Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. szeptember 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. szeptember 22.

Aloha!

Ma jó napom volt, úgyhogy ha nem bánjátok, akkor leírnám mi történt. Ha bánjátok, akkor is leírom, de végigolvasni nem kell.:)

Na ha ma, akkor csütörtök:
Reggel nem aludtam el kivételesen. De így se a "Mózesékkel" mentünk. Kár. úgy akartam, h esetleg még benézünk a fiúk edzésére, de aztán mire odaértünk már vége lett. Azt mondták Esztiék, jó volt. Na erről lemaradtam, de sebaj.
Franciaóra...3as lett a dogám, mert minden mondatból kimaradt a "de"....merde..h franciás legyek. Mind1, elviselhető volt az óra. Aztán tesi..semmi különös..kosaraztunk..kijöttem a gyakorlatból:/
Utána biosz..elviselhető..ari ez a tanár..
Aztán double angol meg doubla matek..angolon első órában TZ...frankó, mer én azt hittem csak kis doga lesz..és nem is néztem át meg semmi..aztán következő órán Oti néninek volt 1 kirohanása..néha tényleg olyan mint valami idegbeteg..nem lehet könnyű velünk, de azért..most amit mondott, h unott pofát vágunk..én direkt csináltam..mer néha annyira szívozik, h nagyon le tudnám ütni..
Aztán matek..naaaaagyon uncsi volt. De kibírtam..ez a lényeg.. Nikivel mindenféle marhaságon röhögtünk.. Úgy-e Term-észetes? :D

Aztán léptünk kosárra..az első böki ott volt, h nem volt meg a 33as öltöző kulcsa. Elküldött a Karskó keresni..kimentünk...úgy eldőltem volna a padon és csak néztem volna ki a fejemből.. a Mózest..hehe.:)
Na aztán bementünk, úgy döntöttünk azért átöltözünk, bár nem volt Anett..úgy döntöttünk focizunk..el is kezdtük, de odajöötek az ötödikesek..és egy idő után már nem lehetett velük normálisan játszani..vagyis hát nem tom..nekem nem igazán feküdt a dolog..

Így aztán kimentünk tengózni..hát eleinte nem igazán ment, de aztán nagyjából belerázódtam..jó volt hogy ott voltak. Jó délutánom volt..nem is tom így összefoglalni..tök sok dolog történt...ami feldobott. És szal..hát ennyi

Jajjj, tök boldog vagytok. Nevessetek ti is.. jó dolog..

Na csáó. Jóéjt!

Csók evribádi!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat