Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-07-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-07-08

Hi!

Hé tót...b****ad már meg, jó?
Ne gecizz a barátnőmmel mert úgy tökön rúglak h ketté fog állni és akkor már igazán felesleges lesz a fentebb folytatott tanácsomat követni, úgyse lesz gyereked..

Na ja..szarul vagyok...a Niki is szarul van. Az angyalkám hiányzik..de ma jön haza és holnap végre, végre, végre..:) Már annyira várom:) mindent várok a holnapban.. Azt h megtudjam anyu interjúja milyen lett, azt h vásároljak a Nikivel:), azt h végre lássam az angyalomat:), azt h megöleljem a Zsuzsikámat örömömben:), azt h este ott álljak az osztály többi tagjával és elinduljunk és.. minden..:)
Ahhoz képest h ma milyen szar napom volt...most mindenki iránt nagy szeretettel vagyok. Kivéve egy embert.. sutyerák buzi vagy totya..

Nem tom írtam-e múltkor h a Sunnyval álmodtam..tök aranyos volt..ma a Tituszkával..:) hát ez is tök hülyeség volt..de úgy látszik zenészekre specializálódnak mostanában az álmaim..holnap pedig egy álmot fogok élni.. egy zenésszel...végre látom:)

Amúgy ma tiszta bágyadt voltam..egyszerűen..kész..fogalmam sem volt h mitől..a fejem úgy fájt h majd széthasadt..délután lefeküdtem és elaludtam..pedig fáradtnak nem éreztem magam..utána is bágyadt maradtam amúgy..vagy nem..sikerült életre kelni többé-kevésbé.. Álmodtam is valami hülyeséget..de nem emlékszem mi volt benne..asszem zenész nem..:D

hmm...nem tom..annyi mindent akarok írni..de nem tudok. Sokat akarok mondani, de valahogy nem megy mégsem...
Elgondolkodtat a Niki dolga..hogy mennyire boldogtalan..hogy emnnyi fájdalmat okoz neki a...Tamás..
Azon jár az eszem..h mennyire könnyű lenne engem is megbántani..annyira könnyen darabokra hullhat a jelenlegi boldogságom. A Ferinél..féltem...féltem, mert jól éreztem magam a Margitszigeten..és utána elég sokat gondoltam rá még aznap..és nem akartam..nem akartam rá gondolni, mert tudtam h ő nem az, akit keresek és nem akartam h fontos legyen nekem..mert akkor ha majd elveszítem..fájni fog. Ez önzőség vagy önvédelem?:s

A Loroval más a helyzet..nem tudom igazán magam sem még. Hiszen egyszer találkoztunk..
Holnap viszont..hát a múlt héten történtek után nem tudom mire számítsak.. Mindegy..a problémák ott lesznek mindig..most majd annak kell örülni h végre látjuk egymást..

Esztiről alig tok valamit...:s
Zsú jól megvan a f....akarom mondani Csokival...:DDD Örülök neki...arik együtt...a Csoki olyan kisfiús..de sztem jól összepasszolnak..:)

Jajjj...Nikem...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat