Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2009-02-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2009-02-08

Cső!

Engem asszem erre a naplóírásra..megihletnek. Mármint most pl nem akartam írni, mert fél 10 lesz mindjárt és még Vele is akartam beszélni MSNen, úgyh beraktam magam nincs a gépnél-be meg kiírtam h csörgessen meg ha itt van..gondoltam elmegyek zuhanyozni mert holnap suli. Mármint nem azért zuhanyzok. Amúgy is szoktam..:DDD
Szóval csak aztán feljöttem megetetni a dögöket és megkuksiztam a Nix naplóját..ha már így szülinap vagy mi.:) Szóval eszembe jutott hogy elolvasom. Pláne az aranyos SMSe után :)
Aztán megihletett. Hogy én is leírjam ma életem egy napját. Vagy nem is tom.
Holnap suli. Tökre nincs kedvem hozzá. Jó, hogy megint Brigi, Bia, Dávid, Máté, Emese meg Gergő meg satöbbiek. Kivéve a Marcit, aki majd beugrik a 'kis egyetemistákhoz'.. buznyák:D azé bírom bár nem tudjuk hogy akkor most rossz volt-e vagy se.
Nahátszal.. ezt a félévet nem kéne elrontani, mint az előzőt, mert akkor megszívom. Hozzászoktam az itthonléthez meg a semmittevéshez. Mostantól nincs szabad hétvége meg lazulás. Mert suli meg tánc meg úszás meg minden. Nem tom hogy fogom bírni. Majd meglátjuk.
Az az egyetlen jó, hogy jövő hétvégén még mehetek a Blue Riverre, mert anyuék bálba mennek és anyu tök be van zsongva, szóval sztem el fog engedni, mivel ők se lesznek otthon. Ha meg nem akkor majd megszöktetem magam hehhe :) Szólok a 'Tomikának' :D

Kicsit jó lesz időutazgatni. Úgy értve, hogy ott lesz Zsú, Niki (remélem), Eszti meg vettem Évinek is jegyet..aztán hátha felbukkannak még páran. Jó vóna. Igazából várom hogy lássam őket. Nem gondoltam, hogy ennyire fognak hiányozni. Meg félek is. Áááá, túlskerázom.

Most jutott eszembe, hogy veszek a két vízöntőnek valami ajándékot, most hogy ennyire megvénültek mint én:)
Tök rossz, hogy esik az eső..nem mintha a hajam v bármi miatt aggódnék, annak úgyis mindegy, nem áll sehogyse, elég szörnyű. Azt se tom, mit kezdjek vele, de mindegy, majdcsak megnő.
Összevissza írok mindenről, talán azért, mert a mai nap elég semmilyen volt, így nincs témám.

Nyomkodom a pufi Belle-t itt a gépen. Nem semmi, van itt Arielle, Hófehérke, Csipkerózsika, Hamupipőke meg Jázmin. Ja meg Micimackó, Malacka meg egy mókus.
Majd ha meglesz Zsázsa, az lesz a zsír:D Jóóó, még nem biztos, hogy ez lesz a neve, de hogy meglesz, az igen. Már persze..majd a ház után. Meg azután, hogy ezt eladtuk..csak menne már el, de hát válság van.. Senki nem vesz lakást. Legyen vége a válságnak. Bár jó itt lakni..csak..nemtom. Lehet még jobb lenne elmenni. Mert megszűntek a kötődéseim. Bár elég rossz lesz reggelenként más vonattal, egyedül menni. Olyan jó volt a fiúkkal reggelenként a vonaton. Jobb, mint Esztivel. Ezt most nem bántásból írom, csak Esztivel eléggé eltávolodtunk egymástól és úgy érzem, nem miattam. Csak hát mikor már csak én hívtam és ha nem kerestem, akkor ő soha nem hívott, egyetlen egyszer se..akkor kezdtem úgy érezni - asszem joggal - hogy nagy ívben szarik a fejemre, úgyhogy jobb, ha hagyjuk az egészet a fenébe. Csak akkor nem kell a látszat, a máz se. Mármint..nem vagyunk már jóban, kész passz. Fogadjuk el. Valahogy úgy, ahogy én nem tudom azt, hogy a Nikivel is így van valahogy. Igazából szép lassan felszámolódik az a világ. Hogy bánom-e, az másik kérdés. Ahogy Ő mondta, lehet, hogy majd a 10 vagy 20 éves osztálytalálkozón rájövünk, hogy mégis csak jó volt ez és újra jóban leszünk. Nem tudom, mit fog hozni a jövő. Majd kiderül. Minden esetre tegnap kerestem valamit és feltúrtam a már bepakolt dobozokat is és megtaláltam a régi hercegnős meg Greenpeace-es levelezőfüzeteket..meg a régi SMSek..a levelek. Uhh, mennyi szép emlék :) És különben is..ki kell majd tölteni azt a részt a Viktor apujáról :D hát igen..a régi szép idők...:)

Mostanában amúgy sokszor olvasok vissza régi naplókat..3 és fél éve írom és ezalatt azért volt egy-két nagyon jó dolog. Azt pl sajnálom, hogy a focikupa amit megnyertünk és én sírtam nincs benne, mert az olyan jó volt h ihajj. Mellesleg gondolkodtam azon is, hogy idén indulunk-e a 24 óráson. Csak a hagyomány kedvéért..mert Beckham Babiesből sosem elég:D Csak hát amennyit szoktunk játszani...pláne együtt..az a semmivel egyenlő. Bár sztem egy két közös játék után belejönnénk, csak a kérdés az, hogy kinek mennyire lesz ideje, ereje és legfőképp kedve hozzá. Majd megkérdezem őket.

Mindjárt 10 óra és még mindig nem jött föl..bár lehet, hogy nem is fog. Fura, hogy a többiek abszolút nem szoktak MSNen lenni mostanában. Mondjuk én is csak Miatta, amúgy nem nagyon járnék fel, max még a katariak meg pár ember miatt.

Na mindegy, elmegyek lezuhanyzom. Aztán meg lassan menni kell aludni, holnap reggel indul a mandula egy fasza-laza vállgazddal. :D
Pusssz!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat