájával így mondta, h Hello. :)) A Niki meg már tisztára odavan érte..na jó, csak tetszik neki.:))
Szóval kémia után volt matek...doga..nem lett rossz, de jó se, kb 3as vagy 4esre tippelem. Váratlan volt, amolyan "röpcsi" (fúú, de gyagya szó..). Aztán órán igyekeztem úgy tenni, mintha figyelnék. Lehet h képzelgek, de mintha meglepetést láttam volna Rózsa néni szemében. :)) (a Velvet Revolvertől megy a Come on, come in....nem azért, de ez a szám..nagyon csúcs...na ki jött épp MSNre? Dávid S2...hmm..ez nem volt hosszú, kb 5 mp..) Na aztán matek után töri. Tűrhető. Azon gondolkodtam, h már teljesen hozzászoktam Erika nénihez,,szabályosan hiányozna.:DD vicces...
Na aztán mondta a Boti, h elmered a fizika (YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!) Jól jött, úgyse volt kész a házim..:))) Így aztán töri előt elmentünk kajálni, előtte szempilláztunk és az ebédlőben valóra vált az 1ik.. 7 szempilla volt, ebből 5 nekem jött össze.. de az egyik nem teljseült, nem beszéltem a Renátóval.:( sebaj..:)))
Hát kajáltunk, máj volt, csomóan utálják, pedig sztem nem rossz. Ott volt a srác, akit nem ismerek (S2) és aranyos volt, Nikivel ott szórakoztunk meg csomót röhögtünk. Utálom, h ha ott van nem tudok normálisan viselkedni..zavarban vagyok..hülyeségeket csinálok..:(((
Na kajálás után visszamentünk a termbe, és elkezdtünk videozni...vagyis elkezdtünk volna, ha működött volna a video, de nem tett. A Peti bácsi (húú, tök fura az a csávó:DD) zsebből varázsolt egyet, de az se ment..remek..így jobb híján átvonszoltuk magunkat a fizika terembe. a Bsek tökre néztek, h mi van, mert nyitva volt a termük ajtaja, de nem láttam őt.:((
Na elkezdtük nézni a videot..vagyis hát folytattuk...de most nagyon belőtte Erika néni, sztem K jó volt...tetszett a film. Az fogott meg, h a levegőben lévő metánt lehet h előttem Napóleon lélegezte be..:DDDD Hát nem tök jó?? Vagy Marilyn Monroe..vagy akárki..de jó..ez úgy tetszik.. Na ez vót, szép vót, jó vót. Aztán mehettünk haza. Esztiék még elmentek kajálni, aztán én még hülyültem a Nikivel, ők elmentek. Én meg a Danioval meg Viktorral kimentem a megállóba, így aztán mégis együtt mentünk haza.

Hát akkor aztán egyszercsak és mintegy váratlanul itthon lettem. Ja nem is mondtam, láttuk a buszmegállóban a Nagy Ádámot, most nem direkt nem néztem fel, mikor elmnt ott, és így későn köszöntem neki..megint...jajj, beszélni kéne vele..csak tudnám hogy. Bár múltkor jó volt, és még lehet megint esélyem h ne haragudjon rám h nem köszönök, csak mostmár ne csesszem el..
Na itthon voltam, jöttem a dögeimhez, meg levlek..Elmeér 8 levelet küldött..az új letöltőprogram is az ő műve...ha előbb tudom, h ilyen ari...akkor nem ilyen SMSeket írok..de ez így van jól mostmár...nem kell bánni. Így haverok vagyunk vagy mi a szösz.:))
Na aztán kis MSN Nikivel, aztán találkoztam Zsuval, elmentünk fagyizni..elvoltunk..sétáltunk..ahogy Nikiírta: tőle csak tanulni lehet. Nagyon bírlak ám Zsu! :))
Aztán hazajöttem, beszéltem a Nikivel, de aranyos lány, úgy szeretlek Nikikém, te vagy a legjobb bnő a Földön!!:)) Csinált egy tevét, h leírja mit írtam róla...:)) Zsunak is tetszett.:))
Ki ne hagyjam az Esztit, bár ő nem olvassa, de azért téged is szeret kicsi szívem, mindig megvigasztalsz, bibíí emberek, nekem személyes pszichológusom van. Aki ráadásul a barátnőm is. :))

Shit..még akartam írni Sütiről meg Juromról (S2) meg Mózesről, de túl hosszú lenne. Fuck. Hátakko: Jó éjt! Csak enny



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat