Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. szeptember 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. szeptember 15.

Sziasztok!

Most este van, süt a Hold, Viki meg itt van és írja a naplóját. Úgyhogy most nagy lelkesedést kérek és olvassátok el a tegnapi meg a mai napom összefoglalását. Nem muszáj...csak ha van kedvetek.:)

Na vágjunk bele:
Tegnap délután megkaptam a választ a Marcitól. Olyan aranyos levelet írt. Legszívesebben leírnám ide..de nem teszem. Mert nekem írta és sztem nem esne jól neki, ha leírnám ide. De nagyon aranyos, látszik, h pozitív véleménye van rólam meg a találkozóról is, úgyhogy én nem vagyok elkeseredve. Miért is lennék? Próbálom megfogni a dolgok pozitív oldalát, mert aki képes arról papolni (retorikát mondani) h milyen jó mindig vidám emberekkel lenni, az ne csak mondja, hanem tegye is.
A Pozdi meg...jó, szóval szeretném ha közömbös lenne. Ma találkoztam a Zsuzsival és ő mondta, h szerinte ne szarjak rá, hanem legyen számomra közömbös, És igen, ez így jobb lesz.

Aztán hát tegnap bementem a 16:39es busszal Pestre, mentünk este anyuval tornázni. Tetszik a dolog, mert erősödni akarok és anyu azt mondja, őt is inspirálja, h ott vagyok. A baj csak az, h nem nagyon tudok készülni, sok idő elmegy és pont 1-1 órám van itthon meg benn Pesten anyu irodájában és ez nem tetszik, de sztem hosszútávon jó lesz és hasznos, mert Vikike le akrna fogyni. Még. Mert már sikerült 1 keveset. :)))) Aminek örül is a fejem nagyon. Na szóval tornáztunk, jól kifárasztott, meg a nő csomószor odajött és megigazított engem, mert nála még nem voltam...csak egy másik edzőnél..de aranyos volt. Jól esett, csak úgy érzem..hát még nem megy úgy, ahogy szeretném. De remélem fogok fejlődni. Vannak futógépek meg egy konditerem. Ami nem nagyon jön be, mert ahogy bemész a fitneszclubba, vagy mi ez, át kell menned azok között és csomó ilyen baromi muszklis izomagyú csávó ott emelgeti a súlyzókat meg ilyenek. És akkor mindenkit stírölnek aki elmegy ott...zavar..
Na végigcsináltuk az órát, hazajöttünk, de én olyan fáradt voltam. Ülve el tudtam volna aludni. 10kor el is metem aludni, 6:20kor ébresztett a vekker, de úgy visszaaludtam, mint a sicc. Az volt a szerencsém, h a Niki 7kor írt 1 SMSt, az felkeltett és végül elkészültünk, sőt azt is láttam, aki tetszik. Kis aranyos.:))

Ezzel át is tértem a mai napra. Ma megvolt a suli szokás szerint, volt az is, aki nagyon aranyos és ennek örültem. Semmi különös nem volt, max az, h a francia dogám 5 lett, pedig csak reggel tanultam rá...:))) a rövid távú memóriám. Szóval ez kivételes esményként elkönyvelhető. Aztán matek után hazajöttem, szerencsére nem egyedül, ha nem Évivel meg a barátjával. Aranyos fiú, külsőre semmi extra, de aranyos srác. Szimpatikus volt, meg sztem öszeillenek az Évivel. Aranyos volt, volt nála egy nagy táska, de azért elvette Évitől a tesicuccát.Sztem jó ha egy srác ilyen udvarias.
Na aztán 6kor délután találkoztam a Zsuzsival. Jó volt, szeretk vele beszélgetni. Megvitattuk a Marci dolgot is, érdekel a véleménye. Meg a Pozdit is. Összeségében jól elbeszélgettünk, csak kicsit fáztam..jellemző..ha én pulcsit veszek, meleg van, ha nem , akkor fázom. De jó volt, jól éreztem magam. Láttuk a Varga Marcit (sajna Niki nem volt ott):( meg a Lacit, aki tök 'cunci' volt Zsuval, köszönt neki meg minden. Ez jó, örülök neki. Ja meg összefutottunk a Nagy Ádámmal. Levágatta a haját, de így is jó. Köszönt, h Csáó! Sziasztok!. Annyira jellemző rá ez, h nagyon. De jó, nekem tetszik, h így köszön.
Meg örülök neki, h mostmár úgí llok hozzá, ahogy.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat