Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. október 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. október 21.

Hello!

Jó pár napja született utoljára napló, de most újra írok, mert a mai nap nagyszerű volt, és ez nem pasi miatt, hanem a király osztályom miatt.
Mint tudjátok, vagyis nem tudjátok, de ez most mindegy, szóval tegnap 7ig bennt voltunk, próbáltunk. Ma azt mondta Erika néni, a második már nagyszerű volt. És a Bogi, a kameravumanunk megerősítette... Minő csoda! Én nem gondoltam volna..
Ma jó volt, a tanárok rendesek voltak, a kémia tanár pl nem íratta meg a dolgozatot velünk. Páran sok sikert kívántak, rendes volt tőlük. Én már reggel ideges voltam, gyakran kisebb kitöréseim voltak a folyosón. Ja, most jut eszembe, Rózsa néni odáig ment ma, hogy nem adott házit matekból és nem tartotta meg a fizikát..nem is értem...:)) De persze nem baj, gyakrabban megtehetné..:))
Na, aztán föci óra már nem volt, mi átöltöztünk, és elkezdődött a tortúra. De nem a Shakira féle, hanem a valós, igazi, kíméletlen.:) Átöltözés után kikészítettük a kellékeket és onnantól kezdve bolondokháza lett a dolog.. Kinn ültem a folyosón és néztem az osztálytársaim. Páran járkáltak, volt aki rugdosott valamit, de mind a szövegét mormolta.. Furák voltak.. Természetesen mialatt ezt figyeltem, én is szöveget mondtam magamba. Hozzáteszem, 2x mentem el WCre, de a Niki 7x, neki a nyomába se érek..:))
Zsu járkált, és én se bírtam ülni.. Mentem, fordulat, visszafele..
Arra jött Oti néni, és mondta, h menni fog, ne aggódjak, nagyon szurkol nekünk. Mások is mondták, h ne féljek, jó lesz. Jólesett mindenkitől és kicsit talán jobb lett tőle, de nem hosszú időre.
Aztán odamentünk oldalra, lekapcsolták a villanyokat és elkezdődött az előadás. Néztük a verést, ami árnyjátékban ment, utána pedig az osztályjelenet jött. Ebben már benne voltam én is, és sikerült elmondani, amit kellett. Jó volt a Zoli is, jó volt mindenki. Az első próbán túlvoltunk, vonultunk tömegnek. Ahogy odaértünk, ott volt anyu. Ti nem tudjátok, miért jelent ez nekem sokat, de ez titok. Ott volt, jól esett, lett is egy könnycsepp a szememben, részben a megkönnyebülés miatt, hogy az első dolog sikerült, részben hogy ott van. Megölelt, és mondta, h menjek, csináljam, menni fog.
Belekaroltam a Nikibe, és mentünk tömegnek. Ment a dolog, bár nem mindenhol, volt, h kicsi lett az éljenzés. De aránylag ment. Után a Himnusz elég katasztrofális lett. Annyira hamisan kezdtük és több szólamban, h fel sem ismerték először. Aztán csak beállt az egész suli, utána megvolt ami még kellett. A többiek kimetek, mi felálltunk a versekhez. Forgott a gyomrom és remegtem, még jobban mint az osztályjelenetnél. A Petőnek sikerült, szurkoltam neki, utána Kiss, Emese,(neki tudtam, h menni fog, a műsor előtt se volt ideges), Vica és én. A Vica versénél néztem a cetlim, és tudtam már, h menni fog. Odaléptem a mikrofonhoz, elnéztem a francba és elmondtam. Sikerült. Kimentem, ugrálni akartam. Eszti azt mondta, nagyon jó volt, ölelgettem mindenkit:))
Utána bérházjelenet, az is ment nekik, és a versek második fele. Niki elsírta magát, mikor lejött, sztem kijött a feszültség, mert gyönyörűen mondta!! De tényleg. Zsu is, nem hadarta, jó volt az is.
Utána Emeséék, rádió, és jöttünk mi újra. Siekrült, jó lett. És a lezárás. Csak ültünk, és semmi. Mindenki boldog volt, összejött.
Utána nagy taps, mi meg csak álltunk és én vigyorogtam.
Kimentünk, öleltem a Nikit, odajött anyu, őt is. És megdicsért!! Ez nála nagyon nagy szó. Aztán ment vissza dolgozni. :((
Mi meg felmentünk a tetőre, leszedtük a sötétítést, közbe jókat röhögtünk.:))
Aztán még ott voltunk kb negyed órát a Pozdiék edzésén, majd hazajöttünk.

De annyira jó volt ma, hogy az nem igaz. Sztem sincs nagy szám osztközösségünk, de most úgy éreztem, mégis jó. Összehozott minekt ez az egész. Valaki azt mondta, nagyszerű volt, kb 10 tanár jött oda gratulálni Erika néninek. Ő pedig azt mondta, minket dicsérjenek. Hát, ez nagy volt, tanárnő!! Köszönjük!!
Tényleg, ari mostanság Erika néni, bár néha kijön rajta az idegbeteg..:)) Na jó, csak vicc vót.

Nem hiszem, h sok karakterem maradt, úgyhogy most megyek.
Köszönöm az osztálynak, amit ma alkottunk, nagy élmény volt!! Szeretlek titeket, tényleg.
Puszi, ciao!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat