Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-02-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-02-04

Hello!

Nem fogom a múltkorit újraírni mert semmi értelme. Itt volt..és ennyi. Szemét és bunkó és lehet h a múlt és nem kéne figyelembe venni, de hogy lehetett már akkor is ekkora köcsög? A másik kérdés meg az h én hogy bízhattam benne? Naiv...

Na mind1.
Múlt. Lezárva. Úgyse tom megváltoztatni.

Hajajj..
Mindjárt itt van Niki meg Zsú szülinapja. Úgyh megyünk Libertába. Meg 16.án Avalooooooon!!!! És sokan leszünk és buli és Dust és Titusz:DD Vicces azért, mert mostanában a Tituszra úgy szoktam gondolni, mint egy..egyszerű pasira, szóval..valahogy ez úgy van vele, h ha a közelében vagyok, mindig tök oda meg vissza vagyok tőle, de amúgy meg pár nap után halványul a dolog és akkor már nem is olyan érdekes. Nameg azért elnézegetve róla a képeket..jajj atyaég, annyi hülye kép van róla h nagyon sok..:D
Na mind1..
ő se érdekel.najó. kicsit igen. de nagyon nem.:)

Aki érdekel az a Gergő. Vele meg leginkább semmi. Hétvégén úgy döntöttem, legközelebb mikor bezsélek vele, ha lehet megkérdezem és..komolyan, nem érdekel már. Elegem van, én csak álmodozom és valószínűleg semmi alapja, hát legalább tudni fogom h tovább kell lépnem. Úgyincs értelme az egésznek. Csak valahogy olyan mintha mégis lenne, mert a Gergő jó pasi és nem bunkó meg nagyarcú, viszont jófej, értelmes meg magas meg minden..:s Így hát sok érv szól mellette is, de ellene is...csak még mindig kevesebb az ellenérv, addig meg..nem tudok dönteni. Viszont a barátnő az olyan ellenérv lenne, ami..egyértelműen eldöntené a dolgokat.
időközben mellesleg teljesen taccsra tettem egy srácot, d leráztam a Kareszt, de helyette most a Zoli nem hagy békén. Remélem nem hangzik úgy mintha dicsekednék..
De egyébként nem értem őket..nem lettem más ember..csak szeretnék..de azon kívül h leszedték a fogszabályzóm, nem történt semmi. Ugyanaz vagyok, nyáron néha még szerettem is magam és jól megvoltam magammal és elfogadtam azt aki voltam...mikor fogytam. De az visszajött, úgyh nem vágom.. Ennyit számítana a fogszabályzó?
Na az is fasza..már elkezdtek visszaállni a fogaim.. Sok kedvem nincs a dolgohoz de megkérdezem majd a fogorvost h nem kéne-e logopédushoz járni. Vagy mondja meg h csináljam vissza..amíg még lehet..

Kedd...
Jajj.. hogy is van az h én msotanság minden egyes nap hulla vagyok? Baromira nem fair a dolog így.. Hogy tanuljak úgy h egyszerűen tök kész vagyok? Holnap végre nem lesz semmi extra elfoglaltságom délután, kivéve azt a plusz 8. órát. De hát lesz mivel foglalkozni..2 napja nem írtam meg az angol fogalmazást, holnapra kéne az irodalom is, mára kellett volna a Tanítványokból írnom. Még jó h annak a vázlata készen van már, csak mondtaokba kéne önteni nem túl szabatosan megfogalmazott jegyzeteimet. De persze semmi kedvem hozzá. Ja és még a héten össze kéne hozni legalább az egyik tételemet.. Azt se tom, melyik lenne jobb.. De asszem marad Sztálin. Bár ciki, hogy mindenki ír vagy 5 oldalt én örülök ha kettőt össze tudok majd hozni. De azér...gazadaságpolitika akármennyire is felölel 24 évet..hááát. Mondjuk a vicc az egészben az, hogy a végét még nem is vettük át. Szóval sztem inkább megírom az ókori tételt, arra nem lehet mondani h még nem vettük..:)
Holnap filozófia TZ, holnapután matek doga, pénteken töri TZ.. Meg valamikor ismét tablófotó a szarul készült kép miatt. Kicsit hülyén érzem magam...hogy olyan vagyok mint egy hülye picsa..de nem erről van szó, csak váá..szeretnék egy jobb képet, ez minden:)

Ja hát igen a hétvégém is marha jó lesz. Meg a szombat elmegy, de a vasárnapi PRÉ, az kész. Fogalmam sincs, h mikor elsz időm tanulni rá, pedig kéne mert...csak. Mert kell. Mert fontos. Mert töri. És mert nem jó szembesülni vele, de baromira ezen fo múlni az hogy hova vesznek fel.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat