Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-11-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-11-29

Csüsssz!

Dögledezik a tevém--2 már meghalt, már csak a Juroan van meg, de azt meg el akarom adni, h nekem csak ez maradjon. Mondjuk a Mignon babát sajnáltam..már tök öreg volt..meg mégis csak a Niki tevéjének volt a férje. Ennek meg nincs felesége v férje, azt se tom, fiú-e vagy lány...:)

Dávid itt idegel a hülyeségeivel..mintha kíváncsi lennék rájuk..
meg vmi pasi, aki fogalmam sincs ki, állítólag mellettem ült a buszon (nem emlékszem rá, pedig én szoktam..)szóval felvett MSNre..de szerencsére megmondtam neki, h annyira nem az esetem és meg is értette, úgyh abbahagyta a nyomulást :)

Annyira egyértelmű lett minden. Hogy csak Ő kell, hogy nem lehet más senkise nekem. Nem tudom miért, mitől és hogyan. De így érzem és azt is tudom, hogy ehhez tudom tartani magam. Nem számít senki, se a Dávid, se a nem tom ki. Csak ő:)
(Na ez már vasárnap reggel..):)
Hát igen..tegnap este is beszéltünk és hiányoztunk egymásnak.:) De ma találkozunk. Tegnap elmondtam Évinek és belegondoltam, hogy mióta vagyunk együtt és lassan fél év... Nem semmi. Mostanában annyira nem kérdezte senki, hogy mióta vagyunk együtt, hogy nem is gondolkodtam rajta. Tegnap mondta, h gondolkodott rajta, h feltegyen-e rólam 1 képet h 'igen, őt szeretem'..:) Hát szóval jó ez nagyon.:)))

Egyetem érdekes. Brigi megint nem nagyon jár be, mert pasizik, úgyh sokat vagyok egyedül. Még mindig utálom, meglepő módon.. :) Fura, hogy Nóri is meg Eszti is bejár minden órájára, csak én nem. Mondjuk náluk sztem semmi nincs fenn neten.. úgy meg én is lehet h bejárnék, mert kb semmit nem tudnék. De így - pláne ha nem is figyelek oda - nincs értelme bemenni. Mert bármi mást is csinálhatnék épp akkor.
Viszont azon elgondolkodtam, hogy szeretnék kolis lenni. Sztem beadom a kérvényt most is, bármennyire is nem akarja anyu, h bemenjek. Ha meg nem vesznek fel és a bátyám velünk akar költözni Fótra, lehet h én meg átköltözöm mamámékhoz. Igazából nem tudom, de sztem nem lenne fair dolog őt egyedül hagyni..egy ideig a papával, aztán meg teljesen. Amúgy meg néha anyu elég nehezen viselhető. Lehet h nyárig nem csinálok semmit, aztán meg úgyis megcsinálom a jogsim és remélem kapok 1 kocsit, ha mást nem, az Unot. És akkor azért egyszerűbb lesz az élet. Mondjuk azért örültünk Vele is a költözésnek, merthogy közelebb leszek hozzá. Így viszont...:/
Na mind1, jegelendő kérdés, akárcsak az ő pályaválasztási kétkedései.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat