Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-11-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-11-24


Hello!

Most délelőtt van és igazából nem annyira van időm írni mint amennyire szeretném, hogy legyen. De valahogy mostanában sosincs annyi időm, amennyit szeretnék. Nem tudom már ki mondta, hogy pl oviból iskolába, iskolából gimibe onnan meg egyetemre akarunk menni. És igazán csak a következő fokozatnál érezzük meg, hogy mennyire jó volt az előző. Szóval én is most érzem, hogy gimiben tulajdonképp rengeteg szabadidőm volt, csak akkor nem éreztem így..

Persze az egyetemen azért vannak dolgok, amik jobbak. Ma pl bevittem a tablónkat és Brigi megjegyezte, hogy ilyen pasiválaszték mellett nem csodálja, hogy annyira nem volt pasim. Hát ehgen..
Persze BME meg tele van ilyen kicsit elvarázsolt arcokkal, de azért mégis sokkal több fiú van és sokkal jobbak, mint gimiben voltak. Ez mondjuk nem valami nagy szó..:)
Meg az is fura, hogy mennyire természetesnek hat az, hogy fiúkkal barátkozunk. Többnyire Brigivel ketten vagyunk lányok a társaságban..és akkor ott van a Marci, Dávid, Gergő, Laci..néha Bianka, Zsófi, Emese vagy pl a Kiss meg a haverja. Szóval érdekes.
És néha úgy érzem, hogy a 'legjobb barátom' nem is a Brigi, hanem a Dávid. :s ömmm....
Jó, ha a dolgokat univerzálisan tekintjük, akkor egyértelmű, hogy Eszti az.:) Meg Nóri is igen fontos:)
De ha csak az egyetemet, akkor hát..senkihez nem vagyok olyan őszinte, mint a Dávidhoz. Ami azért érdekes.. meg az is hogy belegondolok, hogy vannak olyan dolgok, amiket senki más nem tud, csak ő.
Hát nem gondoltam volna, hogy valaha egy fiú lesz a lelki társam meg a nagy titkaim tudója... Úgy látszik, egyetemen tényleg olyan dolgok történnek az emberrel, amik máskor nem..:)

Meg az is abnormális..szóval a Dáviddal meg velem egyszerűen minden abnormális.:D Nem is tudom..ez az egész..ahogy alakult. Ahogy lelkiztünk..meg ahogy ültünk..vagy mi. Nem tudom, mi lehetne, ha nem lenne akkora önuralma meg nekem korlátaim, amik igazán nem kötnek, csak a lelkemet. Nem lennék képes megcsalni a Zolit... Nagyon nem lenne fair dolog meg néha ha úgy érzem, nem is olyan jó pasi, hát körülnézek..és mindig rá kell jönnöm, hogy jajj dehogynem. Nagyon is az.
Úgyhogy nem tudom megmondani, hogy mi hajt engem..de a Marcit maximálisan megértem. Ha az ő helyzetében lennék..hát ugyanezt érezném.
Na az ukáz viszont kiadatott és máris eltértem, úgyhogy most zárom soraim. Ha lesz időm estefelé Backyardozás után, még irogatok..:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat