Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-04-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-04-30

Hello!

Van miről írni, meg kell hagyni..
Amúgy zúg a fülem..:)

Nem is néztem meg, h mikor írtam utoljára. De az elmúlt időkben sok minden történt.
Múlt héten itt volt egy belga színjátszó csoport és ooolyan arik voltak. :) Imádom a külföldieket...sokkal aranyosabbak néha mint egy ugyanazon nemzetiséű. Jó ez persze sztereotípia és ilyet nem igazán szabadna mondanom...de igazság az bőven van benne eddigi tapasztalataim alapján. Szóval aranyosak voltak. Én a Jan-al beszéltem, aki az egyetlen fiú volt...amúgy bizonytani nem lehet, de valószínűleg meleg volt.
Persze a tót azóta is ezzel jön...és a múltkor az egész órát azzal töltöttük, h a különböző emberekről beszélgettünk. Jó volt.
A tót persze mondta h miylen már h fiúk smárolnak, tök undorító meg minden.. Hát sztem meg el kell fogadni, h így éreznek és kész.
Erről akarva-akaratlanul eszembe jutott az, amin gondolkodtam..hogy én mennyire nem vagyok oylan mint mások...és hoyg ez jó vagy rossz. Úgy érzem inkább rossz.
Szóval most Pécsen szembesültem vele hogy gyakorlatilag mindenki - még az osztáyl eminens stréberei is - isznak. De nem kortyokat...hanem cseppet többet...:) És én meg..nem. Nem tudom, de nekem nem is ízlik az alkohol... Se a tequila, se a whisky, se a bailey's, se a sör, se a bor... Ezeket kóstoltam eddig nagyjából. És hát h őszinte legyek...egyik se jött be igazán. Még a Bacardi sprite-al meg a Bacardi Breezer ízlett...de azokban aztán az alkohol nem túl számottevő.
Szóval iszik mindenki..aztán persze ott a "jó" oldal...de ott volt a rossz is elég keményen. ÉS hát arra juottam h én emg nem iszom és ezért kirívok közülük. Igaz, azt nem mondanám, h mindenki seggrészeg volt...
De így is rossz volt valahogy..meg furcsa...És ma beszélgettem a Dórival és ő is mesélte a pasiügyeit...hát nem 1x volt részeg.. Szóval én nem vagyok különleges csak egy a sok közül...és valahogy szarul érzem magam h én bezzeg nem tudok berúgni. Persze ha nagyon akarnék nyilván nem lenne túl nehéz..de félek h te jó ég vajon miket csinálnék?!.. És hát valljuk be a fiú osztálytársaim nem azok akikben 100%ig meg lehet bízni. Meg amúgyis baszogatnak eleget...mi van ha még elmondanám valami személyes titkom..hát kösssz, ebből nem kérek...

Igazából én keresem magam...és arra is rájöttem, h kénytelen leszek nem csak elfogadni hanem szeretni is magam, mert fogyatkozik az olyanok száma, akikben megbízom és bírjuk egymást.
Jó, amiket írtam kb 2 hete a tótról...azok kicsit változtak hétvégén...és az a nagy igazság, hogy a tótnak igaza van ésmeg tudom érteni. A Nikit is.
De most nem csask egy szemszögből figyelem a dolgot és ez így most más mint eddig. Hát meg a Nikiről is megvan a véleményem..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat