Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
Nasgyon boldog vagyok..:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
Nasgyon boldog vagyok..:)

Hello!

Szombat van, elég késő..
Tegnap voltunk a csávókkal találkozni..legalább nem kellett a Sanyival. Meg végeredményben egész jófejek voltak. Voltunk a Part Caféban, beszélgettünk, de sztem eléggé meghatározó volt, h ki az asztal melyik felén ült.. Én a Z-vel meg Andrissal...a Z olyan..okoska..az Andris meg ari. Meg vele este beszéltem MSNen, sztem elég értelmes srác..élőben más..de sztem még ott is jobb, mint a Máté..persze ízlések és pofonok..
Kicsit büszke vok magamra, mert kivételesen elég határozott voltam..:)
Amúgy tényleg egész jó volt..jól éreztem magam..bára Marcival mikor találkozok, azt össze se lehet hasonlítani ezzel. Egyébként pasimnak nem nagyon tudnám őket elképzelni, de barátoknak jók.
A tegnap este azért is jó volt, mert a Marcival is beszéltem és megbeszéltük, h találkozunk..annyira boldog voltam, főleg mert mostanában olyan ari volt MSNen..Bár lehet, h csak én látom így, mert vele kapcsolatban minden apró részletre figyelek.. Mind1, szóval aranyos volt és hát mit tagadjuk, szeretek vele találkozni, úgyhogy tök boldogan feküdtem le aludni..

Aztán ma meg ezt vártam egész nap..Így visszagondolva nem is csináltam semmi értelmeset..aztán ebéd közben, kb 3kor benyögtem, h én 5 fele elhúznék, ha nem gond..hát úgy tűnt, h nagyon is az..anyunak az volt a baja, h átmegyek a Marcihoz meg az, h nem megyek vele vásárolni...de úgy általában mindennel baja volt..nem érezte jól magát..Aztán végül megmondtam a Marcinak, h ne 5 fele találkozunk, inkább kb fél 7kor..így elmentem anyuval vásárolni...de akkor aztán be kell menni a Triumph boltba, 4 fehérneműt felpróbálni...már a falra másztam... pesrze végül nem vett semmit.., csak hálóinget, meg szilikonpántot..agyamra megy néha...
A vásárlás aránylag olajozottan ment, de így is 3/4ed tudtam csak mondani..na ebből az lett, h addigra érkeztünk meg a ház elé, a Marci már itt volt, én meg még nem úgy voltam öltözve, ahogy menni akartam..meg kellett kérnem, h várjon még egy kicsit.. Ja, persze anyunak meghagytam, h ki ne szálljon a kocsiból..nem akartam, h beszéljenek..
Na, felszaladtam átöltözni meg ilyenek...és hát persze, h beszélgettek...már mentem le, mikor anyuval találkoztam...és azt mondta, a Marci tök aranyos és abszolút pozitív véleménnyel van róla:DDDD Tööök jó..:DDD Na aztán elmentünk a Marcival hozzájuk..megismerkedtem a kutyusával..tök aranyos..megsimogattam, aztán alig tudtam bemenni, mert nem akart engedni..:) Aztán bementünk, köszöntem a szüleinek, de nem nagyon tudtam, mit csináljak...tök kuka vagyok..még be sem mutatkoztam..persze így utólag nagyon szarul érzem már magam..biztos azt gondolják, h tök köcsög vagyok..:((
Aztán felmentünk a szobájába, ami tök jó..annyira jó az egész..sokkkal jobb, mint az enyém..meg nincs is kupi..nálam akármit teszek az van..és ugye úgy volt, h felbveszi a lemezt, amit akart, de aztán nem sikerült mégse, mert rám is kellett figyelnie..és így nehéz volt..úgyhogy egy olyan negyed óra után, mivel lefagyott a gép, meg véletlenül elrontotta a felvételt inkább nem folytatta. Zenéket mutatott a gépen, beszéltük, h mit ismerek, mit nem és hogy ez nekem tetszik-e, ilyesmik. Kifejtettem, h én mindent meghallgatok, 1x mindenképp..
Utána már elég késő volt, de belekezdtünk a Blöff-be..elindította, odaült mellém az ágyára és...átölelt..:) Jó tom, semmit nem jelent...nektek..én akkor is örültem neki. Így néztük a filmet 1 órán át, sokat röhögtünk, aztán hívott a bátyám, h hol vagyok már...tudtam..csak gondoltam ha belekezdtünk, fejezzük be..de nem tanácsos ujjat húzni anyámmal, úgyhogy elindultunk ide..mondta, h szálljak fel a biciklijére, de nem mertem..féltem volna...így viszont vacogtunk, mert nagyon nagyon hideg volt..majd megfagytunk..de azért végigjött velem hazáig...olyan jól esett tőle..és azt mondta, h anyu jófej..:))))

Tök jó volt..nem olyan, mint a Sanyi, átölelt, mikor jöttünk haza..de mennyire más..és a hülye S. miatt már nem tetszett annyira..persze tudtam, h ez a Marci, ő más tökre..de akkor is fura volt. És amúgy meg tök jó..figyletem, miközben kevert és vigyorogtam mint a tejbetök...olyan ari volt:)) Meg az tetszik benne, h normális nem úgy mint mások..meg okos, művelt, szóval minden pozitív..és állítólag aranyosak vagyunk egymás mellett meg összeillenénk.. Még az én híresen nagy kritikus anyám se mondott róla rosszat..Hát kell ennél több?
Egy biztos: nekem nem. :DDDDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat