Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. augusztus 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. augusztus 27.

Nemrég jöttünk haza, anyuval az IKEA-ban voltunk, vettünk 1-2 cuccot, de semmi fontosat, csak színes jófej hasznos cuccokat.
Most eléggé lázban van anyu, úgynéz ki, h költözni fogunk, legalábbis anyu szeretne. Még jó, h nem városba csak a közelbe. Igazából volt már úgyis, h Pestre, de az csak pillanatnyi helyzet volt. Érdekes, h most átgondoltam, h elmennénk innen, de nem is messze és mégis megrémített a dolog. Ez a nyár a 7., hogy itt lakunk és úgy ideszoktam, teljesen. És nem is akarok elmenni innen, de anyu másik lakást akar venni, ahhoz meg el kell adnunk ezt, meg most h már nem lakik itt a bátyám, nincs is szükség rá, hogy ekkora lakásunk legyen, egy szoba nincs kihasználva. És akkor lenne egy kicsi kertünk anyu úgy örül neki..
Amúgy nem is volt ma semmi érdekes, tegnap itt volt a Zsu, tök jó volt. Én is úgy bírom őt, sztem mindig jól megvagyunk együtt, beszélgetünk, nevetünk meg egyáltalán elvagyunk. Az Esztivel kevesebbet találkozom, de ő is így van, h mindig el tok vele beszélgetni akármiről.És akkor Nikit még nem is mondtam.
Fura, mert most van egy kis nézeteltérés a Niki meg Zsu közt, és (ezt Zsunak is mondtam) nerkem most tök rossz, mert annyira ők az iskolai családom, nem is tudom elképzelni, h én valamelyikükkel komolyan összevesszek, úgy szeretem őket. Ők a világ legjobb barátnői. Vannak hibáik, de nekem sokkal több, és mégis elviselnek, meg amúgy is, kinek nincs hibája? Egyébként meg erről a hibás dologról annyit, h én elfogadom, hogy ők milyenek, semmi értelme nem lenne átformálni egymást, hisz így lettünk barátok, tehát így ismerjük egymást, ha akkor el tudtuk fogadni a másikat olyannak, ma is el tudjuk. Ez csak tolerancia kérdése.
Persze ha ilyen ellentét vagy mi ez alakul ki, mint most Zsu és Nick közt, akkor sztem egyértelmű, h meg köll beszélni. Őszintén, mert a dolgot csak úgy lehet tisztázni. Remélem nekik is sikerül.
Hát mi volt még ma? Semmi, igazán, rendet kell még raknom, meg füzeteket kell majd venni. Aztán a szülcsinapcsimon indul a dolog!

Nem tudom, sztem nem lesz olyan rossz. Új emberek meg minden, semmi Dávid, de lesz pl Mózes.:))) De a legjobban azt várom, h Jurot láthassam... Az olyan jó lesz... Majd állok vagy mittomén és egyszercsak megpillantom majd... :DDDD Olyan szép lesz, egész nyáron nem írtam neki, féltem, h nem válaszolna. Persze simán lehet, húú ez most jutott eszembe, h a nyáron szerzett barátnőt... Oh shit, hát akkor megint jó lesz. Fuck, remélem nem így van...

Ááááááááááááááá, felhúztam magam, inkább mek. Csá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat