Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
Radnóti nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
Radnóti nap

Stét!

Tegnap nem írtam naplót. A miértre válasz: csak. Nem tom miért..nem volt kedvem..meg meg kellett írni az irodalom házidolgozatomat is.

Ma péntek volt (tudtátok?):)..végre
Frissítő kezdésként Nikivel bejöttünk a suliba, MMMék mögött, később pedig előtt. Hú..jó pasi.:D
Utána nyugtató folytatásként aludtunk egy jót irodalom órán. A 2. óra elején megpróbáltam figyelni, de tök zagyva az egész, nem érdemes próbálkoznom.. A két óra közt találkoztam a Karskóval, és feliratkoztam a kirándulásra..aztán az egész szünetet végigbeszélgettük. Mondta, h jó csapat jött össze eddig, a baj csak az, h kevesen vagyunk.. Hát nem tom..Zsun, Esztin, Robin kívül a többiek hülyék sztem.. HOPPÁ!! valakit kihagytam..bár ő úgyis a Nikié.. De azért: I LOVE ANTAL S2 :DDDDDDDDD
Szóval nekem egyelőre nem annyira jön be a csapat, de talán jobb lesz..ki tudja. Amúgy lehet, h ők is jófejek..bár a Kosztolányi Timi tutira nem..az idegbajos.. (mármint nem tom..aki vicsorog miközben kosarazik, azt valahogy nem tartom 100asnak..)

Szóval feliratkoztam, utána 2. irodalom..semmi. Utána kémia.. kikaptuk a biosz dogát.. asszem 5 4es lett, a többi 3as.. ez azért nem jellemző ránk. Tele vagyunk zsenikkel (félreértés ne essék..én nem tartozom közéjük. De akik ezt elolvassák, azok sztem tudják:D). A kémia az jó lett, 5ös. Elmondtam a kiselőadásom is, arra kaptam egy zöld 5öst. Mostmár egész jól állok a karó után..ha szerzek még egy 5öst, 4esre fogok állni.
Na, hát kémia után mentünk a Mi gólyánk című filmre is.. a Pozdi is oda íratkozott fel..de végül nem jött be.:/ Egész jó film volt..részegekkel, gólyákkal meg a Kőrösi Marciék vicces kommentárjaival a hátunk mögül.:) És ott volt az a helyes angoltanár..olyan édi mikor nevet..tök jó pasi..nagyon ari.
Utána mentünk a Nyelvi kirándulások című előadásra..kicseszés, h a 0.osok mehettek ilyenre..mi meg nem. Pont ők tanultak 1 évig nyelvet, nekik nem kell gyakorolni, nekünk kéne inkább..:))) De azért nem volt rossz, mondták, h a Pozdi megetette az ottaniakat nutellás-lekváros kenyérrel, azóta emlékeznek a magyarokra..:)) Tök fura volt.. Juro kb 2 képen volt rajta, de a haja tök más volt..tök ari volt. Mondjuk..hmm..most is az..:DD
Aztán jött a fantasztikus Radnóti megemlékezés..egyetlen "izgi" dolog az volt, h a Döme is beszélt..nem is volt rossz. De egyébként sztem az egész zavaros volt és engem, teljesen lefárasztott..éhes is voltam..szóval tré volt. A mi előadásunkkal pedig össze se lehet hasonlítani.. természetesen mi voltunk jobbak..:)
Ezután elmentünk kajálni, Jurotól kb 1 méterre álltunk, a Robival beszélgetett. A Robi meg ugye észrevett minket, de volt köztünk vagy két ember, így aztán már nem tom, hogy de azért sikerült puszit adni neki :¤ <---hehe..ez ari..
Kajáltunk, aztán beültünk még az edzésre, de fél 3kor eljöttünk. Niki hazament, de 3/4ed 4kor már újra itt volt, Én összeszedtem magam, és lementünk sétálni. Üldögéltünk a Parkban, beszélgettünk, sétáltunk, megmutattam neki az ex-Dreher parkot, tök jól elvoltunk.
El is felejettem: mikor hazafelé jöttünk bementünk fagyizni..egy tök helyes pasi ült benn..mikor jöttünk ki, köszönt nekünk, de én nem hallottam, pedig visszaköszöntem volna..:) asszem..;)
Szóval sétáltunk, aztán 7 felé elmentünk újságért, ettünk 1 Twixet és hazajöttünk. Utána gépezgettünk, klipet néztünk, mert letöltöttem a Knockin' on heavens door-t..de ilyen élő felvétel..bár azért nem rossz. Letöltöttem a Europe-tól a Final countdown-t is, azt hallgatom már vagy 20x..de nem unom, tök jó. Mindig eszembe jut az a duma, h "a tűz az épületet elégetheti..de a múltat..és a jövőt..SOHA!" Ki emlékszik?:)
Szóval megvoltunk Nikivel. Hazament, de holnap megyünk a hobbi boltba, aztán meg hívtak még a Nikiék valahova, de nem tom, anyu elenged-e.. remélem igen..tök jó lenne.

Most azt hiszem megyek.
Mára ennyi lenne a mese. Remélem tetszett.
Jó éjt, sziasztok!
U.i.: Remélem Zsu jól érzi magát Szlovákiában, sokszor eszembe jut. Puszi neki is, meg Nikinek, Boginak!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat