Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-08-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-08-03

Jóestét!

Naplókat olvastam eddig. Tök viccesek. Miket írtam..tök jókat röhögötem..Tavaly azért akartam suliba menni igazából, h lássam Jurot..ehhez képest ott volt az a kibírhatatlan és beképzelt valaki..na ja..
Tavaly augusztus 24.én..az első bejegyzésemben én azt írtam, h köcsögnek tartom Őt...úgy égett a pofám így utólag..ő nem tett semmi rosszat..és nem ő volt köcsög, hanem én.:( És ha akkor találkozunk..akkor nem lett volna még barátnője. Najó, nem filózni a múlton..úgy alakult, ahogy. A Sors akarta így..vagy csak szimplán egy lúzer vagyok..hmm..előbbi jobban hangzik:)

SZERETEM!!!!
uhh..bocsesz. ezt muszáj volt leírni.
Úgy sem ér semmit. Mert azt hiszem ebből sem elsz semmi. Vagyis..olyan bizonytalan vagyok.
Én tényleg nagyon szeretem őt. De most azéret jósolok: Nem fogunk összejönni, hanem összejön egy lánnyal majd valamikor nemsoká. Pár hónapon belül. Megint összetörik a szívem..apró kicsi darabokra.
Ez olyan lehangoló...úgy szeretem..mint barátot és mint pasit is. Furcsán érzek most..azok az aranyos dolgok..jobban belegondolva..semmi extrák. Egy fiú-lány barátságban tulképp (ami állítólag nem létezik) tök általánosak..
Én meg úgy örültem neki...olyan gyagyás vagyok. Tuti, h a szerelem teszi...(mert alapból nem vagyok ám hütyü...áááááááá, dehogy:D..csak egy cseppet)

Annyira szeretném leírni, h én mennyire szeretem őt..kifejteni a legapróbb részletekig..nem is érdekel, h ki olvassa el..csak magamnak. Vagyis másoknak is..de..igazán fontos nekem lenne. Mert mások..hát ugye egyrészt nem sokan olvassák ezt..másrészt meg nem nagyon érdeklik a legapróbb részletekig, h hogy érzek iránta.
Lényeg: nem nagyon tom leírni, h miket érzek. Csak annyit tudok..amit már írtam. Nem írom le mégegyszer...najó, ha nagyon akarjátok: nagyon szeretem!:) (ti akartátok..közkívánatra írtam..)=)

Megint nem írok semmi értelmeset egy ideje..
Igazából azt hsizem meg kéne mondani neki a dolgot..bár nem hiszem, h nem tudja..csak annyira csiki csuki ez az egész..ami neki a semmi..attól nekem megszakad a szívem. És tudom, h ez most csak azért van, mert jelenleg nincs senkije és most így elvan a barátokkal..majd ha lesz, akkor nem így lesz.
De én nem akarom elveszíteni.. Mert tudom, h én enm fogok másképp érezni..viszont..ahha, ő se..maradok barát. Egyszer még régebben megöleltem..abban benne volt minden..fájdalom meg szeretet...ha most is megtehetném, az olyan jó lenne.
Felesleges ezen értekezni, mert úgysem..tök fura..mert azt mondják, hinni kell a dolgokban meg nem szabad feladni..én meg így állok hozzá..de olyan reméánytelen..vagyis nem teljesen..de nem tudom, h mi számít baráti gesztusnak és mi többnek..persze ha akarna valamit, akkor már tett volna érdekében..így tehát tulképp kézenfekvő, h nem akar...mégis bizakodom..de miért?! Legszívesebben jól pofon vágnám magam..mert semmi értelme annak, amit teszek..
Annak se, h ezt itt fejtegetem..

Basszus..azt hiszem, ezt az egészet nagyon túlragoztam..pedig szerettem volna ha ez a bejegyzés kifejezi, h mennyire szeretem őt. Bár szavakkal meg betűkkel bármit mondhatok..ez igazából idebenn van. Azt pedig felesleges megpróbálni lejegyezni, úgyis eleve kudarcra van ítélve.

2 hétig nem fogok írni..inkább több..de lehet h kicsit kevesebb..
Mind1, nem tudom.
Ha esetleg ezt olvassa valaki a barátaim közül..akkor mindenkit puszilok és szeretek! És hiányozni fogtok!
És remélem (tuti), h Te nem olvasod..de téged is szeretlek..de úgyis tod =)

Megyek.
Make love, not war.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat