Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-12-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-12-07


Hi!

Na hát elkezdődött december..már egy hete:) Ma van advent második vasárnapja és épp van 10 percem, mert ázik a teám, olaszozni nincs kedvem, menedzsmentezni szintúgy..úgyh most ráérek írni pár sort.
A Mikulásom igazán kegyes volt..hozott nekem egy szép piros 1 gigás iPodot, 3 Kinder Buenot a világ legédesebb pasiján keresztül meg egy rakás csokit. Ami hát..nem tom jó-e. Mert sütöttem muffint, abból is ettem meg amúgy is tök kövér vagyok, most tényleg.
Hát mondjuk úgy tervezem, hogy 2 hét múlva vége a szorgalmi időszaknak és akkor kőkeményen elkezdek csinálni valamit. Csak azt nem tudom, mit.
Edzőterembe járni jó, csak én nem látom az eredményét. Meg egyedül uncsi.
Természetbe kimenni..az nem tom mennyire hatásos. Jó persze, az a gond, hogy nem vagyok elég kitartó. De hát még karácsonyi is meg aztán jó lassan, de kezdődni fog a tavasz és akkor aztán meg már nyár és én le akarok fogyni. Ahaa..ehhez kicsit több kéne mint egy ilyen kijelentés, ettől nem fog rólam lemenni semmi.
A vicces az, hogy tudom mi a baj. Az h nekem az evés pótcselekvés, ami iszonyat mert meg lehetne szüntetni, csak áhh..:s

Nincs lelkierőm.
Mind1, szünet után karácsony, szilveszter (huhh, szarul fogok kinézni..nem mintha tudnám, hogy mit fogok csinálni..barátokkal kéne bulizni menni, na de azt elég nehéz, mert Brigit is annak érzem meg Esztit is..am szerintem vmi kisebb kaliberű és nem rockbuli lesz idén, mert Zoli is szeretné, h együtt szilveszterezzünk (meg persze én is..:)), és nem tom neki mennyire fexik ez..megláttyuk..)..aztán meg vizsgaidőszak. Azalatt kéne lefogyni..meg szeretnék új frizut a következő félévre, csak még nem tom milyet. Sztem vizsgák után elmegyek a fodrászhoz, addigra kitalálok valamit, aztán frankó lesz..remélem..:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat