Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-06-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-06-09

Üdv!

Pont 1 hete írtam utoljára..
Hát..gyakorlatilag vége a sulinak emberek.. Ami király!!!!!:)))) Holnap osztálykirándulás a fantasztik 10.a-val!!:) A fürdés elmarad, sajna vagy nem sajna, ez van..
A foci vb meg elkezdődött.. Ez a Lahm fiúcska miket tud,,olyan szép gólt lőtt, h hú.. A 6.percben, szóval még gyors is volt:) De azért sztem Costa Rica se volt rossz.

Na, kicsit az elmúlt hétről:
A Niki hétfőn jött haza, lementem elé. Hiányzott nagyon. De aztán végül csak szerdán láttam utána.

Ma tök fura voltam.. Tudtam, h lent van. És..úgy döntöttem, h nem megyek le, h lássam.. Inkább levágódtam a TV elé meccset nézni. Azt utána nem tom otthagyni, úgyhogy félidőben beütöttem a Nádi számát a telefonba, h na akkor menjünk le..Aztán meg kitötöltem. Furaa. A saját viselkedésemen értetlenkedem. Mert hát..oké, már én is azt szeretném, h vége legyen..de régebben ilyet tuti nem csináltam volna. Most meg..tük simán mennek a dolgok.
Bár a múltkor nagyon fájt a szívem, mikor a képeket nézegettem róla.. De majd elmúlik. Remélem:)

Az évvégim nem is lesz olyan nagyon nagyon rossz...Bár lehetne éppenséggel jobb is..de hát mind1, ez már így van. A narat amúgy tök sűrűre tervezem, de mindig így van, aztán meg otthon punnyadok. Remélem idén nem így lesz.
Tényleg nagyon komolyan...el kell kezdenem azt a fogyókúrát. Először talán ki kéne találni h mi meg hogy..de hát..még csak az elhatározásig jutottam el. Az a gond, h még tett egyáltalán nem követi. De..tök rossz. Egy csomószor vagyok szomorú..és akkor...grááájjjjj. Elegem van magamból.
Miért nincs nekem semmi akaraterőm? Néha úgy érzem, h jobb lenne elfogadni, h ez vagyok, így fogadjon el mindenki. De ez az egszerűbb út...de hát ha el tudnám érni, h vékonyabb legyek...akkor az jó lenne. Szal gyerekek..ráállok a témára...a mérlegre nem , mert sztem elájulnék a mutatott számtól:) Inkább nem kockáztatok:))

EMBEREK!!!! MI A FRANC VAN MÁR? ELEGEM VAN AZ ÜZENŐFALBÓL. ELNÉZÉST KÉREK, DE TELE VAGYUNK KURVÁKKAL MEG BRÉKKEL. ROHADTUL ELEGEM VAN EBBŐL. TÉRJETEK MÁR ÉSZHEZ...SZÁLLAJTOK LE A FÖLDRE. ATTÓL NEM LESZTEK SE NAGYOBBAK, SE ÉRETTEBBEK HA PASITOK VAN. DE EZ PERSZE EGYÉNI VÉLEMÉNY....
Sorry a tomboldáért.

Furán érzem magam..üres lettem egy kicsit. Nem érzek ugyanis semmit senki iránt. Vagy már csak töredékei léteznek a régi érzelmeimnek.
Kedden találkozom egy sráccal. Ok, ez eddig nem gáz...de ő úgy gondolja, h mi majd összejövünk stb...én meg semmit nem érzek az égegyadta világon..
Oké, a M. iránt sem éreztem mielőtt találkoztunk..ezért találkozom vele..hátha változik a dolog, belezúgok v mittomén.. Ha meg nem, az se gáz.
Büszek vok magamra, h most nincsen hiányérzetem senki miatt. Egész jól elvagyok egymagamban. Kicsit...este mikor lefekszem..hát azért ne tagadjuk, jó lenne valakihez odabújni.. De ezt a gondolatot v elűzöm v közlöm magammal, h sajnos a pasik igen kis százaléka vágyik arra, h egy lány átölelje, mert a 90%uk nem ölelgetésre vágyik ha már együtt van valakivel. Sztem nem kell magyaráznom...
Szal tisztázom magammal a dolgokat, átölelem a nyuszimat és elalszom... Naoközben nem nagyon gondolok ilyesmire..lefoglal a suli, a barátok, a sok nevetés (:D) meg a többi dolog. Délután viszont néha kibámulok az ablakon...szívesen venném, ha ott lenne valaki és együtt tanulnánk v mettomén...
ELÉG! Abbahagytam...még avégén azt hiszitek hiányolok valakit, pedig szentül szeretném azt hinni h nem:)))
De tényleg nem.

Megyek. Mögnézem ki van fenn MSNen. Aztán még össze kell pakolni, hajmosás, alvás satatöbbi.
Pusznyusz, písz end láv end szmájl:DDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat