Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-09-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-09-14

Hello!

Na Niki már beszólt megint, h enm ártana befejezni a naplókat. De én minden nap meg akarom írni, de aztán nem jön össze..mert mindig közbejön valami.

Most is éppen mennem kéne, szal kit udja meddig leszek itt..és meddig jutok..de majd befejezem egyszer..:)

Nnnnnnaaa...egy bizonyos személy iránti érzelmeimen törtem a fejem..mintha halványulnának.. De én nem akarom..persze enm mindig érzem így..jajjj..ebbe kezdek belekergülni..ezt senki nem tudja csak Nyuszi meg Teddy..de ők nem nagyon tudnak segíteni =) És ez teljességgel esélytelen meg minden..nem is értem..ez ilyen olyan h nem tudom beszüntetni és teljesen érthetetlen számomra, h miért és hogy és mint lehetséges ez.. Nem értem magam..de ez az érzés egyszerűen van..és nem bánom..ha akar, legyen..:) De mintha halványulna..na segáz gyerekek..lehet h majd pont most fog elmúlni..
Ejjj..de fura..még szomorú is leszek miatta lehetséges... Jajjj..kezdek begolyózni..:D

Ma semmi nem votl a suliban..Jó hogy avn egy Nikim..olyan kis cuki volt ma..hogy úgy pattogott egy olyan dolog miatt ami őt nem is érintette..:) Iliuvu Szivi!! Aki pedig azt mondja leszbik vagyunk annak üzenem, h bekaphatja.. Bocs babes!:D

Szal hát ja...megy az élet a sulájban. /Sulci, a kircsi!!/:DDDDDDDDD Júúúúúj az milyen gáz volt..:D
Semmi különös nincsen..a tanárok már TZket emlegetnek..így a 2. héten..szóval elég gyorsan ráállt mindenki, h na suli van akkor nyomassuk a dolgokat.. Én a magam részéről kicsit a nyárral vagyok még lekötve..még olyan jó idő van..egyik nap szeretnék sétálni szó nélkül..valakivel..esetleg kézenfogva, de hát attól eltekintek ha muszáj..:D Szóval csak úgy sétálni és hallgatni és nézni a természetet..mert most megint el fog aludni ahogy a Petőfi gyerek mondotta..na ja hát ő is tudhatott valamit..:)
Ez persze tök szép..csak hol? Hol van olyan hely a világban ahol nem látsz panelházakat, gyárkéményeket, PET palackokat és egyéb civilizált világra utaló termékeket? Szóval van egy olyan gyanúm..h ez álom marad..a pertnerrel nem lene gond, mert hát megvok én pasi nélkül..csak éppen nem tudnék a természetre koncentrálni..mert mindenhol a világban bezavarna valami.. Hmm...5let ejtve..:s

Na..folytatom má..ma már péntek van, 15.:

Tegnap még akartam írni arról, h találkozom a Marcival..nem tudom már h hányadszorra..de megint lemondta..
Olyan szar h így viselkedik velem..mondtam is neki, h úgy érzem hülyét csinál belőlem..lehet h ez hüyleség volt mert kiderült, h hülyének érzem magam miatta, de nem érdekel..Anyu mindig azt mondja, ezt nem kellett vona mondani vagy azt nem (ha elmesélem neki a dolgokat)..de sztem ez nem teljesen igaz. Ha fog érezni valamit akkor nem azért lesz így, mert taktikusan beszélgettem vele..
Nem tudom h mit gondoljak..mikor a Marcival hétfőn megdumáltuk a dolgot még minden jó volt...De mostanra megint inkább ellenséges hangulat volt a beszélgetésben..Persze miattam..
De hát miért van az h mindig ezt csinálja?! Nem lehet elegem belőle? Nem..nekem nem..nekem nincs megengedve..nincs megengedve h rosszul essen h cseszik anyit írni h B.Sz..
Nem tudom..annyira kétpolusúak a dolgok, hogy nem tudom megítélni a dolgot..de ez a holnapi találkozás is..háát..Nem tudom..majd meglátjuk.

Szurkoljatok!
Pussssssssssz, peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat