Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-08-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-08-30

Aloha!

Biztos nem csak nekem tűnik úgy, h a jó dolgoknak gyorsan vége szakad, míg a rossz dolgok olyan sokáig tartanak..Néha egy gyötrelmes tanórám hosszabbnak tűnik a mostani nyári szünetnél..
Hát igen..2 nap és megint ott fogok ülni a padban..semmi kedvem hozzá, mondanom sem kell.
Jön a 11...itt már tényleg keményen kell majd tanulni.. Persze ez most nagyon rosszul hangzik, de tuti jó lesz azért..olyan emberekkel vagyok ugyanis összezárva nap mint nap akik képesek lennének megváltani a világot. Tudom h talán 1ikük fogja ezt elolvasni (ohh..Nikim drága..:D)..de azért jól esett leírni:)

Ma nem volt túl jó napom..este elmentünk vezetni Nikkel, apujával és Jennyvel..na jó hát lefullasztottam az első órához képest asszem 2vel többször a motort..de ennek ellenére tökre élveztem ahogy keringek körbe és úgy tekerem a kormányt mint egy profi..a feelingje az nagyon jó volt.. Aztán kaptam eper shake-et, Nikitől meg krumplit hozzá:)
Utána hazavittük a Nikiéket..nem mintha meg akartunk volna szabadulni tőlük..hanem mert utána én is mentem haza..csak aztán elkezdtünk beszélgetni Niki apujával.. Hát..néha irigylem a barátnőmet (néha ő is magát..:D jajj Szívem, de imádlak..Miért vagy néha olyan kis "kedves"?) h olyan puja van..Én nem tudnék apámmal beszélgetni ilyen dolgokról..max a jegyeim érdeklik..és ha megkérdezi mi van velem meg hogy vagyok...lehet h én vagyoka ahibás met azt mondom semmi..de nem hiszem h ha megkérném h beszélgessünk akkor komolyan venne..
Mindenesetre tök jót beszélgettünk..mindenről..megbeszéltük h a Niki tudja h imádjuk, de nagyon és azért nem kedves néha, mert tisztában van ezzel és tudja h mindenhogy nagyon szeretjük..Azért nem bántódunk meg Niki ha mindig édes vagy:)
De nyugi nem kibeszélő showt tratottunk, nem csak te voltál porpndon..hanem nagyon sok minden más dolog is..a lényeg h nagyon jó volt..egyszer majdnem elsírtam magam..:)

Uyge beéri mindenki ma ennyivel? nincs mit írnom többet mert nem votl semmi..
Puszi, sziasztok, jó éjt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat