Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
Január 19.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
Január 19.

Nah már megint itten..
Nem is tudom, miért, ma nem történt semmi extra.

Írok inkább általános dolgokról.
Pozdi: Igaza van a Zsunak..idegesitő. Megyek a suliban és folyton látom a Kopasszal.. Már agyamra megy. És annyira mű..az egész. Tegnap pl bíró volt..és fontoskodva járt kelt....cöcö. Múlt pénteken meg rámköszönt..totál nem értem..biztos csak akkor köszön, ha nincsenek ott a menő csávók, mert akkor égő lenne, h ismer engem..:S Kellemes feeling.
Tóth Tamás: Beképzelt nemmondommi. Elegem van belőle, h az hiszi, h ő itt az isten..mikor két 2ese lesz, 3as angolból, ahhoz képest, hogy ő hosszú távon külföldön akar maradni. Ezzel a tudással nem fogja túl sokra vinni, de 1el kevesebb hülye itthon..:)
Niki: Ma..hmm fogalmazzunk úgy, rosszul esett neki valami. Nem számít..úgy gondolom, igazam volt. Megbántani sem akartam.
Marci: X ideje nem beszéltünk, hétvégén nem ért rám..és azóta sem tudom, h mi van vele, sosincs fenn MSNen..olyan tré így. Nem akarom felhívni, mert nem akarom zavarni se, erőszakoskodni se akarok..így aztán vagyok, szomorkodom, h milyen szar ez az élet.. És reménykedem, h talán még a héten szóba áll velem. Bár nem tudom mennyi esély van rá, mert pénteken nem leszek fönn, megyünk bilizni :DDD Azér biztos jó lesz, az szokott lenni. Szegéyn Erika néni azalatt az osztályozó szaron fogja szétunni a fejét.:(
Gábor: S2 :D Hát az én drága bátyámnak nem tudom megköszönni, amit tesz. Tegnap este éppen szokás szerint semmire sem alkalmas állapotban néztem ki a fejmből, a zenét ami ment nem érzékeltem és a világot sem.. Vártam, h anyu befejezze a gépezést és segítsen a szar matekban..:( Aztán kimetem a konyhába kaját csinálni neki és elkezdett csörögni a telefonon. 8 perc (pont annyi volt, a szerencseszámom) felvidított, feltöltött, mert azt hittem, h senkinek nem jutok eszébe, de neki igen. Bele bírtok gondolni? Én nem vagyok senki, csak egy fogadott húga, aki másból sem áll ki, minthogy panaszkodik és a segítségét meg a tanácsait kéri ki. (Melyek egyébként nagyon jók, érdemes rá hallgatni) És dögunalom lehet folyton ezt hallgatni, de ő ír nekem, és még fel is hív, h jobban vagyok-e. Köszönöm milliószor! És még többször. Szeretlek! :)

Puszi, sziasztok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat