Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
Rossz tulajdonságaim

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
Rossz tulajdonságaim

Unom a köszönéseimet....

Valami új kéne...Csüssz! Ez németül a szia..igaz asszem elköszönéskor használják és persze nem is így van leírva, de remélem ez senkit nem zavar.

Na, nem felejtettem el, mert emlékeztettek rá, hogy ma miről kell írnom. Utoljára szerdán írtam, így ha nem bánjátok leírnám a mai napom és csak utána térnék rá azokra a bizonyosokra, amelyekből van bőven..

Na, ma hétfő, 0.ban röpi. Szarul éreztem magam, mert benn voltak a Pozdiék és néztek minekt és nem szerttem volna, ha Zsu azt gondolja, amit focinál is, hogy...tudja ő, hogy mit. De ugyanakkor amit szeretnék, elvonatkoztatni magam attól, hogy ők ott ülnek nem tudom. És mindjárt abból, h nem tudok jön az is, hogy ideges vagyok és még a szokásosnál is bénább vagyok, miközben pont hogy azt szeretném, hogy ne legyek az..
Aztán tesi óra volt, ott már nem volt néző. Röpiztünk, futni nem mehettünk ki, mert hideg volt. Szerencsére..:))
Utána ének óra helyett ofi. Jó volt, mi csináljuk az '56os műsort, megbeszélés volt, mi legyen, hogy legyen stb. Szerintem ha mi műsort csinálunk abban az a jó, hogy mindig van valami új benne. Nem tudtam, honnan ez a nagy kreativitás, de rájöttem, hogy a mi sokat szidott és közszeretetnek nem éppen örvendő osztályfőnökünk ilyen kreatív.. Ki gondolná...:)
Utána angol...semmi extra, szódolgozat. 5en voltunk összvissz, 5ös nem lett, Pankáé meg enyém 4es, Kissé, Juhié karó, Zolié meg 2es. Nem mondnaám h fényes eredmény..
Utána töri.. Rendes volt Erika néni, egész héten lehet írni javítót..sztem pénteken totális nyomulás lesz, mindenki addig húzza majd, ameddig lehet..
Aztán matek..semmi különös, Nikivel leveleztünk, elvoltunk..kicsit nem is értem most a dolgot, pedig már kezdtemn képben lenni. Ez most azzal jár, hoyg nincs kész a házim, ami annyira nem gáz, mert nem elenőrzi Rózsa néni, inkább az a gond, hogy nem tudom, hogy kéne megcsinálni. És ez a dogában nem egy előnyös dolog..
Utána fizika..pénteken tz...és emberek én azt se tudom tulajdonképp, hogy mi mit veszünk..rohadtul nem vagyok képben..egy feladatopt nem tudok megcsinálni..egy puska se jó semmire, mert igaz, h nem valószínű, hogy észreveszi a tanár, de nem értem az egészet úgy meg nem érek semmit se vele.. Esküszöm nem tudom, mi lesz.. Soha nem voltam még helyzetben, hogy tulajdonképp fogalmam sincs, mit írok meg ilyesmik. De ez azért van, mert még a legkitartóbb diák is elaludna az órán. Én nem alszok, lekötöm magam mással..
Na, a mai napról azt gondolom ennyi.. és akkor most a rossz tulajdonságok..a reklám után..elmegyek hajat mosni..utána folytatom, ha engedi..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat