Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. október 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. október 5.

Jó estét!

Kivételesen nem úgy írom a naplót, hogy közben MSNezek meg minden, hanem most csak erre koncentrálok, ami nem feltétleül jelent jót vagy rosszat.
Olvastam a Zsu naplóját, írt arról, h nem ért engem, miért vettem a Juhinak karkötőt meg h velük milyen voltam. Vááá...faszom (bocsánat..), úgy utálom, mikor ezt felvetik nekem. Mert igen, 1x megcsináltam, de többször nem, és azóta ezzel vagyok nyaggatva meg csesztetve, pedig végre van egy dolog, amiben megváltoztam. A másik..hogy miért vettem karkötőt..hát mert vettem és kész..egyszer a Juhi is adott nekem egy szótárfüzetet csak úgy..:))) Hogy le akarnám fizetni, hogy ne piszkáljanak..nos, nem tagadom, hogy eléggé zavar, az amit néha csinálnak, de másnak is megvettem volna, ha erről van szó. Másrészt meg már megszoktam, h baszogatnak, ez van. De mind1, minden nap elszúrok vagy egy tucat dolgot, ma pl nem küldtem el a Kisst meg egyebek.. Sajnos velem a barátság azt jelenti, hogy ezt el kel viselni, de tudom, h nehéz eset vagyok, hát ez van..

Na jól van, tényleg kicsit sértődött kedvem lett, pedig napközben már kezdek átsiklani afölött, hogy mindig elszúrok valamit. Na, térjünk át a mai napra, hátha rendbe jövök:
Ma reggel bementem Nikivel, utána kezdődött a szokásos szekatúra, ma 8 órában... Igaz az utolsó 3 már nem volt vészes. Tesin végre lefutottam a 2000 métert, 5ösre..egész jó, ahhoz képest, hogy eddig sose csináltam végig teljes erőből. Aztán ofi, a műsorról beszéltünk, Erika néninek szerintem ki van már alakulva, hogy mit hogy akar, nekem nem minden tetszik a dologban, de sebaj, nem feltétlenül van nekem igazam. Biztos jó lesz. Na aztán 8 órában is ott ültünk, valamennyire figyeltem is Erika nénire, kint volt a Pozdi meg egy darabig a Mózes, őket figyeltem.
Megbeszéltük, hogy ki mondja majd fel a szöveget, meg egyéb dolgokat. Elvoltunk..
Aztán kimentünk az udvarra, nézni a fiúkat meg dumálni..hát ott se volt semmi extra, beszélgettünk, röhögtünk, szöcskéztünk meg ilyesmik..
Aztán hazajöttem Zsuval, tanultam, füzetet írtam, meg épp mosom a blúzom, fogalmam sincs holnapra hogy fog megszáradni...

De nem is érdekel, majd kiderül. Én megyek.
Bocs, hogy ez ma nem lett valami happy bejegyzés..

Ciao!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat