Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2009-02-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2009-02-12

Nohát

Túléltem az első hetet. Ezt azt hiszem, mindenképpen pozitívum. Királyság, mert Brigicicával :D minden órám együtt van, ahol meg nem, azt is elintéztük hogy de. Még lövészeten is átjött másik idöpontra, mert nekem az első nem volt jó. Illetve egyikünknek sem volt jó, csak nem nagyon tudtuk kiküszöbölni a csorbát.. Viszont Misi bácsi órája olyan kis kellemes, hogy be fogunk járni. Bezzeg a gyak..
Na mind1, mindenképp jobb így, akár igaza volt Briginek a tanár sráccal kapcsolatban, akár nem. :) heh..
Persze még hátra van pár óra, többek közt hogy most maradjon a borzalom nő vagy menjünk át a Nágelhez, akiről meg nem tudjuk, milyen.:s
Na és a Lukács Adrit se kaptuk meg, helyette bejött a Bánhidi..hát megőrülök..az a csávó egy debil, egy agyrém..és a hangja...:s ehh
Na mind1, legalább az anyu egyik kedvence tanítani fog és akkor a filozófust se kell elviselnem.:)

Ebben a félévben a Laci is felvette a közgázt, szóval tök viccesek a közgáz óráink..bár az meg rossz, hogy Dáviddal csak hétfőn meg kedden találkozunk.
Ja, Bianka meg itt hagyja a sulit jövőre. Hát.. fura lesz kicsit, de az utóbbi időben kicsit azért ezt érezni lehetett vagy mi. Első nap is bejött, tök morcos volt, kiderült, hogy a kézilabdázó srác miatt..hát oké..én is elég durván kiakadtam, hogy szegény srác..meg ez azért szóval..elég durva..persze cigányok voltak, csak a média ezt nem mondja..
Szóval oké, hogy ki van akadva, de ne rajtunk töltse már ki. Tudom, hogy rossz meg minden, de azért mégsem volt rokona vagy olyan, akivel minden nap találkozott. Na mind1.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat