Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. október 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. október 26.


Csáó!!

Elolvastam a Niki meg a Zsu naplóját..tök arik. Csodálkoztam, mikor a Niki azt írta, h kevesebbett kéne bántaniuk. Igazából így most kb 2 hetet ha visszanézek, nem nagyon volt ilyen, De.. azért voltak már húzós dolgaim. Sértődékeny vagyok, ez igaz, de néha azért..hát elég durva dolgokat szoktam kapni. És akkor egyszerre 3an mondják, h hülye vagy meg minden..tök szar. És ilyenkor elgondolkodom. Meg nagyon egyedül érzem magam.
A múltkor a Csongor csak úgy viccből mondott valamit, h hogy mered ezt csinálni, mi? hogy veszed a bátorságot? De így semmi konkrét dologra, csak úgy mondta.. poénból. Aztán elment.
Én meg leültem egy padra egyedül, gondolkodtam, néztem magam elé. Egyszercsak megjelent és elkezdett vigasztalni, pedig nem is miatta volt meg semmi. Csak úgy jött..tudtam, h csak úgy mondja. De azért jól esett.

Ma francia óra előtt kaptunk egy új osztálytársat. Tamásnak hívják, itt lakik nem messze, de nem rémlik, h láttam már valaha is..de biztos.
Végülis..nem tom. Nem ismerem még. Én nem fogom kiközösíteni, bár ez nem rajtunk áll, inkább a fiúkon. Eddig kicsit szótlannak tűnt, de hát nem nagyon ismer senkit. Vagyis a Juhiékat, de velük is gondolom rég találkozott. Nem tom, én még sose voltam új, de furcsa, h a mi jól megszokott és megszeretett osztálykámba:) érkezett valaki, akit nem ismerek.. Biztos tetszeni fog azért neki itt, mert azért (ez kicsit nagyképűen hangzik, de igaz) az osztályunk az egyik legjobb a suliban:)

Na térjünk át a mai napra:
Francián nem volt semmi extra, de mindenki az új csávót figyelte. Amúgy jó hangulatú volt az óra, Dóri néni is rendes volt. A mi csoportunkba került az új fiú (idővel majd lehet h megszokom és a nevét fogom írni, de most még fura), de nem biztos, h marad, mondta neki Oti néni, h próbálja ki, h tetszik itt és aztán majd meglátja. Utána irodalom, nem történt semmi. Sose szokott..ma megszólaltam párszor óra elején, és onnantól kezdve ha kérdezett valamit, folyton rám nézett a tanár... tökre zavart.. Utána töri..Eszti meg Niki javítót írt..gondolom egyforma lesz. Én a Zsu mellé ültem, egész órán beszélgettünk, nem nagyon írtam semmit. Meg a Bubuhoz is szóltunk párszor, rendes volt, nem is bunkóskodott. Utána föcin TZ, elég hülye feladatok voltak.
Aztán tesielőtt sorsoltak, h kikkel fogunk játszani...10.b meg 7.a... Jobb' szeretttem volna a Mózesékkel, ők nem olyan jók. Így viszont Pozdi..nem tudok jól játszani ellene, mert annyira ideges vagyok, jó akarok lenni, h semmi se megy. Pont olyankor, mikor azt szeretném, h menjen.. az én formám. Mostanság már talán kevésbé van rám hatással, remélem, h jobban fogom tudni függetleníteni magam tőle. Aztán majd meglátjuk.. a csapat már megvan nagyjából, még egy lányt kell megkérni, a Fannit már sikerült megdumálni...nem nagyon kellett mondjuk, tetszett neki a dolog. Zsu örül a dolognak, szte Juroékat meg tudjuk verni..hát nem tudom. Képesek vagyunk rá, én is úgy érzem, de sok múlik a szerencsén. Majd kiderül.

Amúgy ma kicsit szar volt, gondolkodtam a Mózes dolgon elég sokat. A Panka mesélt valamit, tök jó nekik. Én nem merek a Mózesre csak úgy köszönni..sehogyse merek. Nem halnék bele, de nem is akarom, h utánzós hülyének tartsanak. És nem tom, mit csináljak. Legjobb lesz, ha semmit.
Ma reggel megint egyedül indultam el. Már tökre megszoktam. Nem is unatkozok, figyelem az embereket, mindig van valami. Pedig néha szeretnék csak elmerülni a gondolataimban, vagy hosszabban gondolkozni valamin. De nem megy, folyton megzavar valami. Ma aztán nem jöttem végig egyedül, összefutottam a Dórival, beszélgettünk elég sokat. Aztán a sulihoz pont akkor ért a Niki is, együtt mentünk be.
De amúgy fura.. mikor egyedül megyek, gondolkozom sokmindenen. De legtöbbször nem a Pozdin..hanem mindenen. Az életen, a világon vagy az előttem menő csaj farmerján levő mintán..:DDD
Hasonló értelmes dolgok járnak az eszemben. Sok minden eszembe jut, elképzelek helyzeteket, megoldom őket,



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat