Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-03-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-03-30

Hello!

Oh vajh mit akart mondani a Nikolett a levéllel amit ének óra végén a kezembe nyomott?
Nem értettem meg a mély és mögöttes tartalmát...először csak felidegesített és szét akartam tépni....h a képembe nyomja ezt a szaros levlet aminek a húdemély értelmét nem is vágom..másrészt meg nem elég h nem is értem mit akar, nem tudom megbeszélni vele, mert ott lóg a tót rajta meg nem is akar róla beszélni..gondolom ezért írta le levélben..
Szóval ez a barátság téma kzd számomra elérhetetlen magasságokba törni...és a legrosszabb az egészben az, h szép lassan úgy leszek vele, mint a szerelemmel...hogy nem lesz bátorságom megbízni az emberekben...és valami nagynak és elérhetetlennek fog tűnni az igaz barátság számomra. Pedig azt hittem, h megtaláltam a világ legjobb barátnőjét.
Nem tudom...vajon csak áltattam magam? Vagy azok a dolgok amiket akkora hasonlóságnak véltem, azok minden titnilánynál megegyeznek és nincs ebben semmi rendkívüli? Vagy....?
Oldalakon keresztül írhatnám a kérdéseket amik felmerültek bennem..sokat gondolkodom ilyemsiken..
Arra jutottam...hogy valójában igen..mi nem hasonlítunk annyira, mint amennyire hinni szeretném...és nekem senki nem fog maradni fősulira...:( Szétszéled a társaság és senkim nem fog maradni. A tótnak viszont aki másfél éve tolta ide a képét..és egy ingyenélő, szemét, undok, rohadék...neki marad valakije.
De tudjátok mit gellén meg tót? az a véleményem h bekaphatjátok...utálom h szar az egész. legyetek boldogok a másik barátságával.
Csak Nik majd ne jöjjön hozzám bőgve h megbántotta a tót..neki sírja el ha valami baja van. Innentől kezdve leszarok mindent veletek kapcsolatban.

Persze sztem úgyse fog menni. És ha...ha kirúgják a tótot..ha esetleg úgy alakul...akkorsem..nem lehet már ezt rendbehozni. És nem is akarom, mert...csalódtam. Sajnos nem csak benne, de ez itt nem téma.
Persze a Niki úgy vélekszik sztem h én mindenkivel sajnáltatom magam...de hát a jó életbe ha nem lenne szar a helyzetem akkor nem beszélgetnék erről másokkal.
Egyébként a múltkor megvédte nyíltan a tótot velem szemben...mintha jól pofán vert volna, úgy éreztem.

és a névnapi ajándék? az is nagy volt...
KÖSZ SZÉPEN! ENNYIT RÓLAD..........



Nem jó ez semmire, csakk arr, h felidegesítsem rajta magam.
remélem nem fogsz hiányozni!

most nem tudok töbet írni.
peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat