Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
Pusztaberki

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
Pusztaberki

Sziasztok!

Ma jöttem haza Pusztaberkiből, ahol tök jól éreztem magam, így hát úgy döntöttem, hogy ma írok naplót.
Newm gyakran teszem ezt mostanában, aki követi (mert asszem van ilyen), az tudja. A múltkorit se fejeztem be, majd átírom, ha lesz kedvem..de az nem lesz egyhamar.

Na, de térjünk akkor rá a hétvégére:
Ugye pénteken indultunk, így mi kimaradtunk a suliból, ami tök jó. A dolog kicsit paprikás hangulatban indult, mivel Zsu meg Eszti itthagytak én meg nem csörögtem rájuk meg semmi, mert meg voltam sértődve. Azt hiszem, nem hoztam a legjobb döntéseket, de jó volt ez így. Magamban megtárgyalatam pár dolgot míg mentem a suli fele...kell ez is néha..egyedül lenni, gondolkodni. De aztán elég bunkón viselkedtem velük. Hmm..azt hiszem majd bocsánatot kérek tőlük holnap, ha nem felejtem el. Aztán elindultunk, egy tök jó busszal.
Pusztaberki nincs ám túl messze innen, hamar ott voltunk. Hát..azt nem állítanám, h csúcsfelszereltségű volt, de elment. Később hozzászoktam..nem kellene ilyen finnyás városi picsának lennem.. Bár azért nyafogást nem adtam elő...ha jól emlékszem.:P Egy elég jó szobát kaptunk, de még nem volt fűtés, elmentünk sétálni. Átmnetünk Horpácsra, ott a Mikszáth-múzeumba. Nem volt rossz. Még voltunk ott pár helyen és hazajöttünk. Hallgathattunk Viktrotól szinkront a Hetedik mennyországhoz..b. jó volt.Nem sokkal később hívott Janó bá, és segíteni kellett vacsit kreálni. Utána volt az ajaándékozás. Én a Barnának adtam, de nem tudom örült-e neki..nem lett annyira rossz az ajándék, de nem volt valami hasznos.. Én a Bernitől kaptam tök ari cuccokat. Na, aztán alvás..
Másnap reggeli, utána döglés volt nekünk, kicsiknek meg mindenféle feladat (De azért nekünk fel kellett mosni, azért..ne gondoljátok, h tök lustik vagyunk..:D) Miután hazajöttek, kajáltunk és mi meg elmentünk sétálni, meg később kimentünk Ultimate frizbizni.. Nem vagyok valami sztár..de jó volt, utána még ot maradtunk Dumbóval ( az a gyerek...:DDD) meg a többiekkel még játszani, azt jobban élveztem. És aztán mikor a préri sötétbe borult, kimentünk végrehajtani a keresőset. Mi a Nikivel a focipályánál voltunk. És én adtam át a Baluéknak a csokijukat, ami jó lett volna, ha nem csesznek le úgy, de úgy..így viszont rossz volt. De a Levi legalább később tök édes volt..és bocsit kért. A Gyuritól az azért jól esett, h ő mosolygott kicsit, de a Balu abszolút bunkó volt...nem vártam tőle és elég rosszul esett. Sok kedvem ezután nem volt kedvem játszani velük..így a Bogival bevonultunk a szobába és dumáltunk. Hamar álmos lettem és túl sok dolgora a beszélgetésünk után nem emlékszem. Csak arra, mikor bejöttek Nickék és belebújtam a hálózsákba.
Másnap (ma) reggel 3/4ed 8kor keltett a Karskó, h ő megígérte a kicsiknek, h ma mi segítünk a kajánál..Ká jó..örültünk..mire kész lettek mindennel, mi is leértünk. De utána azért rendesen segítettünk.. Rendet raktunk a szobában is, minden kész lett. És aztán hazajöttünk..és vége lett..
Most, h így írom, ürességet érzek..de nem baj..majdcsak kiheverem valahogy..

Persze itthon se uncsi az élet..végre..2 hét nembeszélés után..fenn volt a Marci MSNen..és jajj, gonosz vagyok, de örültem neki, amit mondott. Azért mert egy csalfa nőszemély vagyok..de azért nem táplálok reményeket, mert nem tom mi van..és nem akarok pofára esni..úgy mint mindig és megint és újra..
Meg beszéltem Andrissal, Nikivel, Elemérrel (totál in love a csávó..):)), Lordbabbal pár szót, Levivel, Lacival.
Ha jól tom, akkor ő szokta ezt olvasni, szóval itt köszönet minden szavazatért, és ma is tök aranyos voltál. És ne haragudj, ha bunkó voltam, csak kicsit fel voltam pörögve.

Na most megyek, sziasztok, puszi!
Sok cupp Nicknek és Mandrake-nek!!:))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat