Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2009-03-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2009-03-15

A múltkori naplóm tök értelmetlen..hát..múltkori..tegnapi.
Majd lehet kiegészítem a fantasztikus ehömm estémmel meg ilyenek..
Hogy a vidám naplóm után legyen egy szar.

Na amúgy azért vagyok itt, hogy megint enyhítsek a rossz érzéseimen. Hét közben megy ez mint a karikacsapás (kis túlzással..:D) de így hétvégén..főleg vasárnap..teljesen megzizzenek. Kéne nekem egy Brigi meg minden ami hétköznap. Még az egyetem..a sok csúnya pasival és a nagy nevetéseinkkel.. a Dáviddal, a Biával, a Lacival, a Kicsihuszárral, Gergővel. Nagyon nagyon kell. Ha másért nem is, értük megéri tanulni hogy ne basszanak ki a suliból..:D

Mert hogy a ért nem..az kezd világossá válni. Persze egy ideje töröm rajta a fejem, hogy áltatom-e magam vagy tényleg van még remény h nem fog velem kicseszni. Előbb mikor hát.. határozottan beszélt velem majdnem leraktam a telefont. Aztán - megy ez az önuralom, csak akarni kell - mégse. Csak kiakadtam..
De igenis kiabált..h mit szemét ő velem meg hogy nem ígért soha semmit stb. Hát végülis igaz. Én vettem mindig úgy, hogyha mond valamit, annak van realitása. És elfogadtam azt is, hogy úgy lesznek a dolgok, ahogy ő szeretné, én meg alárendelem majd magam enenk szó nélkül. Majdnem kivetkőztem önmagamból. Hát félig meg is tettem, de hideg volt, úgyhogy lehet jobb lesz visszaöltözni.:)

Tudok én boldog lenni egyedül is. végülis ott van nekem mindenki, aki kell. Anyu csak nézett hogy miért sírok és megölegetett, olyan igazán..anyusan:)


/Már hétfő este/
Persze igazam volt. A mai nap elszaladt, egész nap csak ültünk az E-ben és annyira jó volt.
Jó nem egész nap, mert reggel lőttünk a Petikével:D.(aztán kikérdezte Brigi Dávidot meg Mátét is, hogy ismerik-e:D) Utána mentünk pénzt kivenni, 2 fénymásolóba, aztán V2, aztán vissza fénymásoló, aztán vissza Brigi kocsijához majd be az E-be. Brigi nem volt ám idegbeteg, dehogy:DD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat