Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-10-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-10-20

Csákkány!

Ajjjhh...filmajánló: World Trade Center...
Persze csak ha nem baj, h megvan rá az esély h elsírjátok magatokat...én 2x sírtam, de többször is majdenm...a végén a számadatok...nagyon tényszerű...de nagyon elszomorító..
Akkor sírtam el magam másodszorra...tök gáz volt h gondolkodtam és sírtam..miközben a világ rohant tovább...nem áll meg a pörgés...ahelyett h az emberek elgondolkodtak volna, rohantak tovább...akkor minek vannak ha mindig csak rohannak..álljatok már le átgondolni az életeteket..talán egy kicsit erre is tanított az a film..hogy az élet..milyen könnyen tönkretehető..
Ültem, gondolkodtam, folytak az arcomon a könnycseppek...és egyszercsak megláttam lent a takarítókat ahogy árgus szemmel lesik h jöhetnek-e már..hát felkeltünk..odakint mindenki hülyének nézett h mit bőgök..
Annyira kettős érzelmekkel vagyok a Westenddel szemben..nem is maga az épület..hanem az emberek, a szellemisége a helynek..utálom ahogyan egy pár ember tud nézni..meg kinézni..
A múltkor láttunk egy csajt, aki rózsaszínbe meg fehérbe volt öltözve..kezében táska...ami egy fehér szőrös kiskutyát mintázott..na már ez is durva volt..bement a boltba és egyből odatipegett a tűsarkain a fehér-rózsaszín cuccokhoz, válogatott egy darabig aztán kijött és eltipegett...
Amilyet itt falun:D sosem látok...azt megkapom a Westendben..sűrítve...
Jönnek-mennek a plázacicák..rázzák a rongyot, ahogy a MaSzaki fogalmazna..
Mindenki a éegújabb trend szerint van öltözve és én néha tök nyomorultul érzem magam..amíg felül nem kerekedek ezen érzésemen..
Minden tök felszínes..nem nézi senki h milyen is vagy..ma mikor szipogva, félig még sírva kijöttem a moziból csak bámultak rám..mintha valami földönkívüli lennék...
Ezek után mikor bejutottam a klóra...jól esett végre úgy rendesen bőgni..érzésekkel...legalább ott nem bámult meg mindenki..

Szóval szomorú ami a világgal történik..tegnap a saját bajomon keseregtem..ma a világén..sajnos megváltani nem tudom...nem is szövögetek oyan terveket h majd én mindent jobbá teszek..sajnos sztem már minden rossz..menthetetlenül..ha akarnák az emberek akkor persze menne..de hát mint láthattam...a mozi közönsége sem állt meg gondolkodni..hanem rohanatak tovább a dolgukra..
Ami talán fontos, talán nem..

Én nem tudom...de őszinte könnycseppek voltak a szememben akkor..és nagyon is jogosak, asszem....

Pusz, peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat