Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-07-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-07-03

Üdv!

Mindenki nagy örömére ma is jövök írogatni kicsit.
Nekem elhiheti mindenki, én sajnálom a legjobban h itt vagyok és nem Budapesten, az Orczy kertben bulizom... Mint ahogyan azt tervezem..
Ahha..volt zsinórban 6 tök jó buli..és két nap alatt a 2.at hagyom ki és vááááááá..nagyon idegesít.

És a mai nap amúgy is elég furcsa volt..
Találkoztam a Nikivel meg a Thomas-al..elolvastam tegnap a Niki naplóját és hát cöcö.. nem volt nehéz kitalálni, h rólam szól. Jó persze..csak a hülye nem jött rá, hogy mostanában ami van..az nem barátság. De azt hsizem, mindketten a másikra hárítjuk a felelősséget. Pedig nyilván mindketten hibázunk..akarva, akaratlanul. Az utóbbi persze nyilván gyakoribb..:)

Nem tudom..biztosan van megoldás..de vagy nem tudjuk..vagy nem akarjuk megtalálni. Egyszerűbb azt mondani, h a másik hülye és az egész az ő hibája, én megtettem mindent, hogy a dolog működjön. És úgy látjuk, hogy lesz más barátnőnk és rendbe jönnek a dolgok. Megvagyunk mi egymás nélkül is.
Hát nem tudom..volt egy időszaka az életemnek, amikro el akartam menni a suliból és utáltam az egész életemet..csak mert a Niki meg a Thomas között alakultak a dolgok és nekem kevesebb jutott a Nikolettből.
Nos igen..nem kell sokat gondolkodnom, ha elő akaraom idézni azt az időszakot. És olyan időszak is volt, amikor utáltam a Nikit..azért mert úgy éreztem, h megteszem, amit tudok..és tőle mindig csak kritikát, fikázást kapok.. Nyilván mindenki elvárja, h elfogadják oylannak, amilyen. De úgy tűnik az én 'imidzsembe' nem fért bele pl a Feris ügy.
Ugyanakkor tudom és látom..h a Niki azért még mindig nagyon benne van az életemben. Közel sem annyira mint régen..de még mindig itt van.
És hát nem tudom...nem tűnik úgy, h Thomastól mindent megkap, amit szeretne. Vagy csak én vagyok rosszul tájékozott. Jó nyilván nem lehet egyszerre a barátja meg a pasija is..de olyan, mintha egyik sem lenne teljesen. Vagy nem tudná eldönteni, h melyik akar lenni. De az is előfordulhat, hoyg egyik sem igaz, feleslegesen próbálom megfejteni és tök feleslegesen tépem itt a számat és okoskodom...:)
Szóval inkább azt mondom h nem tudom..majd úgyis kiderül..előbb vagy utóbb.

A saját életmben sincsen rend, hát minek szólok bele a másokéba?:)
Na ja..nem fogom leírni. Túl bonyolult, sokrétű..és szar. Azt hsizem, magam sem ismerem minden oldalát..ezért aztán nem is tudnám élethűen visszaadni. Na jó, ez eléggé úgy hangzott mintha a papa mondta volna: ha valamit nem csinálunk tökéletesen, akkor ne is csináljuk.
Na mármost ez sztem fasság..:D
De ez akkor is egy oylan dolog..ami belül van és nem akarom leírni. Mindenki elolvashatja. Jó tudom, h senki nem olvas..de akkor is.:)
Tudom, ennek így nem sok értelme van.:)

Hiányzik a Lőrinc.
Nem igaz, hogy még 14 napot kell várnom, h találkozhassak vele. És addig maradnak az SMSek. Furcsa ez, hiszen alig ismerem. De amennyire ismerem, az alapján teljesen olyan ember, amilyet én szerettem volna magam mellé. Ez pedig nagyon jó.
A sok kudarc meg szerelmi csalódás után lehet h végre boldog leszek..ha végre találkozunk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat