Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-11-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-11-11

Hello!

Ez a szombat egy elég jó dolog..
Ma a Nikinél voltam.
10kor jutottam le végül a boltba, ahonnan apuja vitt el hozzájuk. A Nikitől a boltban kaptam meg az SMst hogy változott a program és mikor ki menjen és hova..merth ő nem tudta h apuja elvisz hozzájuk.
Aztán mikor megérkeztem végülis örült..kicsit tartottam tőle, h mivel nem így képzelte a dolgokat, nem fogja díjazni, hogy ott vagyok. Beszélgettem kicsit apujával..utáne bementem hozzá, feküdt az ágyon és rossz kedve volt...ilyenkor tudom mit kell csinálni.. "nem ígérem, h meg tudlak vigasztalni..de sírhatok veled..":) így ezután ketten révedtünk a semmibe...:DD
Aztán zenét hallgattunk meg "tanultunk"...na igen, az nem volt semmi:DDD
Átjött Niki apujának egyik haverja, a Zoli, arról beszélgettünk, h miért ilyen magasak a mai fiatalok..:DD És természtesen hamarosan megjelent az a köcsög hülye is...
Grájj..Nikivel már csak nézünk egymásra egyik másik beszólása után és a tekintetünk mindent elárul..:DD
Aztán átjött a Fábi is..utána mindhárman eltűntek és csak hangfoszlányokból tudtuk h még életben vannak..:DD
Mi Nikivel jól elvoltunk..szívecskés játékot játszottunk..amivel nem jutottunk semmire..Niknek még csak tudtam kit írni, de magamhoz..realitásokat nézve senki..realitásokat nem nézve szintén senki..
Juuuuuuuuuuuuuuj, de árad belőlem az optimizmus meg a jókedv, mi?:)

Szóval elvoltunk..videókat néztünk, WCre jártam:D, ettünk, beszélgettünk...aztán meg csak feküdtünk az ágyon a sötétben..:)
Niki apujának haverjai szerint mi biszexek vagyunk, ami tök fasság, mert én enm szeretem a lányokat meg a Niki se..de szerintük mi szerelmesek vagyunk egymásba..ez is hülyeség..
Nem értik meg h a sötétben feküdni jó, mert sokkal többet értesz anélkül h beszélnél..néha csak nevettünk egymáson (esetemben inkább nyerítésről beszélnék...:D)..
Szóval jó volt csak úgy feküdni ott..
Azon is jót röhögtünk néha ahogy a Fábi meg a Tülök kint kommunikáltak meg röhögtek..a Fábi röhögése amúgy is tök vicces..a Tülökét én nem nagyon hallottam, de a Niki szerint az övé is:DD
Előtte még megosztottam egy secretet a Nikimmel...sztem tök hülyének tart..na nem mintha nem lennék az, de hát azért nem jó ha ezt mások is tudják...bár ő már 1000 éve tisztában van vele:)

Aztán hívott anyu h jönne értem..mondtam h jó..aztán felhívtam, merth Attila azt mondta, inkább ő visz el (mert közben kész lettek a kocsival). Jó mondtam, h nekem végülis mind1..

Aztán végül mindenki indult..A szarvat még felvettük Keszin..hát bazz..na mind1, inkább nem mondok semmit de az a faszi...ez a szó i nélkül jobban illene rá..
Hazajöttem, lépcsőházban rámjött a sírógörcs, de megküzdöttem vele és végül nem sírtam..aztán itthon lezuhiztam és azóta netezek..izgis...

Csak azt szereteném még ide leírni, h köszönök mindent Nikinek..az egész napot meg azt h ő van nekem..:)
És kehmm...MISS GELLÉN KISASSZONYT MEGKÉRJÜK, H HA TEHETI MINÉL TÖBBET MOSOLYOGJON ÉS BEKÜLJÖN MEG A FRIZURÁJÁVAL MERT ISTENIEN ÁLL NEKI. ÉS EGY ILYEN GYÖNYÖRŰ LEÁNYKÁNAK NEM SZERETNÉK SZOMORÚSÁGOT LÁTNI AZ ARCÁN..:) ennyi..

pááááááááápusz, peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat