Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-05-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-05-26

Hello bello!

19 nap..hiányoztam, mi?:)
Egészen sok dolog történt ezalatt. Még szerelmesebb lettem pl..nyakig, fülig..v hoy mondják ezt jól. Lényeg, h nagyon..:)

Volt pl 24 órás foci. Igazából semmi extra, 2 meccsünk volt, első Loláékkal, 4-0ra vertük őket. Rúgtam 2 gólt, jó volt:) Az egyikük a negyedik gól után megszólalt, h na jó, legyen már vége. Az jó volt:D Utána, egy órával később a Helénék ellen játszottunk, őket elég nehezen, 1 góllal vertük csak, amit Eszti rúgott. Tündire kicsit berágtam a végén, mert már majdhogynem hátrazavart. Mondtam h jó, akkor csináld meg jobban egyedül. Onnantól nem mentem előre. Igaz, ez 3 perccel a vége előtt volt, szóval túl sokat nem számított, de ez elv kérdése:DD Volt ugyebár Eszti szülinapja, lementünk inni a Duna partra. Jó volt, amíg nem hívott anyu, h hol a fészkes fenében vagyok?!?!:DD
Amúgy jártam be törire..hát elég ratyi h nem tudtam rendesen tanulni (mondjuk ez nagyon azóta sem változott..) Mind1, szar az egész. Elegem van az érettségiből, szar lesz és nem fognak felvenni, cseszhetem az egészet..:((((

Ehhhh..média is tök faszság volt. Meg tökre beijedtem, mert nem voltak meg az igazolványaim. Szerencsére azóta megtaláltam őket.

Ja. Aztán másnap. Ó. :)
Depeche Mode est. Again:)
Hát úgy volt h 7kor megyünk, de aztán persze eltököltük az időt, pl azzal h megmutattam Esztinek a Monsters of Fót-os vidit. De hát azt nem lehetett kihagyni, Marci nagyon durva benne:DD
Mind1, végül elvitt minket Ádám, olyan 8ra értünk oda. Kiszállunk, elindulunk befelé, erre hátulról köszönnek meg motorpörgetés..:D Kiss Ádám meg a Zsolti akkor jöttek:) Szokásos puszi-puszi, aztán meg poénkodás..magas szintű..:DDD De amúgy jófejek, nagyon, főleg a Kiss Ádám jó arc. Abszolút nem olyan, mint mélyen tisztelt:DD osztálytársunk, ez a legjobb benne:D. De amúgy télleg aranyos, jófej meg minden. Bírom.
Leültünk a múltkori helyünkre, de valahogy nem volt jó a dolog. Mintha beültünk volna a pasik közé, akiket ez zavart, mind felálltak és úgy beszélgettek. Ahogy ott ültünk, egyszercsak megláttam a Nikit. Kiderült, h ott voltak ők is a Tamással, és ordítottak is mikor bejöttünk, de mi nem hallottunk. Esztit megismerték, de engem a hajam miatt nem:D Ja, merth azt kihagytam, h új séróm van, imádom, nagyon jó lett:D Bár most megmostam és tök idiótán száradt meg, de atanulság megvan, meg kell szárítani.:) Baromi nagy tanulság, tudom..:D
Na, visszakanyarodva a Libertába..odaültünk a Nikiékhez. Nix elég tetemes mennyiségű alkholt fogyasztott el, plusz a sört keverte whiskykólával meg vodkanaranccsal..meg lett a böjtje az este végére. Na, mind1, nem bajként mondom, mi így szeretjük:) De nem, egyébként semmi baj nem volt vele, legalábbis én amennyit láttam, csak anyniv olt h mintha kicsit álmos lenne..Gergő kicsit mást látott..:DDD
Mind1, leültünk, dumáltunk. Aztán elkezdett egyre több ember lenni. 9kor kezdődött az Exciter turné párizsi koncertje, amit én már láttam a Marcival/nál.:) Jó volt, bár h őszinte legyek, nem nagyon figyeltem, kivéve a Home-ot, mert azt erről a koncertfilmről szerettem meg és szeretem azóta is.:)
Mind1, egy idő után egy kanapéra kerültünk, velünk szemben meg a Marci ült valami csajjal, aki valszeg az a nagy szerelme. Vagy nem. Én nem tom, bár őszintén szólva nem is érdekel. Igaziból mostanában egy emberen kívül senki nem érdekel:) Ilyen se nagyon volt még.:))
Szóval ott ültek szemben, még le is fotóztatták magukat, pont szegény Esztivel. Hát..elég nehéz helyzet lehetett.:(
Megint eljöttek a kiborulás percei, amikor nincs ott és én csak várom és remélem h eljön. A Tóth egész normális volt, odaültetett maga mellé és kérdezte h mi van, meséljek. Aztán azt mondta hívjam fel. A faszt, hát ha valamit, akkor ezt nem fogom megtenni. Váltig erősködött, akárcsak a Niki. Természetesen nem tettem meg.
Na mind1, egyre rosszabb lett a kedvem, már a bőgés határán álltam és épp azt mondtam Esztinek, h mi van ha nem is jön, amikor felhangzott Marcell gyönyörűnek nem mondható hangocskája, mely azt rikoltotta: Gergő!:D Ohh, néha egy szó elég az embernek a boldogsághoz, itt ez volt az..:)
Jött puszizni, kezetfogott a Tamással, adott puszit a Nikinek (akiket nem is ismer) meg Esztinek is nagy nehezen, aztán nekem odalökte, h Maradj csak ülve! Ez a 3 szó pedig alaposan elbaszta a kedvem. De igazából mindannyian elkezdtünk röhögni, mert az egész tök röhejes volt, h én várom a legjobban meg minden és ezután EZT mondja. Hát mondom bazz..köszike, aaaaaanyira édes vagy.
De már félig könnyek közt, azért én is nevettem, mert hát..nem tudom mi mást tehettem volna.
Aztán a Tamás üzembe helyezte magát, h akkor játszunk őgy csocsót, h ő lesz a Nikivel én meg Gergővel. Ebből az lett h én voltam az Esztivel, a Gergő meg a Petivel és durván kikaptunk. Segáz..:DD

Ezután már azért nem teljesen vágom h mi mikor volt meg hogy. Tudom h még miután megjött a Gergő legszívesebben fogtam volna egy géppuskát vagy láncfűrészt és szitává lőttem / felszeleteltem volna egy volt osztálytársam nővérét, de végül megúszta. Teszem hozzá, hogy csak azért mert épp egyik sem volt nálam..:DD kivételesen..:DD
Na mind1, Gergőre azért kiakadtam a beszólása miatt. De amikor csocsóztak akkor azért ott álltunk és nagyon aktívan szurkoltunk, de asszem így is kikaptak:D De azért a Home-ot együtt énekeltük, ami több mint jó volt:) Bár lehet h az már a kanpén volt, de a csocsóasztalnál is volt vmi.:) Mind1.
Azt már nem tom h hogy lett az hogy leültünk. Csak azt vágom h épp azt magyaráztam h meg vagyok sértődve a köszönés miatt, mire rámutatott a kanpéra és közölte h én most oda leülök. Ő beült, én mellé és kb 20 percig..vagy tovább, már nem tudom. Szóval csak rám figyelt:) Meg én is rá.
Így jobban belegondolva, több volt az 20 percnél.:)
Ezalatt volt h megkérdezte h a Niki rajtunk röhög-e...Mire megkérdeztem tőle, h nem látja h tök ki van készülve? Nikikém szegény ekkor már nem volt képes nevetni csak feküdt a Tamás méretes sörhasám bájosan és félálomban kb.. Ez a zene hangereje mellett nem volt kis teljesítmény:DDD
No mind1, de a Gergő hihetetlen édes volt.:) Mondta h menjünk strandra, mire én azt feleltem h inkább nem mire megkérdezte miért..erre gondoltam azt nem válaszolhatom h azért mert kövér vagyok ezért inkább azt mondtam h azért, mert ronda vagyok. (Azóta Csabától és anyutól megtudtam h súlyos hiba volt..:(() Lényeg, h hívott meg minden.
Mondjuk én elproblémáztam még egy sort olyasmiken h nemtommármin..:D Összeségében már nem nagyon vágom exactly h mikről volt szó. Beszélgettünk rengeteg dologról. Kiderült h a múltkor azért ment el csocsózni, mert azok a haverjai vidékiek voltak és alig találkozik velük meg nem is ismertek mást rajta kívül, szóval hát..ezért.:)
Érthető. Megkaptam az üdvözlő puszimat is.:) Aztán lehet h már később volt h írtunk SMSt a Marcinak h melyik számokat kérjük és nem jutott eszembe az Only when I lose myself címe:) Gergő se tudott segíteni, pedig megmondtam h a '86-'98 válogatásDVDn az utolsó szám. Marcinak szinte ennyit se kellett mondanom és levágta:) Node, ne feledjük h a Marci Mode-os..(módos, hehhe..nem inkább friss?:DDD), a Gergő viszont..hmm, a Gergő is some kind of mixture. Pl április-márciusos..:DDD

Hmm, nem tom hogy jött épp most, de befejezem mert kéne mág aludnom is. Holnap..vagy vmikor amikor időm és energym enegedi, folyt köv. Addigis tsoxxee:D

Csácsumihellobello!
megint itt vagyok. ma már ma van még kb másfél óráig. ja a ma amúgy 27.ét jelenti..
Jajj, ez a sok szerelmes szám..ez is ami épp megy..
Ma amúgy rámjött h meg kell hallgatnom a Kisstől az I was made for loving you-t. Meg is tettem. Csak az a baj h ez a szám eléggé kapcsolódik a Kisshez és ahogy hallgattam lehunyt szemmel egyszercsak bevillant ahogy táncolunk az Avalonban.. Amúgy azért vicces h Kiss mint zenekar, Kiss mint ember (nem a legjobb, de ez van..:D) és kiss mint csók. Hát ja. Asszem nem kell magyaráznom a dolgot.

Na mind1.
Nem tudok tanulni. Folyton azt veszem észre, h ő jár a fejemben. És aanyira szeretném h írjon de érzem h nem fog. Mostmár egyre biztosabb vagyok benne. Nem túl jó érzés, főleg azután h megígérte. De hát ilyen egy Gergő..ha ígér valamit ne bízz benne..:D ennyi a titok..
Tibor felvidított ma azért kicsit. Mondtam neki h hát nem is biztos h a Gergő így meg érz blabla satöbbi para ezerrel.. Mire megkérdzte h szerintem egy fiú miért megy el egy buliba? aztán megválaszolta h csajozni..vagy szórakozni..én közbeszúrtam h vagy a haverjaival találkozni..v a zenét hallgatni. Közölte h szerinte nem olyan hülye a Gergő h egy csomót beszélgessen egy olyan emberrel akit még csak nem is bír. Ez mondjuk logikusnak tűnik. Meg a Gergő okos is, szóval semmiképp sem lehetséges..:)

Nem tom már h hol tartottam a sztoriban.
De mind1..szóval beszélgettünk aztán elment beszélgetett az Orsival. Aztán meg tiszta kavar volt mán mert Niki kikészült, megjöttek az Olivérék. Az Olivér am sztem jó pasi csak az a baj vele h nem tom.. Azért elég köcsög húzásaik voltak a Tamással. Főleg az egyik. grrrr..

Az volt h a Niki lenn volt már, ott ült vele az Eszti. Megbeszéltük h a Tóth vigye haza a Nikit v kísérja haza v vmi..aztán mondta Eszti h már felmnt és mondta h siet. Felmentem, körbenézek, meglétom az Olivért. Odamegyek, látom h ott ülnek egy egy sörrel és nagy nyugiban dumálnak. Mondom tótnak h mi a stájsz erre elkezdi: Ja, mindjárt megyek csak megiszom a sört, de nem kísérem haza, nálunk alszik. Egy ilyennel hogy vitatkozol? sehogy..
Na mind1..beszélgetünk, erre egyszercsak az egyik kanapéról egy csávó elkezdi h menjek már oda meg mittomén. Mondom nem, kösz. olivér meg fogott és így frankón kb lelökött egy kanpéra. Elég gáz volt pláne h félig ráültem egy csávóra...:s Pont a helyes Tomira. Nem mintha érdekelne h helyes-e..enegm mostanában frankón egy helyes pasi se érdekel. Kivéve egyetlen egyet.:) Na jó, azért nem teljesen, nem vagyok egy szent..enyhén szólva..:D
Mind1, ott ültem, de a Misi már mondta h melléjül üljek. Mondtam kösszi, nem. Valahogy (akkor még) sikerült elszabdulnom. Lementem Nikihez, de az Olivérék utánam jöttek. Sikerült megtudni h a Misit azért tartják mert tud pizzát rendelni, a Delit meg azért mert van kocsija..asszem..:D
Aztán ott lenn beszélgettünk egy kicsit. Misi lenn is maradt, végül ő kísérte haza a Nikit. kedves tót..

Utána aztán..hmm..felmentünk..az Olivér meg grr..elkezdett minket úgy húzni Esztivel h majdnem elnyaltunk..én szerencsére sikeresen elrántottam valahogy a karom, de Eszti frankón a Deliék ölében landolt méghozzá hason. Szegény még felkelni se tudott..a Deli ugyanis nyomta a fejét hát..oda.. ekkora buzit basszus.. Még meg is kérdezte Esztitől h benne van-e. A válasz természetesen igen volt...ha-ha-ha..ugye nem vettétek be? Mondta Eszti h menj a jó büdös rohadt satöbbibe.. ugye ezt se?:D Lényeg h mondta h nem. Amúgy aztán sikerült ülnie is de addigra Olivér rásütötte h ő mindenbe belemegy és milyen könnyen. Hülye az Olivér de azé jó pasi.:)
Én eközben az estém legszebb perceit töltöttem. Természetesen Gergővel:) Miután sikerült elszabadulnom Olivéréktől, odamentem a Gergőhöz aki a csocsóasztal mellett ült egy bárszéken. Oda álltam mellé és beszélgettünk. Tiszta olyan volt h legszívesebben megfogtam volna a lábát meg átkaroltam volna, de gondoltam hát hömm mi van ha nem tetszene neki a dolog. Végülis simán elképzelhető.
Na mind1, egyszercsak a Gergő keze ott lett a combomon. hmm..:) jó meleg volt:DD
Na mind1, ott álltunk, ő fogta a combom én átkaroltam a vállát. Tisztára mint egy pár... Jajj, szép is lenne. Eszti is odajött, megbökött meg kacsintott jelezve h mindent lát..:D Aztán visszament a Deliékhez. Egyszercsak látom h smárolnak.. Mondom Gergőnek: úgy látom Eszti jól elvan..odanézett. aztán kérdezte h mi baj ezzel? mondtam h semmi, egys zóval se mondom h baj van vele..:)
Aztán fura dolog történt..mert én pont lehajtottam a fejem a vállára ő meg pont odafordult..úgyh majdnem összeért a szánk. Persze lehet h hülye vagyok és csak rosszul emléxem. Meg tök véletlen volt amúgy is. Na mind1, nem tom.. Lényeg h tökre zavarba jöttem a helyzettől. Persze tök jó lett volna..mondjuk nem az minden vágyam, h néps közönsége legyen az első csókunknak ha egyáltalán lesz olyan valaha..
Sweet dreams..:)
Mindegy de azért jó volt nagyon. luv..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat