Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-03-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-03-29

Hello!

Ismét itt vagyok egy bejegyzés erejéig.
Esik az eső. De tagnpa meg taegnap előtt tök jó idő volt. Nekem meg rossz kedvem volt így itthon üldögélve..tanulni próbálva...
Tegnap matek TZt írtam...jajj vazz...szar lett megint. Minden képletet tudtam...de akkor se megy..a jó életbe már... Én egy hülye vagyok..szerencsétlen béna hülye... miért nem emgy? Gyakorolnom kéne..tom..de a francba már..örülök ha túl vagyok a matekházin meg az "isteni" matekórákon.. És még magamtól is csináljak mindenfélét?!?! Hát ki a fenének van kedve?! Ha lekötne a matek, ha szeretném az órákat, ha érdekelne ez az egész..akkor lehet h tanulnék rá többet..de így nem teszem, mert utálom az egészet úgy ahogy van, Csak sajna, a matek nélkül mit kezdhetek magammal? Filozófia, jog, bölcsészkar..nahát egyik se dobogtatja meg a szívem.
De akkor mi? Péntekre be kéne adni az emelésekre a lapot..de én nem tudom mi leszek ha nagy leszek...Semmihez nincs érzékem..nem is tudom mi az, amit szeretnék elérni. Nincsenek ambícióim..csak álmaim..de azokkal nem sokra megyek. Mindegyikhez kéne matek.. Ahoyg így gondolkodtam..mindenkinek van egy olyan tulajdonsága, képessége amiben kiemelkedően jó..nekem nincs. Ha valakit megkérdezünk valószínűleg azt mondja, h az angol...mert él egy olyan kényszerképzet, h én jó vagyok belőle..de ez nem igaz... Egy semmi vagyok..az órákon nem tudok mit kezdeni magammal, mert fáradt avgyok.. pedig régebben az angol óra tök jó volt, élveztem. De mostmár semmi se tetszik..túlságosan elegem van a suliból ahhoz, h bármihez is jó képet tudjak vágni. Otília néni megkérdezte mi a baj velem, olyan sápadt vagyok meg rosszkedvű..hogy otthon van valami baj vagy az iskolában..mondtam neki, h mindenhol gond van. És így is van. Nem találom a jó dolgokat, pedig bizonyára ott rejtőznek valahol, csak kicsit utánuk kéne néznem. Talán..meg is teszem. Talán eltökélt leszek...és megtalálom. A salsa pl nagyon jó.:) De ezen kívül is kéne valami..
Tegnap lent voltunk Zsuval...nem fociztunk, de jó volt. Kibeszéltük a diszkós f***okat..focizik a pályán és közben a telefonján pötyög...Hmmm..nem az esetem. Nem is láttam olyan pasit, aki bejönne.
A múltkor voltam a Plusban..és láttam egy olyan édi pasit..még sosem láttam..de annyira kis ari volt. Látszott h túl gyakran nem fordul meg ott és keres valamit..semmiextra nem votl rajta, nem volt helyes vagy valami extrán öltözködő..de kis cuki volt:) Én egy kisebb bevásárlást elintéztem mire ő megtalálta amit keresett. Egy csomag gofrit vett. Ez is tetszett..h valaki lemegy a boltba egy dologért. Jó lenne majd egyszer újra összefutni vele..:)
Szóval nem volt ott lenn senki aki tetszett volna..pedig volt kb 20 pasi..külsőre jól néznek ki, de úgy egyikbe se fog meg semmi. Tegyük hozzá: sztem ha nem ismerném a Marcit MSNről, akkor ő se tűnne fel és nem ösztönözne semmi arra, h hú de jó lenne megismerni...:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat