Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
02.22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
02.22.

Üdv!

Már megint itt vagyok..

Ma szerda volt, nem történt semmi különösebb, csak a szokásos cuccok voltak..bár azért jobb volt, mert hiányzott a Judit, a föci meg a töri helyett dupla töri volt, és filmet néztünk..tűrhető volt, de azért annyira nem indultam be, h bemenjek a 7.órában is megnézni a végét. Inkább kint ültünk a csajokkal a ruhatárnák, dumáltunk, elvoltunk..tök jó volt, jól éreztem magam. Utána hazajöttünk. Itthon meg a izét néztem...a Nikiéktől kaptam kölcsön egy DVDt, a Jégtánc gála van rajta. Hát én nem vok valami nagy fan, de ez baromira tökjó...nagyon tetszettek. A Brian Joubert tök helyes..:D A párosokból tök jól néztek ki a csajok, meg volt egy, aki tök aranyos volt, folyton mosolygott meg minden..tök kedves arca volt..:)
Meg rajta van a Plushenko (remélem jól írtam..:D) tánca. Tom Jones-tól a Sexbomb-ra táncolt..hát annyit röhögtem rajta, h ez mekkora showman..tök funny, de ugyanakkor nagyon jó tényleg. Tökre aranyos, ilyen mosolygós feje van..:)
Szóval nagyon tetszett.
Aztán feljöttem MSNre, hívott Zsú, hogy megbeszéljük, megyünk-e a Z-ék sulibulijára... Hát cöcö, nem hangzik valami nagy számnak..még nem tom, mi legyen, majd holnap megdumáljuk. De nem tom..ezek olyan faszok, nem hiszem, h a Máté jön, max a Z meg az Andris..hát jöbb társaságot is elé tudok képzelni. De nem tudom még, majd megbeszéljük.

Két napja írt egy levelet az egyik hát mondhatjuk, h régi ismerősöm, Laci. Felvettem Hotdogon havernak. Ő régebben olvasta a naplóm, ami nekem tök fura, mert...szóval nem gondoltam, h bárkit is érdekel, h mi történik velem, De úgy látszik, h van ilyen. És ez tök jól esett meg minden. Ha ezt most olvassa, akkor üdvözlöm.:)

Olvastam múltkor a régebbi naplóimat, még a másik tevénél is. Hát kincset érő adatra is bukkantam, mégpedig tudom, h melyik napon írt nekem levelet a Marci.:D Nem tom, ez nem hiszem, h minden embernek ilyen nagy szám lenne, de nekem mindenesetre az.:) Hát már több mint fél éve volt...jó rég. Akkor nem hiszem, h gondoltam, h így lesz, ahogy van..bizonyára nem tartottam elképzelhetetlennek, de tutira nem gondoltam, h ezt fogom érezni iránta. De hát itt vagyunk és így van..
Jópár napja nem beszéltem vele..jó lenne már találkozni, mert most megint ott tartunk, h már majd' másfél hónapja nem láttam. Csak az a különbség, h régebben tök keveset találkoztunk és sokat beszéltünk, most viszont keveset találkozunk és tök keeveset beszélünk...:(( Pedig megint jön a jó idő, le lehetne menni sétálni.. De asszem erről már írtam a múltkor is..erre tessék, megint itt kötök ki..:(

Inkább megyek.
Sziasztok, pusz!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat