Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-09-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-09-04

Cső!

Valaki segíthetne megmondani, h mi a fene hiányzik nekem annyira?!?!

Jó van Valaki, aki tudom, h hiányzik, de hát az eddig tökre nem jött elő. Valahogy ott a Miami Vice után jött elő..v közben..vagy valamikor akkor, az a lényeg..
De hát nem is Őt hiányolom..merth tulképp nem jutottam semmire h mi vagy ki hiányzik..max így..hmm..annyira h valaki..de nem egy konkrét személyre gondolok hanem...csak úgy valakire..
De hát nekem nem szokott mostanság ilyen gondom lenni..:s

Lehet h nem ez a gond?
Fúúú..ez azért nem semmi..fogalmam sincs, h mi bajom..tudom, h valami hiányzik, tudom h valami nincs rendben, h kedvetlen vagyok, sulihoz semmi hangulatom..volt még tavaly is valami varázsa...bizonyos személyek miatt.
De hát annak vége..hogy adhatna varázst neki egy pasi aki leginkább egy csövesre hasonlít?! sehogy..na ugye, mondom én..:)

Na és ez is úgy eltűnt..kb a barátaim tartják bennem a lelket, de velük a nyáron is sokat találkoztam, szóval kb olyan érzésem van, h jött valami ami elbaszta nekem itt az életet. Mert az emberekkel eddig is találkoztam, akik fontosak voltak. Szal csak jött valami szar..h tanulni kell. Jó hát most még semmi gáz, de egyszerűen már az is lehenagol, h bent kell lenni. Délután semmihez nem volt kedvem, minden területen lehangol a suli. úristen, kezdek olyan lenni mint egy depressziós..Bazz és a fejem is fáj..:(((

Na befejeztem a kesergést...
Pusz, Pá, Peace! =)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat